Christmas eve

Tumblr_lwhubdpjhi1r8yf47o1_1280_large

652f3d4f308f12274a105369f32784f3_large

Tjugoandra december

Hellö!
Läget? Med mig är det helt okej, är så otaggad på att packa så det inte finns. Fråga mig inte varför, jag som äntligen får använda min fina Longchamp :D Aja, taxin går halv fem imorgon, snark.. Har egentligen inte så mkt mer att säga förutom att jag såklart inte kommer blogga mer i år. Så God Jul och Gott Nytt År på er mina fina läsare så hörs och ses vi 2012 igen ;) Ha ett riktigt bra avslut på detta året! Jag är ganska glad att det är över, det har inte varit det bästa året i mitt liv direkt.. Puss på er!!!
Tumblr_lwf3i8i6yv1qzleu4o1_500_large

Tjugoförsta december

Heeej!
Läget? Med mig är det bra. Värvde pappa till BaraSpara idag :D mehehehe.. men det var en snubbe där som bara ringde till sina lärare så han fick massa nya medlemmar. Hmm, aja jag fick iaf en mer den här gången än förra, det går ju framåt iaf :D Eller egnetligen skulle jag ha haft ytterligare en men mitt under acceptmanuset så dog min dator :/
Tumblr_lw2br1pvih1qekex1o1_500_large
.
Annars idag har jag ju varit med Susanna, vi tittade på Gossip Girl och så målade jag hennes naglar, lite mysig sådär :D Och så var jag ju på nJoy i förmiddags, det var najs! Körde hantlar för första gången eftersom jag inte kunde hitta en stång som jag vanligtvis använder till biceps och triceps. Det var roligt att prova något nytt :D
.
Jag skulle ju ha träffat Sanna nu efter jobbet och tittat på Fun with Dick and Jane men hon är tydligen sjuk :( Jättesynd för det skulle ha varit sista gången vi skulle träffats innan jag åker, men vi får ta det när jag kommit hem istället :)

Godnatt

Nu säger jag hej en sista gång för idag. Linda ringde förut och frägade om jag ville komma till henne, Nora och Dommi är tydligen där men jag vet inte varför men jag hade inte ro att åka dit idag. Är lite smått stressad inför morgondagen. På förmiddagen ska jag träna (orkade inte idag, lat jag vet), sen mitt på dagen ska jag förhoppningsvis träffa Susanna, sen kl 17-21 ska jag jobba och efter det ska jag träffa Sanna. Undrar hur morgondagen blir, aja jag får väl skylla mig själv om jag blir stressad för jag har faktiskt valt att göra allt det där helt själv..
.
Men nu säger jag i alla fall godnatt för idag. Vi hörs imorgon! Puss puss
Tumblr_lw0mz5wsvv1r7jpzko1_500_large

Imagine

Imagine there's no heaven, it's easy if you try. No hell below us. Above us; only sky. Imagine all the people living for today. Imagine there's no countries, it isn't hard to do. Nothing to kill or die for, and no religion too. Imagine all th epeople living life in peace. You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope some day you'll join us and the world will be as one. Imagine no possessions, I wonder if you can. No need for greed or hunger, a brotherhood of man. Imagine all tha people sharing all the world.

MTV

Har ni märkt att MTV har riktigt bra serier? Nu menar jag inte typ Teen mom eller 16 and pregnant för de programmen är sämst. Jag menar till exempel My life as Liz, Plain Jane, Skins, Degrassi, Awkward.
.
Skins följde jag ju i somras om ni minns det? Tittade på varenda program, men det bara rann ut i sanden, saknar det lika för det var ju otroligt bra.
.
Plain Jane går ju lite nu och då och det är så mysigt att titta på, att se de där blyga tjejerna få sin drömkille. åååh..
.
Awkward har jag bara sett ett avsnitt av men det var ju helt awesome! Jag älskade det. Har inte börjat följa det när det går på TV för jag vill se det från början.
Awkward.
.
My life as Liz såg jag för första gången igår, men jag såg ett antal avsnitt. Det var ju såå bra. Jag har alltid trott att det har varit dåligt när jag har sett det på reklam men tänk så fel man kan ha.
My Life As Liz
.
Degrassi: the next generation. Såg även det för första gången igår fast bara ett avsnitt. Tyckte det var bra så jag såg ett avsnitt dag också och snart (17.05) ska jag se nästa. Det är ju lite underbart. Jag vet inte varför jag gillar såna här serier med massa undomar och deras kärleks- /relationspreblem men det är ju så bra!
Degrassi - Degrassi
Degrassi: The Next Generation
.
Sen så finns det ju en massa andra serier också som The Hills, The City, Hogan knows best, The price of beauty, the Life of Ryan och aah, jättemånga som ni ser! Nej nu ska jag gå och kolla på Degrassi.

Longchamp - Boxford

Japp Boxford är namnet på min nya resväska jag fick i julklapp. Hittade den i somras på Longchamps hemsida och blev kär. Har velat ha den sen dess. Jag hade tänkt önska mig den i födelsedagspresent men jag fick ju New York-resan så det hade ju blivit lite mkt liksom med tanke på att inte väskan är den billigaste. Visst den är inte så jättedyr men den är helt klart inte i det billigste laget. Men när vi var i SoHo i New York hittade vi en Longchamp-butik så vi gick in dit och kollade. Då blev jag ännu mer förälskad när jag fick se den på riktigt. Den var helt underbar. Mamma ville köpa den där men tyckte att det inte vore så lätt/bra att ta med den på planet hem aå det blev inget då. Sen dess har jag sagt 500000 gånger att jag önskar mig den i julklapp, men jag trodde aldrig att jag skulle få den i och med att mamma frågade om jag inte önskade mig andra saker. Jag hade i princip gett upp hoppet om att få den. Och i lördags så förstod jag att det inte skulle bli någon väska i och med att det inte fanns något så stor paket framme. Men efter alla(vad jag trodde) paket var utdelade så gick mamma och hämtade en gigantisk Longchamp-påse bakom soffan. Jag höll nästan på att börja gråta faktiskt. Då kanske ni kan förstå hur mycket jag gillar den. Den där påsen ska jag sldrig slänga för den är jättefin! För den ser ju ut som en vanlig Longchamp-påse fast i lite större skala. Pappa berättade att han blev lite lagom utstirrad när jag bar runt på den på tunnelbanan när de skulle ta hem den.
.
Här kommer bilder på den:
Om man drar det här blixtlåset hela varvet runt blir väskan större.
Den är expandable!
Skratta inte åt mina fula strumpor..
Så vacker, här fick jag till färgen ganska bra. Det är helsvart med bruna sömmar.
Hängare att ha finkläder i.
Typ en dry pocket för necessären eller annat som man vill skilja från restan av packningen.
Krok att hänga galjen i.
Insidan
Här ser man hur stor den är.
.
Om ni inte tyckte att mina bilder var tillräckligt tydliga så kan ni gå inte på hemsidan och bläddra till den sjätte väskan, där har ni den! Det gick inte att på till en länk med bara den väskan utan ni får klicka på den själva ;)
.
Visst är den väl vacker? Jag kunde inte ha fått en finare julklapp ♥

One Direction

Tro nu inte att jag är helt kär i dem. För det är jag inte, känner för dem på samma sätt som Justin Bieber. De gör bra musik som är härlig att lyssna på men de är inte mer speciella än något annat brittiskt pojkband. Sitter i alla fall och lyssnar på dem lite nu medan jag skriver min historia.
.
Ni vet väl att jag gillar McFly? Inte lika som mycket som förut i och för sig. Eller jo asså jag gillar dem ju men lyssnar inte på dem lika ofta längre. I alla fall, det jag ville säga var att Tom Fletcher som är sångare och gitarrist i McFly har skrivit en låt till One Direction. Det roliga är att den låten skulle lika gärna McFly kunna spela, den är så typisk dem. Och jag menar den är typ min favoritlåt med 1D. hehe
.
I Want heter den i alla fall.
Underbar kommentar på klippet:
.
Innan det här inlägget är slut måste jag bara säga att i One Direction så är det Zayn Malik som är snyggast och helt klart Louis Tomlinson som är sötast mihi :D
Zayn
Louis

Tjugonde december

Halloj!
Hur är läget med er? Med mig är det bra, lyckades pallra mig upp i hyffsad tid idag, vid 9 ungefär :) Sitter just nu i min Ziperall och skriver på mitt historiaarbete, det är väl typ det enda jag ska göra idag. Och gymma iofs. Tänkte ju göra det igår också men hann inte.....
I wish I had an ocean

BaraSpara

Yoyoyo!
Nu är jag hemma igen. Det här jobbet var något nytt. Jag har aldrig riktigt gillat att prata i telefon med folk, fråga mig inte varför, men det här var faktiskt roligt! Jag ringde om medlamsskap i BaraSpara, och det bästa är att de som går med inte behöver betala något utan vi får pengarna av det billigaste elbolaget. Vet ni förresten ens vad BaraSpara gör? De kollar upp en fastighets elpriser och förbrukning och så pressar de priserna så att det blir billigare än vad har nu. Lite roligt :D Jag kan typ manuset utan till nu, men jag lär ju ha glömt bort det tills på onsdag då jag ska dit igen..
Tumblr_lv5e0v44ed1r35jnso1_500_large
Ni som vill ha kvällsjobb kan ju söka på BaraSpara för de vill ha mer folk ;)

My life as Liz

Jag har precis insett att den serien är jättebra! Det är My life as Liz Marathon på MTV idag och det är ju asbra! Det trodde jag verkligen inte..

Nittonde december

God morgon eller aah.. Vaknade för en kvart sen och jag blev lite lagom stressad. Jag ska iväg och provjobba på BaraSpara idag så jag ska åka vid tre - halv fyra och jag hade tänkt träna innan och skriva på mitt historiaarbete. Så det blir ingen träning men jag ska försöka skriva lite på historian i alla fall. Jag som är så dälig på historia... Och inte intresserad heller för den delen. Det här lär ju gå bra.
Tumblr_lmdavdsl631qgkhzgo1_500_large

Godnatt

Nej vet ni vad? Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Håller ändå på att somna här framför datorn. Så nu säger jag godnatt! Vi hörs imorgon, då är jag ledig vilket ska bli väldigt skönt :D
Tumblr_lwaykku1k71r856wdo1_400_large

Julklappar

Ända sedan Loverdose kom ut (vilket var för ungefär 2-3 månader sen) har jag velat ha den. Älskar doften!
Fick av snälla bror, tycker han att jag luktar äckligt eller? haha nej men det var jättesnällt :)
Jag fick två basic linnen bara. Ett svart och ett grått. Jättegulliga med stjärnor i "urringningen".
The Peach Keeper. Den här boken är typ helig för mig, jag älskar Sarah Addison Allen (som ni kanske redan vet). Har läst hennes tidigare böcker :)
Åååh jag blev helt kär i Damernas detektivbyrå för att den var så otroligt mysig så jag önskade mig någon till bok av samma författare, Alexander McCall Smith, och jag fick två! :D
Min största första kärlek säger jag bara. Imorgon tillägnar jag ett helt egen inlägg till den för jag älskar den med hela mitt hjärta och så blir det bättre bilder då med tanke på ljuset.
Fick ett gammalt ur att ha i kedja runt halsen också, har länge velat ha ett men aldrig köpt något, fråga mig inte varför..
.
Hoppas jag inte har glömt något........

Artonde december

Halloj!
Har varit i stallet idag som vanligt på söndagar. Idag var det avslutning vilket var ganska skönt faktiskt. Uppehåll i några veckor men den 15:e börjar vårterminen så nu ska jag vila upp mig inför det. Det var typ sånt här väder idag:
F456a37ef9c8b2e2029dbe57fcef9773-d35pw7b_large
fast blandat med regn, inte sol.. Inte så mysigt..
B1e3f954b8ec2a814de485a809869dfc_large
Men det finns en sak som jag är överlycklig för, jag fick en vit jul! Det trodde jag inte. Som ni vet så firade ju jag jul igår och igår kom snön så det var mysigt :)
.
Det jag gjorde igår var att bara ta det lugnt och titta på TV på morgonen och sen åkte jag och mamma ut och övningskörde. Det var spännande med den nya bilden, egentligen var det inte så mycket skillnad från den gamla utan mina problem berodde förmodligen mer på mina tankar och orolighet att jag skulle typ råka gasa asmycket och köra in i något.. Men sen i alla fall så åkte jag till nJoy och körde där ett tag, skönt! Det var slalom på TVn jag tittade på när jag sprang på löpbandet och jag fick värkldens lust att åka själv, fast det blir inte förrän i påsk. Den åkte jag iaf och åt lunchoch tog det lugnt, förberedde lite saker inför kvällen och så och sen fikade vi vid ungefär 17 och efter det dealde vi ut julklappar (Ni kan se de jag fick i nästa inlägg). Efter det tog vi det lugnt ett tag och senare blev det glögg och vörtbröd med julskinka.
.
Det var en underbar dag rent ut sagt! Dock känns det väldigt konstigt nu när alla andra är inne i sista julruschen medan jag är klar med julen i princip. Lite wierd.

3408


Skön grabb

Den här snubben är ju bara för skön! Ni måste titta på minst en av dem för när ni har sett den så kommer ni vilja se den andra, jag lovar! Själv föredrar jag den nedre videon för den är helt sick! Men slutet är lite segt i den.
(Sanna! Han sjunger I believe I can fly på moppen!!!!!!)

Har precis slagit in julklappar

Ja som rubriken lyder så har jag precis slagit in alla julklappar. Har ju lilljulafton imorgon. Har jag berättat det?? Åker till Frankrike med familjen nästa fredag, alltså kommer vi spendera julafton där nere och vi pallar inte ta med julklapparna och skinkan dit ner så vi kör på en lilljulafton imorgon. Men nu har jag iaf äntligen blivit helt klar med julklapparna vilket är skönt, är inte så bra på sånt där med presenter...

Sextonde december

Jullov!!
Är lite lycklig. Sitter just nu och lyssnar/tittar på den videon som vann TEG Music Awards 2011. Jag gillar den starkt! De är typ de enda som så länge jag har gått på TEG har haft en lite mer uptempo-låt och inte någon värsta depplåt :P
Nå vad tycker ni? Jag blir alltid lite förvånad över hur duktiga våra mediaelever faktiskt är. Jag menar, jag vet inte ens hur man skaffar photoshop.................
.
Jag fick pris idag, jag blev nolla. Alltså noll frånvaro, blev inte särskilt förvånad :P Så jag fick ett presentkort på Akademibokhandeln på 100:- som jag ska shoppa för :D Har inte använt det jag fick i våras än men nuhar jag ju 200:- där så nu ska jag nog åka dit i veckan som kommer och köpa Zlatanboken. Det är lite roligt för alla blir lika förvånade när jag säger att jag vill skaffa den, men den verkar ju så bra!
.
Tror jag ska äta middag nu, vi hörs nog senare ikv ;)

Don't know why

One by one, drinks are gone. Do I have to stay? Hate the sound of one more pound as it rolls away. Why did I need your proof when I knew the truth? I don't know why I just let it slip by me all the time. I just wish you had tried. I don't want to know your game. Let alone her name. No matter what you say to me, we are not the same. Why did you make me cry, try to justify. To right the wrong of my mistakes, cause my head's held high. I don't know why I just let it slip by me all the time. I just wish you had tried. Dreams we have as kids all fade away. Now it's not the same.
5583516870_776984eccb_z_large

Till Sanna


Brinnande kottar

Halloj!
Har recis duschat och när mitt hår har torkat så ska jag platta det :D har inte gjort det på år och dar så det var dags nu asså.
Hade det väldigt mysigt inne i stan medSusanna. Hittade de julklappar jag letade efter :) Var där ganska länge och bara strosade runt.
Det vi gjorde på kemin idag var att tända eld på kottar med olika färg på lågorna. Vi fick välja antingen röd eller grön färg. Det var lite roligt :D
Inte så bra bilder, det var coolare irl..

Femtonde december

Hola!
Sitter just nu och kollar runt på WeHeartIt. Jag seriöst älskar den hemsidan. För er som undrar såär det därifrån jag får alla chica bilder ;)
Som vanligt så börjar jag 11.50 idag menjag slutar faktiskt 13.00 för om man inte har något missat prov elr så så behöver man inte gå på vår 3 timmar långa mattelektion :D Så jag är lite lycklig! Har bara kemi där vi ska ha så kallad "julkemi" så det blir nog ganska chill :) Det är sista lektionen för i år. Så otroligt härligt! Sen har jag gått halva gymnasiet vilket är lite lagom sjukt. Men aah efter skolan idag ska jag iaf ta tåget in till östra och möta upp Susanna där för vi ska fika och så ska hon hjälpa mig med julklappar till min bror och far.
Tumblr_lvpmx1jizi1r7u6hdo1_500_large
Jag drömde en askonstig dröm inatt. Jag och mina föräldrar åkte skidor, bror var hemma av någon konstig anledning men han skulle komma senare. Men vi åkte i alla fall i en backe som var helt full med folk. Det var massa gigantiska pinnar som stod upp ur backen (förmodligen för slalom) och så kom det snöskotrar och bilar (?) lite nu och då. Men det knäppaste var att det var en sittlift som åkte över backen och det var några människor som hade varsitt snöre från liften (men det var inga stolar på utan det var ankare/knappar även om det var samma lift) och de åkte fram och tillbaka tvärs över backen med hjälp av de här liftsnörena och skapade kaos men de åkte inte uppåt i backen (vilket liften gjorde). Sen vaknade jag av väckarklockan. Lite wierd dröm..

Träning

Hej igen!
Jag var som sagt och tränade förut vilket var riktigt skönt! Efterson mamma körde spinning samtidigt kände jag ingen tidspress alls. Hennes pass var ca 45 min långt och vanligtvis tar det mig ca 30-35 min för mig att träna. Idag körde jag iaf 20 min PW för att värma upp. Sedan baksida axlar, bröstpress, biceps, triceps och ländryggen. Sen var det ca 10 min kvar för mamma så jag gick upp på springbandet igen och körde en till PW tills hon var klar. Det tog ca 13-14 min och jag körde faktiskt med 2,5 % lutning, det blir asmycket jobbigare med lutning! Inte för att jag hade så mkt den här gången men man märker ju att det tar mer i benen.
Så det var min träning idag, riktigt skönt att äntligen komma igång med träningen igen! Det har ju varit lite halvdant med det den senaste tiden men nu ska jag komma igång igen och köra två gånger till den här veckan och varje dag nästa vecka tills vi åker, för sen kommer jag ju bara vara onyttig och inte röra på mig att alls när jag är i Frankrike. Kanske ska ta med mig löparskorna i och för sig och ta några PWs längs strandpromenaden med mamma några morgnar, det vore skönt!
Tumblr_lvgk7gwgqr1r1wk8mo1_500_large

Point of view

I'm getting tired of asking, this is the final time. So did I make you happy? Because you cried an ocean. But there's a thousand lines about the way you smile written in my mind. But every single word's a lie. I never wanted everything to end this way. But you can take bluest sky and turn it grey. I swore to you that I would do my best to change, but you said "It don't matter". I'm looking at you from anouther point of view. I don't know how the hell I fell in love with you. I never wish for anyone to feel the way I do. Is this a sign from heaven showing me the light? Was this supposed to happen? I'm better off without you, so you can leave tonight and don't you dare come back and try to make things right. 'Cause I'll be ready for a fight.
Cut-danny-jones-mcfly-point-of-view-favim.com-231689_large

Fjortonde december

Chachaa bloggen!!
Mihi, jag sitter just nu i soffan och har precis startat ett avsnitt glee. Vid sju typ ska jag iväg och träna med mamma. Eller asså vi ska inte träna tillsammans utan mamma ska gå på spinning och jag ska bara köra i gymmet as always. Jag har typ blivit ganska mycket större det senaste halvåret, i alla fall vad jag tycker så nu tänkte jag sats på att gå tillbaka till min vanliga kropp. Även om det är juletid och jag ska resa bort nästa vecka så ska jag försöka stå över det mest inyttiga. Tror ni jag klarar det? Jag vill verkligen det här så ska försöka :) Men nu ska jag fortsätta titta, vi höra senare!
B50788d3cfed_large
Mina tanker blir lite såhär ibland.. Även om jag vet att hon i filmen inte syftar på att maten är onyttig utan snarare en annan sak men jag tror att bilden ska tolkas så iaf :) Aja, ska sluta babbla nu :D


The heart never lies

Some people laugh. Some people cry. Some people live. Some people die. Some people run right into the fire. Some people hide their every desire. But we are the lovers. If you don't belive me, just look into my eyes because the heart never lies.
Some people fight. Some people fall. Others pretend, they don't care at all. If you want to fight, I'll stand right beside you. The day that you fall, I'll be right behind you, to pick up the pieces. If you don't believe me, just look into my eyes because the heart never lies.
Another year over, and we're still together. It's not always easy, but I'm here forever.
We are the lovers. I know you believe me when you look into my eyes, because the heart never lies.
Tumblr_lw3q3ukhmv1qzyd2oo1_500_large

Trettonde december

Hola!
Sitter och gör ingenting just nu, fick veta för en halvtimme (?) sen att det inte blir något miljöprov på torsdag som jag hade tänkt plugga till idag  utan det blir en helmtenta ver lovet, lite ovärt känner jag men aah den skulle typ inte vara jobbig :) så nu bhar jag iaf inget att göra, wiie :D Ska väl ta och se n¨got avsnitt glee sen antar jag. Har faktiskt köpt två julklappar idag, till mamma och Susanna. Jag tänker inte skriva här vad det är eftersom Susanna läser min blogg, mihi..
.
Sanna tipsade mig idag om världens roligaste hemsida idag.De har jätteroliga saker :D
Origami Sticky Notes
De här tänker jag typ såå köpa, klicka på bilden för att komma till dem. Annars hittar ni hemsidan allmänt HÄR.
.
Nej men nu ska jag nog plocka i ordning alla kläder som ligger slängda på min säng för det har blivit ett och annat plagg nu. Vi hörs!

Mihihii


Every day feels lika a monday, there is no escaping from the heartache.

Tolfte december

Halloj!
Läget? Med mig är det väl helt okej, varken bra eller dåligt liksom. Sitter just nu och försöker skriva ett svar till en insändare (svenskaläxa). Det är inte så lätt att skriva om att man inte håller med om att det är sjukt hur mkt vi konsummerar vid jul.. Jag menar, det gör vi ju! Någon som har någon idé om vad jag kan skriva? Inte för att jag förväntar mig att ni ska svara men ändå, om ni har minsta lilla idé kan ni väl skriva den här nere i kommentarsfältet? Vore jättegulligt :D
.
Har tränat idag också, Äntligen! Det var riktigt skönt att vara tillbaka, hade ju itne tid förra veckan så var aldrig där. Men nuär jag på banan igen och har snackat lite med Sara om att jag kanske ska provjobba för ett till jobb nästa vecka, ska bli spännande :)
Känner lite såhär idag, dags att måla naglarna snart kanske?

Elfte december

Halloj!
Har precis ätit middag. Har varit i stallet idag som vanligt. Har haft roligt med Sara :D Ibland blir vi lite crazy asså..
Watermarkcomp_large
Har tyvärr inte så mkt mer att säga.. Elr jo idag är det ju tredje edvent, jippie! :D typ :P Men aah, sista skolveckan börjar imorgon, längtar verligen till fredag, inte bara för att det tar slut utan även för att det är så mycigt med julavslutning, alla är så glada :D
.
Aja nu ska jag inte babbla på mer.. Sista bildlektionen imorgon, yes!!!!! Förlåt men jag ångrar verkligen att jag valde bild, har aldrig gillat det egentligen, fast jag känner att jag den här terminen lärt mig mer om teknik och sånt än hela mitt liv tidigare så det är ju najs :) Aja, ska gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag är så sjukt trött efter den långa dagen i stallet. Förresten så bastade jag när jag kom hem, så ofantligt skönt! Nej nu får det vara nog, på riktigt! Hoppas ni också har haft en bra söndag :D

Hemskt


Tionde december

God morgon! I dag har jag haft ordentligt med sovmorgon och det har varit riktigt skönt! Förutom att jag är jättetrött just nu dårå.. Idag ska jag och mamma julbaka, det ska bli mys. Aah har inte så mkt mer att säga..
Tumblr_lvzcbjyi2l1qj5rbgo1_500_large

Nionde december

Halloj!
Är det bara jag som tittar på Idol just nu? Vem vill ni ska vinna? Själv vet jag faktiskt inte, dels så har jag inte ens sett ett helt avsnitt den här säsongen så har inte riktigt skaffat mig ngn favoritoch så är ju båda otroligt bra. Svårt val...
Det är lite sjukt att det är sista Idol ever nu. Jag menar det har ju iaf jag vuxit upp med..
.
Mamma var så snäll idag så hon köpte Åre-choklad till mig, mörk chokladtryffel. Hon tyckte tydligen att jag hade varit så duktig med plugget den här veckan så jag fick en lite belöning :D Så det äter jag nu :)

389067_303707376314675_225984924086921_1195464_515876987_n_large

Chord Overstreet

Så sööt på den här bilden, jag smälter!

Åttonde december

Halloj!

Kom precis hem från skolan. Han springa in till Espresso House innan bussen gick och köpte chailatte med Sanna och Greta. Asså en stor chailatte kostar ju 38:- (där har jag för mig) men när man tar take away med mecenatkortet kostar det bara 30:- Asså det är ju galet mkt skillnad! Så värt det!

Under sista lektionen fick vi iaf veta att det inte blir något miljöprov imorgon, vilket jag tycker är lite synd med tanke på att jag typ hade pluggat färdigt och nu måste jag plugga om allt igen..

Så ähm. Det finns inte så mkt att göra för mig idag, ska välkanske plugga liiiiite fysik och historia men det är ju overkill så ska nog titta på Glee ist, weeey!


3346


SIYSS

Halloj!
Har nog pluggat klart för idag nu (: Den där unga forskare-saken var ganska seg vad jag tyckte. gav inte så mkt. Fick iofs flytande kväve hällt på mig hand, det var ascreepy! Jag och Sanna hittade en jättegullig kille, han var dansk och på bild såg han ut som en blandning mellan Justin Bieber och Chord Overstreet så vi kalllade honom biglips även om han inte alls hade stor läppar mihi. aah men jag träffade iaf Jessica och Rasmus från min gamla klass i Skarpäng. Lite roligt i och med att vi också träffades den där dagen vi hade fysiklab på grönan, what are the odds liksom? Aja Sen när vi var klara där gick jag och Sanna till Gamla Stan och fikade på Espresso House och jag fick använda mitt mecenat-kort för första gången weeeey :D
Så tänk er liksom de här två ihop:
+
mhihihih..
Ååh det är inte bara hans ansikte som är snyggt...
Nej nu bestämde jag mig för att förmodligen titta på ett glee-avsnitt ikv :D

Sjunde december

God morgon!
Sitter just nu och sminkar mig och lyssnar på Lasse. Det snöar ute och det är helt underbart! Ååh jag älskar snö ♥♥ Odag har jag bara en svenskalektion sen så åker vi i klassen och N3 in till Skeppsholmen för att gå på någon unga forskare sak. Der ska bli spännande :) Aja nu ska jag fortsätta göra mig i ordning ;) puss

Jag vet hur man flyr från den här planeten, men inte hur man stannar kvar.

Sjätte december

Hellööö!
Sitter just nu och lyssnar på Håkan. Min plan att bara lyssna på julmusik fram till jul sprack liksom dagen efter jag hittade på det.. Men det är ju bara kul att lyssna på julmusik när man gör juliga saker :P
har iaf pluggat ordentligt idag! Det blir typ ingen träning den här veckan för att jag måste pugga, fattar vad mkt jag har då! men aah jag ska träna på lördag iaf så det ska bli skönt :D sitter just nu och känner mig jättetjock i min ziperall :D Aja tränar bort det någon annan gång, sen på lovet ska jag typ träna varje dag! De dagar jag är hemma dårå.
Ikv blir det ofc DH! Den här säsongen är typ snart slut asså. Lite depp i och med att det inte kommer några fler. Men sen när alla kommit ut på en gemensam box ska jag köpa den för jag började titta först vid säsong 4-5 ungefär så jag har missat en massa!
Inte min prioritering idag:
älskar förresten de här citaten de lägger upp på sin tumblr. Så sjukt kul att läsa och så känner man igen sig bland mihi :)

True story bro.


Femte december

Yoyoyo!
Vill ni veta en sak som är helt sick? Förre veckan (den som tog slut igår) gick inte jag upp senare än 8 någon dag. Det kanske är därför jag är sp trött.. Eller så beror det bara på att jag jobbade häcken av mig igår typ. Nej men jag har gått med huvudvärk hela dagen ochså hag jag inte haft någon energi. Lite tråkigt sådär.. Huvudvärken har iaf gått över nu så det är ju skönt! Ska snart äta missag och sen bir det lite pugg till och efter det blir det 2,5 men. Tittar ju liksom på det varje vecka, fråga mig inte varför, jag bara gör det :P

Timglas

Bussen här utanför går ingenstans, det är ingen som vill någonvart. Jag har åkt så många varv, men det är alltid lika svart. Är det tiden på året som skrämmer? Är vi trygga bakom väggarna här? Nej jag vill inte få in den där världen, den är så tom och tyst och tvär. Min tunna karaktär bara vrider och vänder sig och vill va bättre man för dig. Ett smartare drag, en lösning. En lanterna på din gungande båt, ja jag vet att jag sluter igen. Men det känns som om det är mig de vill åt, ja jag vet men det känns så än.
.
Det är ett timglas som bara rinner, det finns inget att förstå. När himlen är blodröd och brinner är det natten som tränger sig på och jag drömmer så konstigt igen. Håll mig hårt, för jag skakar av all denna meningslöshet. Jag förstår bara det som är vårt.
.
Nu tänder de gatubelysningen, bussarna åker sitt varv. Jag letar efter rispor i ytan, en spricka, ett hål, en skarv. Det måste komma något bra ur allt. Det måste växa någonting under alla lister, alla bingon, alla tävlingar, alla steg tillbaka. Res mig uppge mig lust att hänga på. Jag skall värma dig, jag skall lyssna och förstå. För trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss så ska vi hitta av väg ändå. Vi skall hitta en plats ändå. Hitta ett hem vi två.

Klockers

Så underbart så det bara inte finns !!

Michael Bublé

Har precis köpt detta album på iTunes:

Fjärde december

Jag är död just nu. Det är väl typ det jag har att säga. Nej men jag gick upp halv 6 imorse och var i stallet 6.20 och stressade jättemkt i början men efter någon timme sådär insåg jag att vi skulle hinna klart med fodringen tills lektionerna ändå. Sara var nämligen inte där idag så jag fick ta hjälp av en av mina elever. Hon kan inte så mkt och hon är inte den snabbaste men det gick ju helt klart snabbare än om jag skulle ha varit själv.
Just nu sitter jag iaf och lägger in julmusik på min iPod. Lite mysigt :D Så sen ska jag baaara lyssna på dem fram till jul :) Förutom på proven dårå för då passar seriöst Håkans 2 steg från paradise bäst. Så perfekt rytm och sådär att skriva prov till..

Tredje december

Tjenna!
Har precis fikat med mammi och pappi och nu sitter jag och sminkar mig och lyssnar på Vinyl. Visste ni att Vinyl bara spelar jullåtar ända fram till jul nu? så underbart! Lyssnar typ på dem hela tiden :D Aja ska snart byta om för om ungefär en halvtimme ska vi ta bilen till Söder, det ska bli jättemysigt med julkonsert :D Jag körde förut och det gick bra, bilen är fortfarande hel :) Tur det för annars hade vi nog inte fått byta den nästa helg, mehe... Inte för att jag är dålig elr så, bara lite orutinerad ;) Menmen, ska försöka plugga lite fysik nu så jag får det gjort, har sjukt mkt läxor/prov/redovisningar och skit i veckan så det kmr all min tid gå till! Men vi höres ;) pusspuss
Juste, The Studio ringde till mamma igår. De hade tydligen något erbjudande där det var typ mer styling och sånt och sen så får man alla 60 bilder för bara 900:- och jag menar det är ju verkligen prisvärt med tanke på att 10 bilder kostade 1600 förra gången :P Mamma sa att hon inte visste men de ska ringa tillbaka om en vecka och kmr vi förmodligen tacka ja :D :D

Andra december

Hallå!
Är så sjukt trött just nu, ska sova snart. Har insett att jag är en riktig no-lifer, ska liksom gå upp typ 8 imorgon och halv 6 på söndag. Åååh roligt värre! Aja ska iaf på julkonsert imorgon i Katarina kyrka precis som förra året, det ska bli jättemysigt! Bror kan inte för han jobbar men jag åker med mamma, pappa och Susanna :D hihi Sanna är nästan som min syster :D Annars imorgon då? Jo jag ska plugga (-.-) och övningsköra!! Ååh jag älsakr att köra bil, så sjukt roligt. Dessutom så blir det sista gången jag kör i vår lilla Fiesta, pappa ska nämligen hämta vår nya Fiesta nästa helg som då kmr ha dubbelt så många hästkrafter, vara svart ist för blå, ha hel läderklädsel, ha vinge och snyggare fäljar. Elr det var iaf så jag förstod det.. Och jag måste hålla med om att den såg bättre ut. Aja ni får se den när den är här hemma :) Undrar hur mkt skillnad det blir att köra den liksom.. Jag har ju knappt vant mig vid vår blåa med 80 hk och nu ska jag köra 150 hk... hmm den lär ju vara lite känsligare för gasen typ ? :) hehe jag är inte så bra på bilar :D Aja vi hörs imorgon! pusspuss
Åååh min älskade Ziperall ♥ (Bilden är ej tagen nu) Juate har ni hört att de har öppnat en Ziperall-butik inne i Stockholm?? Minns inte var den ligger men jag ska såå åka dit någon gång :D Iofs så har ju jag det snyggaste mönstret på min, tycker ni inte också det??

Första december

Hallå!
Sitter just nu och letar efter en bra jullåt man kan ha när man tänder andra adventsljuset med klassen. Ska göra det imorgon nämligen. Slutade nyss plugga miljö, hoppas verkligen det går bra på provet imorgn. Aja annars är det väl bara att klaga på att vi bara har 35 minuterpå oss :D Innan det tränade jag, det var riktigt skönt! Men aah, den första december har tyvärr inte varit särskilt speciell... elr jo förresten, det har typ varit en bra dag idag, jag har lyckats bra med jag har gett mig in på och det är ju riktigt najs! Någon som tittade på julkalendern imorse? Det gjorde inte jag, jag kmr liksom missa allt för många program så det känns overkill att ens börja..

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes