Finns det liv är det aldrig för sent



Harry Potter

I promise to remember Harry each time I see lightning.

And I promise to remember Ron when I see red hair that's blinding.

I promise to obey school rules for Hermione's sake, of course.

And I promise to remember Malfoy when my heart fills with remorse.

I promise to remember Ginny whenever I see an adoring fan.

And I promise to remember Neville when someone feels "no" but they say "I can".

I promise to remember Luna whenever I see the moon.

And I promise to remember Fred and George when I see someone acting like a loon.

I promise to remember Dombledore when I see someone with long, grey hair.

And I promise to remember Molly when someone tells me they care.

I promise to remember Tom Riddle whenever I am scared.

And I promise to remember Hedwig when someone says "Always with you till the end."

Yes, I promise to remember Harry Potter, wherever I may go, so that everyone may see my obsession. Because I know what the Potter fans know.

Harry Potter isn't an obsession. It's a way of living life.

Lsk_large
Wwhi_large
Fea201269711_large
384889_200960726663556_100002488914585_391528_2054461493_n_large

I've got to leave it all behind and face the truth.

Hejsvejs! Sitter just nu och skypar med Sanna, tumblrar och dricker te. Lite mysig kombination sådär. Dagens kemiprov gick förvånandsvärt bra, vilket jag är väldigt glad över. Bord egentligen göra en fysikläxa nu men när jag försökte göra uppgifterna skrev jag ändå bara av lösningsförslaget så det vavr ingen idé. Får göra det över lovet istället eller något.

Har simning på idrotten imorgon vilket är väldigt jobbigt. Vill verkligen inte, det är så tråkigt att simma. Och dessutom så måste man ju visa upp sig i bikini för alla, hatar det nu på vintern när man liksom inte är van vid det..
Weh_189947713_large

Tumblr_lzr44ae7bd1qjictro1_500_large
Tumblr_lztecfjxqs1rq104ho1_500_large
Tumblr_lzpmmouf4y1qd957yo1_500_large


Snark

Hejsan mina kära lojala läsare! Ska nu sova. Men jag har i alla fall sovmorgon imorgon så jag får sova ut lite. Sista delen av kemiprovet då ju, vi får se hur det går.. Nej nu håller jag på att somna.. Godnatt!!


McFly on the third floor

Ni måste bara se den här dokumentären. Det är så otroligt gulligt och de är ju så bra musiker. Jag vet är det är lång tid men det är verkligen värt att de! Sjukt söta de här killarna är asså. Bara se videorna, okej?

Lift up this blindfold, let me see again


Tumblr_lzra4u3zum1r7b6zco1_500_large

309356_175505125857911_127470700661354_369699_146383118_n_large
Acfe3c0e001867124f4503d8_large

Fettisdag

Hej! Ligger i sängen och ska somna nu. Åt en otroligt god semla förut, asså jag har nog aldrig ätit en sån god. Aah har inte så mycket mer att säga. Godnatt!!


Organisk kemi

Det här är vad jag sitter och diggar till just nu. Bra va? Haha nej men lite skön översikt, jag vet redan om allt de sa under videon så då känns det som om jag ändå kan en hel del :)
http://www.youtube.com/watch?v=mAjrnZ-znkY


Det gick inte att bädda in videon....... Menmen, ni kan få navigera er dit själva genom länken ovan. Här har ni en asrolig video:
Här är orginalet.

Friendship,life,love-931e3b97bd44ee0a83213c3cb742e1b5_h_large

Vårväder

Är det bara jag som får världens vårkänslor idag? Solen skiner, det är varmt (+4 grader) och så smälter snön. Det är ju helt underbart! Dock lär det ju snöa och dippa ner under 0 minst en gång till den här säsongen i alla fall, jag menar inte ens februari är slut än.


Mellanmål

Hej! Sitter och äter mellis. Skoldagen har varit väldigt chill, det känns som om jag knappt har gjort något vettigt. Men nu ska jag i alla fall plugga kemi heeela eftermiddagen eftersom vi har prov imorgon. Vill verkligen inte, jag känner att jag förstår det mesta men det jag missade när jag var sjuk har jag nog inte så bra koll på.

Juste det är ju Brit Awards ikväll, skulle vilja se det men man måste ju som vanligt prioritera skolan. Fatta var underbart ett liv skulle vara där skolan kom i sista hand. Vill leva i det universumet nu tack. Någon som kan fixa det till mig? Nähä, skit i det då.


Never mistake my silence for weakness. No one plans a murder out loud.

Tumblr_lzpd0u7wat1qd7w9fo1_500_large

Vi är inte såna som i slutet får varandra

3727206200_979c58e878_z_large

Söndag

Hejsan! Är det bra med er? Själv är jag väldigt trött. Men jag menar; vilken söndagskväll är jag inte det? Har haft det bra med Sara i stallet idag som vanligt. Övningskörde både dit och hem och det gick bra! Hihi känner mig duktig.

Pappa flög till New York imorse. Är otroligt avundsjuk på honom. Även om han ska jobba där för jag menar nu får han ju verkligen leva NY-livet! Ååh vad jag är avundsjuk.. Vill dit!

Haha ligger i sängen just nu för har ändå inget bättre för mig så ska nog sova snart men ska nog läsa lite i Cosmo först. Men vi hörs imorgon! Godnatt.


Lördagsångesr

Ligger just nu i sängen och ska somna. Tittade på melodifestivalen förut men tröttnade efter tre låtar så jag tittade på sista Harry Potter för första gången istället. Jag vet att jag är sent ute men jag har inte fått tag i de två sista förrän för en månad sen ungefär och så tittade på den näst sista ganska direkt efter jag fått dem men har inte haft tid förrän idag med att se den sista. Men herregud vad bra den var alltså!! Ååh vad jag älskar HP, han är verkligen bäst<3

Ska som vanligt till stallet imorgon, så det blir till att gå upp tidigt, klockan 6 närmare bestämt. Vill inte men jag måste. Äsch när jag väl är där brukar det ändå vara kul men det är såhär lördagskvällen innan som ångesten kommer. Lite som söndagsångest fast på en lördag, lördagsångest alltså.

Men vi hörs imorgon kväll. Godnatt!


Får inget vettigt gjort

Hej! Får inte så mycket gjort såhär på lördagseftermiddagen. Borde plugga kemi, men jag sitter bara och klickar runt på datorn. Åkte i alla fall till gymmet vid halv två, riktigt skönt att träna igen! Den kommande veckan blir det inte så mycket träning men på sportlovet då ska jag minsann komma igång med träningen igen och träna varje dag.

När jag kom hem åt jag lunch med la famille. När jag duschat smörjer jag in benen med en jordgubbsdoftande body butter så nu luktar jag väldigt gott!

Nej nu ska jag ta tag i kemin i en timme eller så och sen får det räcka!


Känner mig som en 5-åring på nytt


Fika

Hej! Sitter just nu och fikar mitt i allt pluggade. Eller asså det har inte varit något särskilt ansträngande plugg hittills. Har bara läst några sidor i en svenskabok och nu ska jag göra en skylt till engelskan med ett ämne till en debatt på. Det jobbiga kommer senare, då ska jag plugga inför ett kemiprov.

Har bokat klippts till nästa lördag. Ska sluga det då också. Det ska bli riktigt sköt att få bort utväxten och det slitna. Även om jag älskar att mitt hår är så långt just nu så måste det slitna bort. Så det blir nog bra.

Visst äter jag en nyttig fika? Vaniljte och kiwi. Har ni hört talas om Soran Ismails kiwiriot på twitter? Han uppmanar folk att även äta skalet på kiwin, alltså som ett äpple. Verkar så äckligt så har inte vågat prova än.


Snark

Jag är helt slut så ska sova nu. Ligger redan i sängen. Imorgon ska jag gå upp vid ca 9 för att kunna övningsköra vid halv tio. Bror ska nämligen ha den bilen strax före elva och så ska jag plugga en massa imorgon på dagen så jag måste komma igång tidigt. Men nu somnar jag nästan. Godnatt!



I'd sell my soul to the devil, if I had one to give

Hej! Äter glass just nu. Historian gick ändå bättre än förväntat så det var en börda som var skön att bli av med. Efter historiaprovet hade vi en idrottslektion som var riktigt rolig. Lingan och Koski körde basket med oss. Ja båda heter Alexander så vi har smeknamn på dem :)

Efter skolan åkte jag till stallet som vanligt. Nu för tiden är det så ljust så jag hann till och med dit innan hästarna skulle in. Så det gjorde jag och min elev Ida först och sen stack vi ut och red. hon red Pearl och jag red Totte. Har inte ridit honom sen typ i somras så det var riktigt rolig att sitta på hand rygg igen. Jag gillar verkligen den hästen, han har en viss känsla. Jag fick mig en liten utmaning för jag red i tumvantar och jeans. Och Totte som blir hyfsat stark i skogen. Dessutom så såg vi typ inget pga dimman och mörkret. Men det var mysigt :) Efter det i alla fall så fodrade jag och åkte hem.

Nu ska jag väl bara sitta inne på tumblr fram till 9 och sen ska jag och mamma titta på Damernas Detektivbyrå och äta godis. Mys!

Ha en bra fredagskväll gott folk!


Ångest

Det är precis vad jag känner just nu. Känner mig verkligen inte förberedd inför provet imorgon. Har nog aldrig känt mig så här osäker inför ett prov förut och jag hatar det! Önska mig lycka till och håll tummarna för mig imorgon!!


Pallar inte mer

Nu får fet bra nog med pluggning. Är verkligen less på upplysningstiden. Äter semla och dricker vaniljte och hänger inne på twitter och tumblr och alla såna sidor.

Blev lite rädd först när jag fick det här smset av Sanna men det handlade tydligen om att hon var avundsjuk på att jag åt semla :D

 


Plugg

417340_1930900487802_1700968210_1011509_725891478_n_large
Det är ungefär jag just nu. Lite jobbigt med tanke på att jag verkligen måste plugga. Lyssnar för övrigt igenom preview på Hot Chelle Rae's album Whatever. Det verkar riktigt bra, slutar nog med att jag köper det :) Men jag menar det kostar ju bara 85! Jaja nu ska jag försöka plugga vidare..

Tumblr

Hej!
Jag gör mig i ordning just nu för att åka till skolan om ungefär en halvtimme. Sanna var lite osmart så hon gick till bussen en timme för tidigt och ba "Jag väntar på bussen nu!" Tur att hon överhuvudtaget smsade mig för annars hade hon varit i skolan nu.

Idag lär bli en ganska chill dag. Har bara Kemi där vi ska ha genomgång och Matte där vi ska börja på något nytt och förmodligen ha genomgång där med. Efter det ska jag bara hem och plugga historia.

Har förresten skaffat en till tumblr. Den handlar om saker jag vill göra i livet typ. Eller det är inte bara saker jag vill göra utan vad jag tror att de flesta vill göra. Vissa saker är seriösa och andra oseriösa. Den heter FutureDreamzzz, så ni som har tumblr kan ju ta och följa den och ni andra kan ju skaffa tumblr först och sedan följa den :)) Har självklart kvar min Emchoo.tumblr.com men den är mer personlig. Hihi, jag älskar tumblr!
Boy-draw-follow-following-girl-favim.com-271414_large

Snark

Förlåt för förra inlägget. Det var väldigt givande känner jag.. Nu ska jag i alla fall sova. Det ska bli skönt, men som vanligt så har jag ju sovmorgon imorgon så det blir en lugn morgon. Ska dock plugga lite historia hade jag tänkt.

Godnatt då hörs vi imorgon!


Oseriöst

Har anmält mig till högskoleprovet nu. Sitter och skypar med Sanna och är allmänt oseriös. Ska fixa naglarna nu, de ska av! De är så slitna så nu ska de bli korta och fräscha igen.
Ungefär såhär seriösa är vi. Hahahaha kan inte sluta skratta!!

Färdigpluggat

Nu får det nog räcka med pluggning för idag. Har verkligen intensivpluggat, det det är ju vad som krävs av mig inför det här provet. Nu ska jag duscha och fixa naglarna. Sen ska jag bara chilla resten av kvällen och anmäla mig till högskoleprovet, är ju sista anmälningsdagen idag liksom. Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Haha mördarblick på den asså! Aja pallar inte ta en ny.


Onsdag

Halloj! Hur är det med er? Med mig är det bra. Förut att jag måste plugga hela kvällen dårå. Har historiaprov på fredag och jag måste verkligen plugga till det. Just sitter jag dock och lyssnar på NRJ och äter det godiset som blev över från igår. Jag hade det jättemysigt med Susanna i Norrtälje. Vi tittade på glee och åt middag och godis. Precis när jag skulle gå på bussen hem fick jag en jättesöt present av henne. Ett par hjärtformade örhängen. Hon är ju för gullig.

På bussen hem igår satt jag och övade på mitt argumenterande tal som jag höll idag. Det gick faktiskt bättre än förväntat!

Nej men uppdateringen blir alltså inte så bra idag eftersom jag måste plugga men vi kommer höras någon mer gång i alla fall.


Chord Overstreet is the reason.

48577063_large

The Scientist


Valentine's day

Sitter på engelskalektion och gör inte så mycket. Efter skolan ska jag på dejt med Sanna och fika i Täby C. Sen möter jag Susanna och åker till Norrtälje.


Forever alone

5a3d22ab224a4ab683750f1259342c1d_7_large

Waiting outside the lines

Nu är min måndag officiellt över. Ska snart somna in i min skönhetssömn. Det kan helt klart behövas.

Som alla förhoppningsvis vet så är det alla hjärtans dag imorgon och för min del ska den firas med Susanna och massa godis. Det ska bli mysigt :) har bara halvdag i skolan så jag slutar 12. Ska då åka och fika med Sanna och sen när Susanna har slutat jobbet vid 17 så ska vi mötas och åka till Norrtälje. Det lär inte bli så mycket bloggning om vad jag gör imorgon men jag har gjort flera tidsinställda inlägg som är lite halvseriösa som lär vara lite underhållande.

Men nu ska jag som sagt sova. Godnatt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1454985/images/2012/pic_189302882.jpg" class="image">



Klockers


Your age doesn't define your maturity.
Your grades doesn't define your intellect.
Rumours don't define who you are.
Tumblr_lyur04c2bn1qc4bhuo1_500_large

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

Hej!
Är lite lagom avundsjuk på två killar i min skola som är på 1D's spelning i någon lägenhet i Stockholm just nu. Även om jag inte borde så vill jag vara där. Skulle vara så sjukt kul. Fatta, bara 30 peroner på spelningen liksom. Nej jag är avundsjuk.

Det är ingen rolig dag idag. Allt känns mest som pest och pina i princip. Orkar inte göra något och får inget gjort. Är sliten och trött. Vill bara gå och lägga mig i princip. Resten av kvällen ska jag försöka plugga historia och engelska och så ska jag duscha och titta på 2½ men.

Köpte den här låten på iTunes förut också. Den är riktigt bra!

Sliten

God morgon!
Jag är ca lika trött idag som jag var igår kväll och det syns på mig. Så det har jag lite smått ångest över. Ska snart gå till bussen, ni får ha en bra dag!


Söndag

Hejsan!
Idag är jag ännu tröttare än jag var igår. Jag kommer slockna när som helst. Var som sagt i stallet idag och hade det trevligt. Februari levererade med fint väder. Jag och Sara körde en ordlek, man tar en bokstav i alfabetet och så ska man komma på så många ord som möjligt på den bokstaven under dagen. Vi körde a och insåg att det finns typ inga ord som börjar på a, det ingår i många ord men det är sällan ett ord börjar på det.

Vet ni vad? Nu ska jag faktiskt sova, så godnatt! Vi hörs imorgon med lite bättre uppdatering.

 


Whitney Elizabeth Houston

Tumblr_lz9bo8vumq1r23vt5o1_250_large

Hamilton: I nationens intresse

Halloj!
Nu har jag gjort mig i ordning och ligger i sängen och kommer somna vilken sekund som helst.

Min kväll har varit mysig! Började med middag på La Dolce Vita på Kungsholmen, en av favoriterna. Sen tog vi tunnelbanan till Sergel där vi såg bion. Visst action är inte min typ av film men den var ändå riktigt bra! Och jag älskar Mikael Persbrandt, han är så badass och man blir lite småkär i honom :)

Imorgon blir det stallet precis som vilken söndag som helst. Känns bra att veta att jag ska gå upp om ungefär 6 timmar..

Nej nu orkar jag inte skriva längre. Vi hörs imorgon kväll, jag lär vara så busy under dagen så jag lär inte blogga då. Men ni får ha en bra söndag och godnatt!!


Seg Emma

Halloj!
Om 1,5 timme går bussen in till stan. Ska äta middag och se Hamilton med familjen för att fira pappas fördelsedag i onsdags och att bror lyckades med körkortet. Orkar inte plugga längre men borde göra lite historia till. Jag är typ helt död! Orkar inte. Jaja ska bli kul att se bio ikväll i alla fall :)

Lördag

Hej! Har varit och övningskört i en halvtimme. Det gick väldigt bra :) ska alldeles strax iväg och träna. Äntligen! Kände igår på idrotten hur svag jag har blivit efter 2 veckor helt utan träning. Men nu ska jag minsann komma igång igen!

Jag har en ganska dålig dag. Är bara på dåligt humör hela tiden känns det som. Hatar såna dagar! Har inte haft en på länge dock. Brukade ha så typ varje lördag när jag gick sjuan?? Har ingen aning om varför. Men jag blev i alla fakl på bättre humör av övningskörningen och blir förmodligen på ännu bättre humör av träning. Ska bli så kul!


If I had a dollar for every time I faked a smile, I'd be a billionaire


One day you'll look to see I've gone

Nu skriver jag en sista gång för idag. Blev så otroligt trött så orkar inte ens titta klart på gaygalan. Men den var riktigt bra, av det jag såg.

Imorgon blir det till att plugga en hel del, övningsköra, träna och gå på bio. Ska gå och se Hamilton med familjen för att fira att pappa fyllde år i onsdags.

Nej nu får jag till och med problem med att skriva på mobil, borde somna nu. Men vi hörs imorgon! Godnatt.

Jag imorse:


Gaygalan 2012

 

Halloj!
Kom på att jag glömde att skriva i förra inlägget att det faktiskt hände en spännande sak idag. Jag blev skjutsad av min bror för första gången sen han fick körkortet :D Lite coolt sådär liksom.

Just nu väntar jag på att nyheterna ska ta slut så jag kan fortsätta titta på Gaygalan. Det är ju asbra! Blev förvånad när jag såg Darin framträda, ha ser ut som en minikopia av Enrique Iglesias. Väldigt gullig dock :) Och när Loreen uppträdde, alla verkligen älskade henne! Men jag förstår dem, hon är ju bra. Undrar dock bara hur hon kan bakom den där luggen.. Jaja, älskar för övrigt hennes hår, det är sånt jag vill ha men vet att jag aldrig kommer kunna men ååh det är ju så snyggt! Avis är vad jag är.

 


Tomorrow may rain so I'll follow the sun

Hej! Sitter just nu och äter donken framför the Mentalist. Standardfredag med andra ord. Det har ute hänt mkt speciellt alls idag.


Sweet dreams

Hej! Nu skriver jag en sista gång för idag. Satt och skypa med Sanna i någon timme förut innan jag insåg att jag var tvungen att få min skönhetssömn inatt också. Hihi vi skulle göra miljöläxan men insåg att vi inte fattade uppgiften så vi ska prata med vår lärare imorgon. Jag har varit duktig och gjort min fysikläxa ikväll. Lyckades förstå kapitlet utan hjälp av lärare (missade senaste lektionen). Annars har jag bara tittat på The Mentalist typ. Älskar seriöst det programmet! Alla borde se det.. Men nu ska jag sova. Godnatt!

Söt sovmask va? Det står "Sweet dreams" :)


Resumé av min torsdag

Hej kära bloggläsare!

Jag känner att min uppdatering inte har varit så bra idag. Men tyvärr, jag har varit för busy. Eller kanske inte riktigt men jag har inte fått tillfället, eller inte skapat något tillfälle, beror på hur man ser det. I alla fall. Det har hänt en hel del idag.

Till att börja med så klarade min bror sin uppkörning!! OMG jag är så stolt över honom. Så han körde själv till sitt jobb som tennislärare i eftermiddags. Jag lär tycka att det är ganska läskigt första gången jag får köra själv.. Hmm.

För det andra så har jag haft matteprov som jag har sagt så många gånger hela veckan. Det gick bttre än förväntat. Jag trodde att det skulle vara väldigt svårt men icke.

Har ni hört om tågkrocken i förmiddags? Väldigt läskigt. Grannkommunen liksom, men tågen som går igenom Täby. Nej usch, jag vill inte tänka på det. Här har ni en artikel om vad som hände om ni har hört det redan.

 


Sleep tight

Nu ligger jag äntligen i sängen. Datorn var lite för intressant idag. Framförallt tumblr.. Har skaffat en till, får länka den till er imorgon, den är lite speciell :)

Lyssnar som vanligt på lugna favoriter. Lite mys :) borde dock läsa igenom sammanfattningen till matten en gång till innan jag somnar för jag har matteprov imorgon.

Juste min bror ska köra upp imorgon, lite spännande. Det blir andra försöket, det han failade på sist var typ brist på uppmärksamhet i korsningar. Så nu ska han tänka på det och resten borde gå bra för jag vet ju att han är en bra förare med tanke på hur många gånger jag har åkt med honom.

Jag har i alla fall sovmorgon imorgon vilket är skönt. Börjar 11.50. Så ska sova länge :) men nu ska jag faktiskt försöka somna. Godnatt!

Jag imorse:


Chord Overstreet

Vet ni vem jag har kärat ner mig i totalt? Rubriken kanske avslöjar en aning. Chord Overstreet såklart! Han är ju så söt. Och så kan han sjunga, spela gitarr och är en bra skådespelare, finns det mer att begära? Nej! 
Tumblr_ldz8l6yqg71qcclj4o1_500_large
Tumblr_ld9njjvi4h1qfq7bho1_500_large
Pic_176032996_large
Lyssna bara. Bra röst va? Kroppen är inte helt fel. Tycker bara att han passar mycket bättre i blont än brunt hår även om brunt är hans naturliga. Han ser så gammal ut i brunt..

Ååh vad jag älskar honom. Har ni sett honom i glee? Han är Sam Evans om ni inte förstod det :) Det är synd att han inte får så många solon.. Inte av det jag har sett i alla fall, men jag har i och för sig bara sett de två första säsongerna.

Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.


Needing is one thing, and getting is another



Asså den här videon är ju bara helt sjuk! Ni måste verkligen se. I början sitter man och ba vad gör de? Slår i taket och dörrar och så men det blir riktigt bra senare!

Kemi

Sitter ju nu på kemilektion och har jättetråkigt. Försöker läsa ikapp det som jag missade när jag var sjuk förra veckan men det går ju lite sådär jag säga. Det är mycket lättare att förstå när läraren förklarar än när man läser i boken. Jag är iaf glad att jag slipper labba, bara halva klassen för det. Dock kommer jag få göra det nästa vecka men den dagen den sorgen.


Godnatt

Ny skriver jag en sista gång för idag. Men många inlägg blev det allt. Dock var inte det sista inlägget så bra skrivet, hade inte riktigt tid att skriva så utförligt eftersom jag var tvungen att vara klar när reklampausen var över. Dessutom så glömde jag ju att skriva att det går på TV8. Hehe. Aja nu vet ni det iaf. Det går ju inte heller att ändra på inlägget från mobilen efter man har publicerat det, lite dåligt tycker jag med tanke på att jag alltid hittar något att ändra på efter jag publicerat ett inlägg.

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Lugna Favoriter, jag gör det varje kväll. Det är så skönt att lyssna på lugna låtar innan man somnar. Jag lyssnar från min väckarklocka och jag vill att den dessutom väcker mig med lugna låtar så vilken radiokanal passar bäst? Lugna Favoriter såklart!

Men eftersom vi inte hörs mer idag så säger jag godnatt nu!


The Mentalist

Sitter just nu och tittar på the Mentalist. Han är ju så otroligt badass. Jag vill vara som han. Han löser ju alla fall. Tycker att det är lite coolt att han aldrig bär vapen också. Ni borde titta på det! Det går tisdag-fredag 20.00-21.00.


Style by Tyra

Sitter och kollar in allt på Style by Tyra. De har så sjukt snygga saker! Den stilen de har har på allt passar in väldigt bra på mig känner jag. Kan inte hitta något jag tycker är fult, vilket jag ganska ofta brukar hitta. Men det finns inte en enda sak jag inte skulle kunna tänka mig att ha på mig. Dock att jag inte lägger ner pengar på sakerna är en annan femma. Vissa saker känns onödiga och så har jag inte varit inne på Style by Tyra på länge, men nu får det nog bli en beställning snart tror jag! Eller så kan jag åka till deras nya butik i Stockholm, den öppnades ju förra veckan.
Blouse Oversize Black i gruppen Kläder - First By Tyra hos Style by Tyra AB (iq27r)Gabbie Dress Pink i gruppen Kläder - First By Tyra / Klänningar hos Style by Tyra AB (IQ78r)Aspen Skirt  i gruppen Kläder - First By Tyra / Underdelar hos Style by Tyra AB (IQ17r)Kragsmycke Stjärnor i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (sam170)Multismycke Snake i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (AN30)Ringar Hope i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (TY27)Tvåfingerring Diamant Hjärta i gruppen LAGERRENSNING hos Style by Tyra AB (ZI38)
Jag vill ha allt det här! Tänk bara vad snyggt med den transparenta långa blusen till den korta rosa klänningen. Urläckert!

Bild

Jag har gjort om den här bilden i både Instagram och GifBoom men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken som är snyggast. Den övre är GifBoom och den undre är Instagram. Vilken tycket ni är snyggast?

 


This makes no sense to me


Follow me

En nyuppdaterad. Har skaffat några fler saker sen jag sist gjorde en Follow me.
  • Tumblr - Emchoo
  • Twitter - Emmcho
  • Instagram - Emchooo
  • GifBoom - Emcho
  • Wordfeud - Emchoo
  • WeHeartIt - Emcho

GIFBOOM

Har ni hört talas om GIFBOOM? Det är precis samma sak som instagram förutom att man lägger upp gifs istället för bara stillbilder. För er som inte vet vad en gif är så är det typ ett bildspel för att få någon slags rörelse. Många använder sig av det på Tumblr. Gifboom är bra för jag har inte vetat förut hur man gör gifs så nu kan jag göra det direkt i mobilen och så publicerar den dem direkt på min Tumblr. Smart va?? Ni som redan har det kan ju följa mig, jag heter emcho och ni andra kan ju bara skaffa det och följa mig sen. Och på instagram heter jag emchooo. Mycket variation på mina namn va?

I was praying that you and me might end up together

230d7f8229c30bb678a6b1dc8dc6bb8ceb7cf243_large

Profilbild

Asså jag har laddat upp profilbilden flera gånger men den villinte komma upp. Jag fattar inte varför! I och för sig tog det ett tag sist innan den visade sig men jag menar, jag kan ju inte gå runt utan. Så här kommer den se ut så småningom i alla fall (hoppas jag).

Studiedag

God förmiddag!
Ska börja plugga nu. Det jag har att se framemot idag är att skriva en debattartikel i svenska om Breivik är för sjuk för att få fängelse, plugga matte inför mitt första prov i Mattte D på torsdag och plugga ikapp den kemi jag missade när jag var sjuk förra veckan. Kul dag va?

Nytt skal

Köpte ett fint skal till mobilen idag. Har spanat in det sen redan innan jag hade mobilen. Det kommer från Teknikmagasinet och kostade 99,90 kr. Det är helt i silikon och passar iPhone 4 och 4S.
Retro iPhone Kassettfodral

Lyckades inte ladda upp bilden jag hade i mobilen så ni får se den här opersonliga bilden.


I'm insecure, but I'm strong.
I'm alone, but I'm loved.
I'm sad but I smile.
I'm broken, but you'll never know.
Tumblr_lxfa89uxmb1r8tn4oo1_500_large

In your atmosphere


2 ½ men

Nu börjar 2 ½ men med de nya avsnitten igen med Ashton Kutcher. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Hän är snygg!

Latmask

Hej!
Sitter just nu proppmätt och gör ingenting när jag egentligen borde plugga. Har helt tappat studiemotivationen sen jag blev sjuk och inte gjorde ett skit när jag var hemma.
.
Mötte fina Susanna i Täby C idag. Vi fikade på Espresso House och gick sen och köpte godis och kollade i lite affärer. Det var så länge sen vi träffades och hon har nu en jättesöt frisyr, vill också kunna ha sånt hår men nej. Så det var mysigt att träffa henne igen. Hon är en så underbar människa ♥
Täby Centrum håller verkligen på att bli fint nu. Längtar tills allt är klart, då lär det vara jättefint! Dock verkar det som om det är klart 2014 så det är bara att fortsätta vänta.

Sjukling

Ligger i sängen och hostar var och varannan minut. Kan det aldrig få ett stopp? Mamma sa förut att Alvedon hjälper mot hosta så tog precis en men det ska ju tydligen ta 30 min innan de börjar verka så vad ska jag göra tills dess då??? Ååh jag vill inte vara sjuk längre. Jag vill träna. Jag vill till och med åka till skolan bara för att annars kommer jag hamna efter i ALLT. Lär missa öppet hus på torsdag också. Jag som hade sagt åt Amanda och Rebecka att komma. Aja, hoppas de kommer ändå.. Nej nu ska jag försöka sova igen. Godnatt!


RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes