Torsdag

Hejsan!

Jag har ridit Pärlan idag. Det var väldigt kul. På en galoppstäcka lät jag henne galoppera på och det tyckte hon var väldigt roligt så hon galopperade jättesnabbt. Jag hörde inget annat än hovslagen mot marken och vinden som susade förbi mina öron. Det var helt underbart och hon blev väldigt pigg efter och ville galoppera mer.

Jag åkte buss till och från stallet och det gick väldigt bra till stallet men på hemvägen visste jag inte när bussen gick så när jag kom till busshållsplatsen visade det sig att bussen skulle gå om tjugo minuter men det var bara att vänta.

Imorgon fyller ju jag år, det ska bli väldigt kul. Jag kommer nog inte få så mycket mer än moppen men det förstår jag för den är väldigt dyr. 

Ska läsa lite i Flyga Drake nu.
Ha det bra
Pussar

Home sweet home

HEEJ!

Har varit och övningskört idag. Det var väldigt kul men det är ine helt enkelt när man aldrig har kört förut. Mamma skjutsade mig till Arlanda stad imorse, där övningskörningen ägde rum, men jag behövde åka buss och tåg hem. Jag blev klar ett och kom hem tre, det tog alltså två timmar att åka och det är inte särskilt varmt ute så jag är väldigt glad att jag är hemma i värmen nu i alla fall. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen men vi får se.

Ha en bra dag
Pussar

Övningskörning

Hejsan!

Pappa har fixat så att jag ska få övningsköra imorgon. Men bara på en stor parkering, jag får inte köra i trafiken förrän jag har fått körkortstillståndet. Men det är ju någonting i alla fall.
Jag är jätteglad just nu.

Pussar


Skidor

Heej!

Har varit ganska nere idag efter att jag fick veta att jag inte fått mitt körkortstillstånd och får inte övningsköra imorgon.
Jag har läst Flyga Drake väldigt mycket idag och den har blivit bra. Väldigt sorglig bok.
Mamma kom nyss hem och då blev jag glad.

NCC, där mamma jobbar, har stugor och lägenheter i Fjällen som de hyr ut och så har man tre alternativ så om man inte får det man helst vill så kan få åka till något annat ställe och vi valde Tandådalen, Åre och något annat ställe som jag inte men det var inte så viktigt. Vi fick brev från NCC idag och ska få åka till Tandådalen på sportlovet! Iiip! Det ska bli jättekul. Längtar...

Vi ska till Åre men skolan i januari så det var tur att vi inte fick Åre. Fast det hade nog inte gjort så mycket för Åre är ju så stort. Längtar till det också. Jag älskar att åka skidor. Det är så härligt. Jag ska önska mig egna skidor i julklapp, hoppas jag får det för då slipper det här med att hyra.

Pussar

Tisdag

Hej!

Idag fick jag verkligen sova ut, det var riktigt skönt. Men det gör att jag blir lite seg men det gör inget för jag ska bara vara hemma idag.

Jag har tyvärr inte fått mitt körkortstillstånd än för moppen så jag kommer inte kunna övningsköra imorgon. Jag är väldigt ledsen för det. Villl ha det så jag kan få mitt körkort så fort som möjligt.

Det första jag såg när jag vaknade var broder och då blev jag glad. Han är hemma igen. Det är skönt att inte behöva vara helt ensam. Jag pratar inte så mycket med honom men det är skönt att veta att jag inte är helt ensam och så är jag glad att det är just bror som är hemma för han är väldigt snäll mot mig.

Läser dålig bok just nu, Flyga Drake. Vår svenskalärare har tvingat oss att läsa den. Ondskan som vi läste innan var i alla fall spännande. Men jag får försöka härda ut.
Lyssnar på Beatles-låtar också. Beatles var så extremt bra och alla kan lyssna på deras låtar. Ingen kan säga att de är dåliga för då säger den personen emot nästan hela världen. Hehe.

Ha en bra dag
Pussar

Ensam

Hejsan!

Jag är väldigt trött efter fem timmar i stallet. Trodde jag bara skulle vara där i tre timmar eller något liknande. Det var i alla fall väldigt roligt att få rida. Pärlan är helt underbar.
Pärlan

Är Ensam hemma vilket är väldigt tråkigt men pappa kommer nog hem snart. Ska träffa Daniel snart också. Kom precis på att jag inte har träffat broder sen i lördags. Det var väldigt länge sen. *Snyft* Saknar honom. Han är hos sin flickvän Sanna nu. Sov över där sen igår och igår träffade jag honom inte för han hade redan åkt när jag kom hem från stallet. Hoppas han kommer hem snart.

Pussar

Måndag

Hejsan!

Just nu tittar jag på bilder på Danny Jones. Han är så snygg. Jag har ganska tråkigt. Ska snart göra mig i ordning och ta mig till stallet på något sätt, vet inte hur bara. Ska rida Pärlan och hjälpa till att bära upp det nya höet på loftet.

Ha en bra dag
Pussar


Trött

Hejsan!

Efter en tio timmar lång dag i stallet är man ganska slutkörd. Orkar nästan inte hålla ögonen öppna. Det var skönt att få sova en timme längre inatt i alla fall.

Det blev en väldigt lyckad kväll igår. Rebecca blev väldigt glad och överraskad. Vi tittade på Twilight, har aldrig sett den förut. Den var bra, Robert Pattinson är väldigt snygg.

RebeccaTårta

En annan artist som är väldigt snygg är Danny Jones. Han är gitarrist och sångare i bandet McFly. Själv lyssnar väldigt mycket på dem för de är väldigt bra tycker jag.

Danny Jones

Försöker titta på Love actually men det går inte bra för jag somnar nästan. Borde nog ta och gå och lägga mig snart.

Godnatt allihopa
Pussar<3

Lördag

Hejsan!

Har varit på en åtta timmar lång moppekurs idag *snark*. Jag fick i alla fall en ny kompis, hon heter Emma. Vi var tretton personer som gick kursen, två var tjejer, båda heter Emma. Lite komiskt va?

Plattar håret nu inför kvällen. Ska ju fira Rebecca som fyllde år igår. Marie kommer och hämtar mig halv sju så måste skynda mig nu.

Ha en underbar kväll
Pussar

Back in business

Hej igen!

Internet funkar, jippie! Hoppas alla har haft det bra. Det har i alla fall jag. Höstlov nu, iiip! Ska bli imbaskönt att slippa skolan.

Måste berätta lite vad som har hänt sen jag skrev sist.

Söndagen blev väldigt lyckad. Först till stallet tidigt men det är bara att vänja sig. Stannade till ett för då skulle jag hem och duscha och äta lunch. Mamma skjutsade mig och broder till Mörby där vi skulle ta tunnelbanan in till plattan, usch! Det är så äckligt där. Där träffar vi Sanna, Irina, Niclas, Alexandra, Olivia och tre till killar som jag inte vet vad de heter. Bara helt plötsligt när vi dansar frågar Irina två random killar om de vill vara med och så var de med ett men sen gick de. Det var extremt kul att dansa i Sanna och Alexandras musikvideo. De som var med var bara för sköna. Väldigt lyckad dag!
Irina

I måndags hände inget särskilt, bara en helt vanlig tråkig måndag. Red på kvällen, själv. Charlotte skulle göra något med skolan så hon kunde inte rida. *Snyft*

På tisdagen hände inte något speciellt då heller. Dansade på kvällen. Koreografin är väldigt rolig. Vi ska vara fotomodeller. Sista gången vi dansade igenom koreografin satt den perfekt, blev jätteglad!

Onsdag, SO-prov! Gick väl helt okej tror jag. På kvällen började jag med moppeboken. Det var väl ganska kul.

Torsdag, 7 månader med pojkvän!! Iiip! Dålig dag. Daniel skulle skjutsa hem mig för jag behövde komma hem fort för jag skulle till Täbban med Julia, Madeleine och Agnes. Det gick tyvärr inte så fort för Daniel glömde ett papper i musiksalen men kom inte in där igen så jag fick vänta på det ett tag men sen struntade han i pappret och när vi skulle åka så hade han tappat en vante. Då skulle han leta lite efter den men hittade den tyvärr aldrig. Vi åkte hem till mig i alla fall och då hittade jag inte min plånbok. Efter typ en kvart hittade jag den under min lilla fina klädhög, oops. Sen skjutsade Daniel mig till busshållplatsen och bussen kom efter typ tre min, lite flyt i alla fall. Jag och Julia hittade saker till utklädningsdagen, mycket bra. Åkte hem sen, gjorde lite moppeboksak och träffade sen Daniel. Dagen blev ganska lyckad tillslut, för min del i alla fall.

Idag var det ju utklädningsdag, jag och Julia var “fångar på rymmen” och det var väldigt kul. Va satt ihop nästan hela dagen i handbojor. Vi hade klippt sönder svart- och vitrandiga klänningar. Nästan alla i hela klassen klädde ut sig vilket var väldigt roligt.

Jag ska som sagt vara hemma på lovet, ska bli lugnt och skönt. Imorgon ska jag på moppeteorikurs i åtta timmar, det kommer bli segt. Efter det ska jag fira Rebecca som fyller år idag, Grattis sötnos!

Ha det bra på lovet allihopa!
Pussar


Inget internet

Hejsan!

Har tyvärr inget internet på min dator så jag kommer antagligen inte blogga på ett tag. Hoppas vi fixar det så snart som möjligt så jag kan fortsätta. Ha det bra. Pussar<3

Musik i mina öron

Hejsan i mörkret!

Hoppas alla har det bra, ville bara lägga in lite musik.


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com


Pussar

Längtan

Hej alla frusna!

Jag är inte så bra på att blogga än men jag lär mig nog snart, jag har ju haft blogg förut men det var på bloggagratis.se så jag är ny här på blogg.se. Fattar inte hur man gör med designen och sånt. Någon som har lust att hjälpa mig?

Jag tycker verkligen inte om vädret, det är bara kallt och grått. Vad är det för mening med den här årstiden egentligen? Man brukar ju säga att man tycker att det är så mysigt med hösten men när det väl är höst så blir man bara deprimerad på grund av vädret, i alla fall när det är såhär dåligt. Det regnar hela tiden och i tisdags och onsdags snöade det ju till och med. Ja det är mysigt med snö men inte såhär tidigt, den ska ju komma typ i november-december. Aja vädret blir ju inte bättre av att man klagar så jag ska sluta. Ska se framemot höstlovet istället. Ska ju fylla år då och få moppe, iiip! Och så slipper man ju skolan. Ska bli så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Jag har inte varit hemma på ett höstlov så länge jag kan minnas. De senaste åren har jag varit på mitt landställe och innan det var jag hos farfar i Frankrike varje år. Jag älskar att vara där nere, har inte varit där sen förra julen. Längtar till i sommar när jag ska få åka dit. Julen är också något jag längtar till, det är så mysigt.

Nu ska jag gå och baka rulltårta tills imorgon när jag ska till stallet. Ska förresten vara med i broders flickväns musikvideo då också, det ska bli imbakul!

Ha det bäst
Pussar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes