Jullovets början

Hejsan!

Jullov nu! Idag har bakat en massa saker med mamma. Det blev jättegott kan jag lova.

 

När jag och mamma hade bakat klart åkte vi till Täby Centrum för jag skulle fixa julklapp och födelsedagspresent till Daniel. Beställde födelsedagspresenten förra veckan så den var klar nu och den blev jättefin. Inte det billigaste kan jag säga...

Idag har det snöat väldigt mycket. Men tyvärr har det inte varit så kallt. Jag är rädd att det ska börja töa till julafton, vill verkligen inte det.

Pussar

Scary!

Hejsan!

Skolan har varit väldigt chill idag. Har verkligen inte gjort något vettigt idag asså, extremt skönt. Det har snöat väldigt mycket idag och det gör det fortfarande, hela tiden. Men som Daniel(?) sa idag: Det är ju bättre med össnö än ösregn. Så sant. Hade väldigt kul på vägen hem från skolan med Rasmus. Vi gick mitt i gatan och det kom bilar hela tiden. Men om vi inte skulle ha gjort det så hade vi behövt gå i flera decimeter djup snö. Han berättade att han inte var på så bra humör så han fick komma in till mig en liten stund (hade jag tänkt). Men det blev inte en liten stund utan två timmar. Vi satt bara och pratade om allt möjligt. Så underbart att ha någon att prata med. När vi satt och pratade fick min mobil ett dampryck så jag kan inte komma in i den. Blev inte så glad då men fick bara gå och hämta en annan mobil i mitt lilla fina lager av gamla mobiler.

Hittade nyss det här dokumentet i min dator:

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova!
1) New York City har 11 bokstäver
2) Afghanistan har 11 bokstäver
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver
4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten:
1. New York är den 11 te staten
2. Flygplan 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)
3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 =11)
4. Tragedien skedde 11
september, eller också känt som 911
(9 + 1 + 1=11)
5. Som du kanske känner till är US emergency services telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1=11)

Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!
1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)
2) 11 september är den 254 dagen på året (2 + 5 + 4= 11)
3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 (3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11)
4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien.

Nu kommer något som är ännu märkligare:

Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.

Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:

For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace.

Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.

Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet? Prova detta och se vad du sedan tror och tycker:

Öppna Microsoft Word och gör följande:
1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers.
2. Markera Q33 NY
3. Ändra storleken till 48
4. Ändra typsnittet till WINDINGS
(Evt. WINDINGS 1)

Läskigt värre!

Pussar


Everything happens for a reason

Hejsan!

Jag klarade inte körkortsprovet den här gången heller. Men allt sker ju av en anledning så jag antar att det var bäst för min skull. Jag har bara tagit det lugnt på eftermiddagen och inte gjort något, det var väldigt skönt, har inte gjort det på jättelänge. Det ska bli väldigt skönt med Jullov, får vila upp sig liksom. Det är jättemycket snö ute, vilket är väldigt mysigt men där de har plogat men inte sandat är det väldigt halt. Jag åkte kollektivt till och från Klarabergsviadukten där provet ägde rum och på vägen såg ett hus som var kritvitt. Det är säkert väldigt fint på sommren men såhär års ser det bara konstigt ut eftersom allt är vitt. Mamma kommer hem om en timme, då ska vi åka till Hööks så jag kan köpa några julklappar till kompisar i stallet.

Pussar

Wish me good luck

Hejsan!

Just nu sitter jag och pluggar till mitt körkortprov för moppe som jag ska göra imorgon. Hoppas verkligen jag klarar det den här gången! Det skulle vara väldigt typiskt mig att klara det den här gången för nu kan man ju inte köra när det är så mycket snö ute...

Ska snart titta på Ugly Betty, det börjar ju 20.00. Tyvärr så är det ingen Desperate Houswives idag. Är jätteledsen över det för förra veckan dog någon och man vet inte vem...

Önska mig lycka till imorgon och håll tummarna.

Pussar

Walking in a Winter Wonderland

HEJSAN!

Jag tröttnade ju på att blogga men nu hade tänkt börja igen för jag kan behöva säga vad jag tycker om saker och ting lite då och då.

Kom hem från skolan för ungefär 40 min sedan. Dagen har gått upp och ner. I början var den ganska jobbig och jag blev väldigt nere. Fick veta en sak som en person har gjort och det gjorde mig väldigt besviken, vår rektor är förresten helt sjuk! Han är inte rättvis någonstans den mannen asså... Dagen blev bättre tack vare att jag hade väldigt snälla vänner och att jag fick veta mitt franskabetyg som jag blev väldigt glad för. På engelskan tittade vi på Across the Universe, helt underbar film! Bara massa Beatleslåtar och Beatlesnamn. En sak som var bra på morgonen var att vi tittade på Forrest Gump på svenskan, också helt underbar film! Sista lektionen var SO, då höll Niclas lektion om hans skidåkande. Han hade massa coola bilder och filmer! Sen gick jag hem med Rasmus, Daniel och Andreas. Eller det var bara och Rasmus som gick, Daniel körde moppe och Andreas cyklade. Förstår inte vad de tänker med. De halkade hela vägen. Det såg jättekul ut!

Här kommer lite bilder från dagen.


Vaknade och tittade ut genom förstret där jag såg mossor av snö!


Snö överallt. Och det blev inte ett tunnt lager heller.


Rasmus på väg hem från skolan, halkar. (Tyvärr suddig bild)


Daniel kör moppe och Andreas cyklar! Inte det smartaste! (Tyvärr suddig bild)

Hoppas ni hade det bra under tiden jag inte bloggade. Ska försöka blogga så ofta som möjligt men ibland hinner man ju bara inte med allt.

Pussar

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes