Dag 03 - Detta är jag glad för

Det första jag kommer att tänka på är Sanna. Jag är så otroligt glad över att hon och bror blev tsm. Det går inte riktigt att beskriva min glädje. Vi har verkligen blivit bra vänner känner jag och hon är världens gulligaste. Spanien-resan hade inte alls varit lika rolig om inte hon följt med. Det är helt otroligt hur mycket hon kan få mig att tänka om.
Charmiga va??
Älskar den här bilden på oss ♥
Hartyvärr inte så många bilder på oss två tsm, och de enda jag har är ifrån Spanien. Men det får det bli ändring på!!
Texten vart inte så sammanhängde men jag hoppas ni fattar att jag gillar henne otroligt mkt. Hon är min närmsta vän ♥

Hur ska jag få dig att förstå hur det känns?

Hejhej!
Jag börjar bli riktigt sliten nu asså. Orkar knappt med dagarna. Som tur är så är det bara en ridlägerdag kvar nu så det är ju iaf skönt!
Men vet ni vad jag precis har gjort?? Jag har köpt en låt från iTunes. Galet bra det funkade asså! Köpte Timbuktus senaste låt Resten av ditt liv som är så galet skön, man får riktig sommarkänsla av den asså!
Enligt YR ska det regna imorgon. Jippie.
Juste är det bara jag som älskar programmet Skins som går på MTV? Det är typ jättebra. Bara en massa tonåringar med sina tonårsproblem, sjukt kul asså!
.
Men nu ska jag hålla på med annat. Vad vet jag itnemen jag har iaf inget mer intressant att dela med mig av. Vi höres!
xoxo

Idolen

Hej!
Jag har bara ett enda stort leende på läpparna nu asså. Så galet bra kväll!! Själva grejen var ju att Sven-Bertil Taube skulle sjunga sin fars gamla låtar på scen med några gästartister så därför kom det massvis och åter massvis av gamlingar. Men det störde mig inte. Vi fick en plats precis bakom sittplatserna så vi hade fri sikt. Så jag fick se Håkan jättebra, och jag är så galet lycklig! Inget kunde ha gjort mig gladare asså.. Det var helt amazing.
.
Sven-Bertil Taube
Sven-Bertil Taube
Håkan ♥
Håkan ♥
.
Håkan sjunger Taube:
Som ni kanske har förstått så är Håkan min allra största idol! Så i höstas skulle vi hålla ett tal på svenska om En person jag beundrar och självklart så tog jag honom! Jag hade jättesvårt för att komma på saker att säga så jag frågade en kompis från skolan vid namn Johannes om hjälp eftersom jag visste att han också gillade Håkan så jag iaf fick ihop ngt och såhär blev det:

"Folk säger ofta till mig att Håkan Hellström inte kan sjunga. Då säger jag: 'det kan han visst', och om det skulle vara så att han inte kunde sjunga så skulle det inte vara något problem för hans musik är helt magisk. Asså, han ger den en känsla ingen annan artist ger. Det är glädje, sorg, allt. Hans musik har helt annorlunda sounds! Ingen billig kopia som (förlåt mig men) typ Ke$ha. Han har sin egen stil. Han är modig som gör det han gör och vågar visa vem han är. Han kan inte vara rädd för att göra bort sig. Även om de flesta av dem jag har träffat inte gillar Håkan så finns det samtidigt så himla många som verkligen beundrar honom och det han gör. Som ni kanske förstår är jag en av dem. Själv tycker jag inte om att stå inför andra och göra saker som att prata eller sjunga eller något dylikt, men det är det han tycker är det roligaste i hela världen (antar jag). Han älskar att stå på scen. Om jag fick, skulle jag spela upp en video för er från en av hans konserter. Alla sjunger med och är hur lyckliga som helst. Och det skapar en sådan otrolig harmoni mellan musiken och folket. Jag har tyvärr aldrig varit på någon av hans konserter, men skulle så himla gärna vilja gå. Det vore så häftigt. Tänk er att se eran förebild (om ni har en) framträda på scen och göra det ni allra helst i hela världen skulle vilja göra, fast inte vågar. Jag har inte så mycket mer att säga om Håkan. Jag vet inte riktigt varför jag gillar honom så mycket som jag gör. Det går inte riktigt att beskriva. Ni vet, precis som när man är kär i en person, men vet inte riktigt varför. Visst man har några specifika saker man gillar med personen, men det skulle samtidigt kunna vara på vänskapsnivå. Man vet när man gillar något väldigt mycket, men man vet inte alltid varför. Ungefär så känns det för mig när det gäller Håkan. Jag vet att det är många här inne som inte håller med mig när jag säger allt det här men jag vet att ni håller med om att han har är en röst man alltid kommer känna igen."

.
När jag läser de här nu låter allt bara konstigt. Grammatiken är lite halvkrasslig och det låter som om hag svårt för att får fram mitt budskap. Menmen jag tror min klass fattade iaf :)
.
På tisdag har jag som sagt planerat att gå på allsången för att få se Håkan igen och den 9:e september ska han tydligen ha en solokonsert på grönan och då ska jag självklart dit! Jag längtar såååå tills på tisdag :DD
.
Jag giller verkligen Håkan starkt och han är min absolut främstga förebild!!

Det var en kväll i juni, då sommaren är som bäst

Hejhej!
Har haft ytterligare en otroligt härlig dag i solen! Shit vad jag älskar det asså. Idag började ju allsången också, så galet bra asså! Hoppas verkligen Rebecka kan nästa vecka för isf ska vi gå på allsången då för Håkan är där :D
Pallar inte skriva så mkt mer nu. Kmr förmodligen inte skriva så mkt imorogn heller för då ska jag förmodigen åka till grönan och se Håkan och några gamlingar uppträda :D (bryr mig bara om Håkan) Hade egentligen tänkt gå med Rebecka då men hon kan tydligen inte :/ Hoppas hon kan på tisdag iaf :) Men jag ska gå med mamma ist, tänk vad mysigt! Kameran ska iaf med imorgon kan jag meddela! Jag har sett till så att den har mkt batteri och minne, det stod typ att man kan filma i en timme så det räcker nog.
Juste jag har gått och blivit modern och skaffat ett iTunes-konto. Coolt va?? :D haha nej men tänkte egentligen prova att köpa en låt idag men pallar inte nu så det får bli ngn annan dag ist, hoppas det funkar :D
Jag försov mig imorse... Vaknade halv nio och ridlägret börjar ju kl 9 så jag fick synda mig men jag lyckades faktiskt vara där 5 i. Har dock ingen aning om hur jag lyckades..
Vad är grejen med mig och smileys idag? Skriver det typ överallt...
Fatta om jag får se honom live... och två ggr inom loppet av en vecka. Det skulle typ göra mitt liv..♥
.
Men nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig så att jag inte försover mig imorgon också ;)
xoxo

Dag 02 - Mina vänner

Jag älskar mina vänner. Egentligen finns det inte så mkt mer att säga. Så simpelt är det. Dock är det ganska synd att jag inte träffar dem så jätteofta nu när jag är i stallet hela tiden.
Den här bruttan tkr jag extra mkt om men hon ska vara med i ett annat inlägg så jag berättar mer om våran relation då :D
.
Det var väl det jag kunde komma på. Förlåt.. Men ni har förmpdligen hört om mina vänner så många ggr nu ändå :)
Oerhört charmiga bilder va? haha nej men jag äslkar dess personer. Synd bara att jag inte har så många bilder på mina vänner, då får ni juinte se dem :( jaja ni får nöja er med detta häriga gäng iaf! ;)
Pusspuss på er mina kära vänner ♥

Sky full of lighters

Heej!
Dagen har varit så otroligt galet härlig! Vädret har verkligen varit bäst. Hoppas att jag har fått lite färg iaf, har ju sprungit runt i short och bikini-överdel hela dagen :D
Jag är typ jättestolt för hittills idag har jag gått 12 000 steg. Det är galet hur mkt man faktiskt går när man är i stallet utan att man egentligen tänker på det.
Juste Anastasias nya häst kom idag, den är väldigt fin :) fast verkar ganska knepig.. men det blir nog bra :D
Jag älskar att mitt hår ser så ljust ut på bilderna :D
.
Är det bara jag som älskar den här låten? Den är så galet underbar♥
.
Jag tror att jag snart ska skriva nästa inlägg från min lista. Ni kanske har märkt att jag inte skriver dem varje dag utan att jag gör dem lite då och då men det beror på om jag pallar eller inte, men ni får stå ut ;)
xoxo

Here I go again

Nu har jag varit i stallet. Snacka om härligt asså. Vädret var bäst! Hade ingen större lust att rida eftersom vi inte kan göra så mkt för att Pearl måste ta det lugnt så vi tog en rask promenad ist. Åh vad jag älskar att gå, det känns så bra, fräsht liksom utan att vara särskilt jobbigt.
Jag har insett att min iPod har en stegräknare i sig så den har jag använt hela dagen. Hittills har jag gått nästan 10 000 steg, och det känns verkligen jättebra! Hade tänkt använda den i veckan när jag är på ridlägret och se hur mkt man egentligen går när man är i stallet en hel dag, för man går verkligen mkt!
Ikv ska jag titta på You've got mail med mamma. Har velat se den jättelänge och nu ska jag äntligen göra det! :D
Vi höres!
xoxo

How do we begin, when everybody knows the end?

Halloj!
Nu har jag ätit lunch-middag med mina föräldrar. Hade tänkt dra till stallet direkt efter vi ätit men medan vi satt och åt så kom värsta regnmolnet så jag ska nog bara vänta ut det fr jag tror att jag kan se vart det tar slut :)
Det gick lite halvbra förut när jag och pappa letade efter iPod-dockor. I slutet kom vi fram till att pappa vill ha en som står på samma ställe hela tiden, medan jag vill ha en portabel... Men vi får se hur det blir med det...
Shit asså, detverkligen störtar ute... Jaja jag tittar så gärna på tv medan jag väntar på bättre tider! (Alltså utan regn)
Men vi hörs senare!
xoxo

It was written in the stars that I was meant for something more

Denna lördagskväll bestämde mamma och jag oss för att ta en lite promenix till ica för att köpa godis och hyra film. Det blev en som heter Valentine's day. Den var väl bra men ganska mesig, det hände liksom inte så mkt i den... Men det var najs för Ashton Kutcher är med, och han ser ju inte helt fel ut och han är ju en grym skådespelare! Dessutom så är Taylor Lautner med också och han är ju lite föör snygg asså! Det fula är att i filmen så är han tsm med Taylor Swift, haha fatta vad förvirrande det måste ha varit på inspelningarna!!
Inte helt fula Ashton Kutcher
Taylor Lautner
Dräggel...
.
Imorgon på förmiddan ska jag åka runt till olika affärer för att kolla på dockningsstationer till iPods med pappa. Spännande :D Men vi hörs imorgon för nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt♥
xoxo

Dag 01 - Presentera mig själv

Var ska jag börja?
Mitt fullständiga namn är Emma Sofia Marie Pettersson, jag är 16 år och bor i Täby som ligger strax norr om Sveriges absolut vackraste stad; huvudstaden Stockholm. Jag bor i en gul villa i Skarpäng, som är en del av Täby, med min familj som bvestår av min bror Marcus, min mamma Susanne och min pappa Lars. Jag har precis gått ut ettan på Täby Enskilda Gymnasium, Natur Miljö heter linjen. Min fritid föredrar jag att spendera i stallet. Men nu såhär på sommaren är jag väldigt mycket i min pool, och ja det är min pool för det är i princip bara jag som använder den. Hur som haver så ar jag en foderhäst som heter Oriental Pearl men kallas Pärlan. Hon är mitt liv för tillfället.
Jag är 168 cm lång, har mörkblont lockigt hår och min ögonfärg är lite svår att definiera; enligt Linda så har de en gul rand längst in, sen övergår de i grönt blått och grått, men ja jag brukar själv säga att de är gråblåa.
Jag föddes 30 oktober 1994 kl 21:34.
Här kommer en bildbomb på mig:
Det var väl det jag kunde komma på... Jaja ni får nöja er med det ;)

En midsommarnattsdröm

Årets första hemmaplockade jordgubbe!

OMG!

Som jag har sagt förut så vill jag köpa säsong 2 av glee. Men den har inte funnits på cdon.com så därför har jag bevakat den. Det innebär att de mejlar när den kommer. Och nu har de gjort det!!!!! Kolla mejlet:
Så nu är jag lite halvt överlycklig och ska beställa den väldigt snart!! (Eller det går aif att boka)

"Ju mer jag tränar, desto mer tur får jag"

Hejsvejs!
Nu har farfar och Kerstin precis tagit en taxi härifrån. Snacka om att det har varit härligt. Vi började med sillunch ute på altanen med svenska jordgubbar som efterrätt, mums!
Såhär såg jag ut under lunchen: (de nya skorna var på)
När vi ätit upp drog jag mig till stallet och red Pearl lite snabbt. Vi tog det väldigt lugnt eftersom jag inte vill göra det hela värre. Mona tvättade och sprejade på sprejplåster på såret för att slippa flugorna. Hoppas det funkar så det ser bättre ut imorgon! Svullnaden har gått ner en del nu också, i måndags var ju hela benet tjock, asså från mitt på muskeln där såret sitter ända ner till kotan...
Sen när jag kom hem så badade jag. Det var lite kallt menmen.
Efter att jag badat ville jag ha på mig långa byxor eftersom vi skulle äta middag ute så jag tog på mig min dundersköna jumpsuit som ni kanske kommer ihåg?? Sen hade jag fortfarande på mig samma skor (de nya) som tidigare på dagen och de passade dö bra till.
Närbild på skorna: (dock ser klacken lägre ut än vad den egentligen är men ni fattar, antar jag)
Sen åt vi en otroligt god middag med ugnsgrillad, marinerad, grillad rostbiff och en paj som vi hade kvar från Marcus student. De pajerna var så otroligt goda asså!! Sen efterrätten var så otrolig asså! Någon chokladgrej. Asså det går inte riktigt att beskriva men det var After Eight i så det smakade lite mint också. Helt sjukt!
Läcker efterrätt va??
.
Nu ska jag nog bara titta på tv i ngn timme sen så går jag nog och lägger mig. Är det bara jag som har haft en otroligt härlig midsommar?? Visst man kunde ju ha haft liite bättre väder men det var ju väldigt bra om man jämför med spöregnet igår, idag har vi ju bara haft lite växlande molnighet och ca 20° (vilken iofs är perfekt ridväder).
Jag får se när jag skriver de olika list-inläggen. Har inte pallat hittills men det får nog bli när jag inte har ngt annat att säga så förmodligen imorgon ;)
Hörs då!
xoxo

Midsommarafton

God morgon!
haha kanske inte riktigt morgon längre men jag har iaf precis ätit frukost. Man njuter så mkt mer av sovmorgon när man har blivit tvungen att gå upp tidigt några dagar i sträck. Nu är ju dårå ridlägret slut. Vilket är skönt, men nästa vecka är det ett till...
Jag är överlycklig för tillfället för jag kunde rida Pearl igår! Hon har ju varit halt men nu rör hon sig normalt även om såret inte har läkt helt. Så idag ska jag åka till stallet och se hur mår och förhoppningsvis så kan jag rida idag också.
Om två timmar (tror jag) så kommer farfar och Kerstin hit för att fira midsommar med oss. Bror är hos Sanna s det blir bara vi fem; mamma, pappa, farfar, Kerstin och jag.
Just nu sitter jag bara och tittar på tv iklädd pyjamas. Kanske börjar bli dags att göra sig i ordning? Nej jag har ingen brådska :)
Ha en bra midsommarafton folks!
xoxo

Daniel Paris om Justin Bieber

Bara för att det var så roligt att se :D

Vi har skuggorna bakom oss trots allt

Jag har bestämt mig för att göra en lista. Så att ni får lära känna mig lite bättre. Jag har själv
konstruerat denna lista, har hittat listor på några kompisars bloggar och klippt och klistrat
och det blev detta:
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mina vänner 
Dag 03 – Detta är jag glad för
Dag 04 – Vad är kärlek? 
Dag 05 - Mina svagheter
Dag 06 – 5 saker, randomfakta
Dag 07 – Något jag gillar med mig själv
Dag 08 – Min favoritplats
Dag 09 – Det här saknar jag 
Dag 10 – Mina drömmar
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - Det här hade jag på mig idag
Dag 13 - Den här personen saknar jag
Dag 14 - Något som jag ångrar
Dag 15 - I min handväska

Realisation

Hej!
Idag har jag varit igång hela dagen! 9-16 är det ridläger nu på dagarna. Vi hade iaf tur med vädret idag! Enligt alla väderprognoser skulle det regna hela dagen men vi fick bara några få droppar på oss på eftermiddan. Efter stallet så drog jag iaf till Täby med mamma för att köpa klocka till mig och skor till mamma men det slutade med att jag köpte en klocka, jag fick ett par skor, 4 trosor och så köpte vi även dusch-gel och en parfym till mamma. Det är ju så otroligt mycket rea nu asså. Överallt! Och jag älskar det.
Min nya Jet-set! Snygg va? Älskar att den är svart med guld. Jag älskar den! Jag har ju redan en orange så jag kände att ajg behövde en lite mer neutral färg och mamma har ju en vit så det vore ju onödigt så det fick bli en svart :D Blingbling (alltså stenar) är ett måste för mig!
Mina underbart snygga klockor! Färgerna heter Flashy Orange och Mysterious Black.
Här är mina nya skor också. De kmr från Vagabond och kostade 325:- eftersom det var 50% rea! Galet najs :D
Pallar inte ta på mig skorna bara för att fota till er, sry! Men ni kmr förmodligen få se dem ett antal ggr ;)

Outfit - The annoying orange

Inte så snygg.. men ni ser iaf kläderna ;)
Ja jag har jeans på mig men det beror faktiskt på att det regnar ute..

Födelsedagsbarn

Som sagt så fyller min kära lilla bror 19 idag så grattis Marcus om du ser det här!! Hoppas du blir jättenöjd med din födelsedag!
Som ni ser på datumet så är bilden hela 4 år gammal! Galet ju! Att jag ens hade datum på bilderna då... det var galet länge sen... men jag älskar verkligen den här bilden på oss ♥ (Vi är på Götheborg, ni vet Ostindiefararen)
.
När uret slagit sju slag ska vi åka in till stan och äta middag. Det blir en mysig middag med familjen, Sanna, farfar och Kerstin som vanligt :) vi ska äta på min favoritrestaurang vid namn Dolce Vita, så om ni får för er att äta en god italiensk middag i Stockholm så prova det stället!!
.
Nu kan jag inte komma på ngt mer att skriva... men snart lägger jag upp en Outfit ;)
.
Juste min kusin Lina fyller år idag också! 16 blir hon så grattis tjejen!!
.
haha alla fyller år idag... (Pärlan också ju (; ) jag hade visst lite mer att säga... jaja nu ska jag sluta pladdra! Ha en bra fredagkväll!
xoxo

Nytt

Nu har jag varit och shoppat. Inte så mkt iofs men ändå :) Köpte en grimma till Pearl som jag blev helt kär i, älskar verkligen färgen! Med matchande grimskaft också ;)
Till bror köpte jag en bok. Typ fantasy på engelska. Jag tyckte den verkade spännande pga omslaget som hade värsta coola mönstret.
Sen köpte jag även de där tuggummina. Jag ville köpa antingen Active eller Focus eftersom de bara smakar mint men det fanns bara Beauty som smakar fruit+mint som jag inte tyckte verkade så jttegott men jag köpte dem ändå och de är jättegoda! Hihi :D

Bad day?

Hejsan!
Hittills har det inte varit en särskilt bra dag. Det började med att jag fick ett sms av min medryttare Charlotte som sa att hon inte kunde rida idag. JAg som hade förväntat mig att slippa åka tillstallet idag och fixa lite andra saker men det var ändå bra att jag var tvungen att åka dit men jag förklarar det lite längre ner.
Sen när jag satt och tittade på tv i pyjamas så ringde det på dörren och det kom ngn snubbe och lämnade värsta stora paketet från Dell som var till min pappa. Men någon var ju tvungen att skriva på att det var mottaget så jag fick göra det. Det kändes lite jobbigt i och med att jag inte hade någon som helst aning om att det över huvud taget skulle komma. Men det givk bra iaf, pappa kom tydlgen hem när jag var i sallet så det verkar ju somom det skulle komma ett paket :)
Sen åkte jag iaf till stallet och när jag skulle hämta Pärlan från hagen så hade hon blivit sparkad och hade värsta såret och svullnaden. Och hon hade panaik över att gå ifrån sina polers i hagen så jag var tvungen att ta med mig en annan häst för att hon skulle lugna ner sig. Sedan Garzon började gå med stona har de blivit som en helt annorlunda flock. Garzon försöker betäcka stona hela tiden... hoppas han är ordentligt kastrerad så vi inte får fyra små föl om 11 månader... Men hur som haver så läste det sig med såret iaf, vi tvättade det och sprejade på ngn sak som gjorde så att det blev som en hinna över såret så att inga myggor kommer åt. Jag stod och spolade av det ett tag emd slangen också och då gick svullnaden ner en del tror jag :)
Just nu sitter jag iaf och tittar på Gossip Girl och när det är slut ska jag nog dra iväg och köpa present till bror som fyller 19 imorgon, han börjar bli gammal... Dessutom så fyller Pärlan år imorgon också, 17 år! Så jag ska nog köpa ngt litet till henne också :) Jag ska nog ta och köpa ett paket såna där Vigo-tuggummin också för de verkar fett coola ;) Jaja Vifår se hur mkt (och vad) jag köper ;)

Long time ago

Hejsvejs!
Det var ett tag sen sist nu men jag har bara tagit det lugnt sen sist. Bror har varit i Sölvesborg över helgen med några polers för att gå på Sweden Rock Festival. Coolt va?? Själv har man bara variti sallet, bada solat, träffat kompisar och varit hos tandläkaren. haha Det gick faktiskt ovanligt bra. Jag var lite nervör innan jag skulle dit men det berodde inte på det vanliga utan det var för om jag skulle få en gammal surtant till tandläkare haha. Men det fick jag inte, jag fick en jättegullig ung tjej som berättade att jag skött mina tänderjättebra :D jag var bara där i 10 min! Idag har jag iaf varit i Sollentuna och lämnat in moppen på 300-milsservice. Allt gick bra med den och under tiden åt jag donkenfrukost (så galet gott!!!) och fönstershoppade i Stinsen. Sen åkte jag iaf hem och förväntade mig att Sanna skulle vara kvar hos oss eftersom vi skulle göra glass idag men icke! Så Nu sitter jag och tittar på TV (skulle egentligen vilja sitta ute och sola men det är så kallt idag) och ska väl ta och dra mig till stallet lite senare! (som vanligt)
Älsklingen min som aldrig sviker mig ♥
.
På tal om motorfordon, vet ni vad körde igår? Fyrhjuling! Coolt va? haha nej men det var jättekul och förvånandsvärt lätt faktiskt. Inte för att jag körde så lång eller fort men ändå ;)

No words can bring me down

Jag tror inte att det kommer bli så mkt bloggning nu såhär under sommarlovet. Jag kmr i princip göra samma sak varje dag; rida, sola, bada och träffa kompisar. Bara så ni vet liksom, så ni inte tror att jag har gått och dött elr ngt ;) men ni får ha en bra sommar iaf, så får vi se hur mkt jag uppdaterar framöver!
xoxo
/M&M

Chillaa

Nu är jag hemma igen efter en grym kväll i ängsan. Måste faktiskt erkänna att det var bästa ängsankvällen hittills! Det kan iofs bero på att det var massa folk där och inte samma gamla incestgäng, haha sry polers men ni vet vad jag menar ;)
Just nu sitter jag iaf och tittar på How I met your mother och bara chillar. Måste nog tagga ner lite innan jag ska sova :) Har inget mer att säga för tillfället.... Men vi hörs imorgon!
xoxo
/M&M

Matematikens Zlatan

Nu har jag gått ut ettan, och det känns galet bra!!
Först samlades alla ettor och tvåor (treorna har ju gått ut) i Täby Parks hörsal. Där höll rektorn tal och så delades massa priser ut. Jag blev tydligen en nolla. Haha lite wierd begerpp kanske men det betyder att man inte haft ngn frånvaro. För det fick jag ett presentkort på Akademibokhandeln, weyhoo....... Sen vann jag iaf också pris för Matte A. För det fick jag en ananas.... Fråga inte. Erik hade världens förklaring till det men pallar inte förklara ;) Så jag är stolt över min insats och glad för att jag fick pris :)
Sen efter allt det där så gick vi till skolan och fikade med klassen. Myys!
.
Nu ska jag väl bara ta och chilla galet. Typ sola och bada. Sen ikv ska jag dra till ängsan. Typ hela skolan ska dit och vi ska fira att det är sommarlov!! Är väldigt taggad :D

Äntligen på väg


Outfit - Söt som socker

Visst är min klänning söt som socker?? Jag typ älskar den! Den kommer från Twist & Tango och kostade typ 600:- elr liknande. Men jag köpte den för två somrar sen tror jag så den finns nog inte kvar att köpa längre ;)

I'm ready

Håret är plattat och redo, naglarna är målade och redo, klänningen är struken och redo. Nu är det bara för mig att vila upp mig och förhoppningsvis så finns det inte inte så mkt kvar av min förkylning i kropen imorgon, men man ska alrdig hoppas på för mkt..
Jaja nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott!
xoxo
/M&M

New York Candy

Har ni märkt att jag på sista tiden har skrivit "/M&M" i sluten av inläggen? Det är nämligen så att i Glee (hehehee..) så heter en person Emma (tror att hon är skolpsykolog elr liknande) och hon förlovar sig med en lärare och han kallar henne M&M. Lite gulligt tkr jag :D och eftersom jag också heter Emma så tänkte jag att det kunde passa :)
Gulligt va?
.
När jag tänker på M&M tänker jag på New York. De har ju en M&M-affär där som är 3 våningar! Och jag säger bara Been there, done that, got the t-shirt! Bokstavligt talat, köpte en t-shirt där! haha
Oj vilken dålig bild.. men jag skyller på att den är gammal och därmed tagen med min gamla kamera ;) men ni fattar gerjen? Dessutom så är den i storlek large elr liknande så jag brukar sova i den :)

French manicure


Sjukling

Som rubriken tyder på så har jag gått och dragit på mig en förkylning. Jag är dock inte så jättesjuk men jag är inte helt frisk iaf! Just nu mår jag iofs ganska bra eftersom jag tog en alvedon för inte så länge sen men jag har ingen energi i kroppen. Därför tror jag nog att jag bara ska stanna hemma idag. Vill verkligen kunna gå på skolavslutningen imorgon, vilket jag kmr kunna göra iaf jag mår som jag mår idag :)
Just nu sitter jag iaf och tittar på Ellen, och när det är slut ska jag väl förmodligen ta och röra mig ut i solen och chilla galet!
Annars ska jag väl bara ta hand om mig själv idag, typ göra i ordning mina naglar och håret och sånt inför imorgon, man vill ju vara fin då! :D
Bara för att jag gillar den här bilden så får ni se den igen ;)

Nytt

Gud vad skönt! Nu har jag äntligen två par shorts till! Här är de:
Haha oj råkade röra på händerna precis när bilden togs men fokusera på shortsen ;)
Från: H&M. Pris: 49,50:-
Kunde inte bestämma mig för vilken bild som var bäst...
Från: H&M. Pris: 79,50:-

Lunch

Sitter just nu hemma och njuter av en god och välförtjäny lunch. Ja jag har varit i stallet tills nu, har ridit och allt också. Nu ska jag iaf göra mig i ordning och sedan åka till Täby för att köpa shorts. Hoppas jag hittar några. Jag tror nog inte att jag stannar där så länge så jag är nog tillbaka snart igen så vi hörs då!
xoxo
/M&M

Lean on me

Jag har vädrat på övervåningen hela kvällen för att det skulle vara lagom temperatur när jag skule gå och lägga mig. Men vet ni vad? Det är bara 14,5° ute och förmodligen inne nu också... jaja jag får väl gömma mig under täcket sen när jag ska sova....
Jag ska iaf gå och göra mig i ordning nu för jag ska upp tidigt imorgon. Har morgonfodringen. Och kvällsfodringen... men jag det är ganska chill, bara en häst haha :D Tror att jag ska dra till Täby mitt på dan imorgon för att köpa ett par shorts. Behöver verkligen fler mjukisshorts asså! Jaja får ta hand om det imorgon ;) Nu säger jag iaf godnatt!!
xoxo
/M&M

Popcorn-times!


Yellow submarine

Har precis fixat disken, duktigt va?? :D haha
Nu blir det Glee igen!! Asså jag älskar verkligen den serien! Det är helt galet.
Vet ni vad?? Jag har typfått en hel del färg idag! Jag är såå glad :D Inte för att det syns på den här bilden menmen ;)

Blöt Emma

Har precis stugit upp ur poolen. Snacka om härligt! Ska nu ta och göra mig i ordning och dra till stallet (as usual). Tydligen har Louise försökt ringa mig men jag har haft mobilen inne hela tiden, och hon ville träffas så det suger ju lite att jag ska till stallet nu men jag menar, Pearl måste verkligen röra på sig idag...
Ha en bra lördag eftermiddag!!
xoxo

Sommarlov?

Tjena!
Har precis ätit frukost och ska nu röra mig ut till solen. Det är jättebra väder idag igen! Så idag tänker jag steka galet mkt och så drar jag till stallet lite senare i eftermiddag!
Har ni märkt att jag typ gör samma sak nästan varje dag? Men det här är faktiskt det jag gör allra helst på sommaren så ja ;) men morgondagen kommer bli lite annorlunda iaf, berättar mer då ;)
Dessutom så jag i princip sommarlov nu. Jag har ju bara skolavslutningen kvar och den tar väl ungefär 2 h på tisdag. Jobbigt va? haha nej men det är så otroligt skönt att slippa all press och allt plugg. Jag ska verkligen njuta den här sommaren och vila upp mig ordentligt inför tvåan, som jag har förstått det så är tvåan väldigt jobbig... jaja nu ska vi inte tänka på det mer utan nu ska jag njuta av sommaren :D Hörs snart igen!
xoxo
/M&M

Over and out

Nu har jag fått nog! Ska ta och göra mig i ordning och sedan gå och lägga mig! Godnatt ♥
xoxo
/M&M

New Directions

Nu blir det Glee igen för min del!!

Sol, sol, bara massa sol!

Jag har kommit hem från stallet. Snacka om lökig dag! Men det har varit så otroligt härligt. Tror att jag har fått färg :) Sitter just nu i min solgula solklänning (haha) och tittar på lite i TV i väntan på att jag och bror ska laga mat. Jag tror inte att jag har berättat det men mina föräldrar är i Strömstad (landstället) över helgen så jag och bror är ensamma hemma :)

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Har precis ploppat upp ur poolen och känner att jag verkligen vill dra till stallet så det tänker jag göra nu :) Hörs senare!
xoxo

Good morning sunshine!

Har precis njutit av en god frukost ute på altanen i morgonsolen! Haha det kanske inte riktigt är morgonsol längre men jaja ;) Nu ska jag iaf lägga mig och sola+läsa på luftmadrassen i poolen. Ni skulle bara veta hur mycket jag älskar min pool! Skulle inte klara mig utan den ♥

You're a candle in the wind on a cold dark winter's night

Har precis tittat på massa avsnitt från Glee. Dock är det första säsongen. Andra säsongen har inte kommit ut på box än och den går ju bara på TV 11 elr ngt liknande och jag har inte den kanalen så jag får väl vänta tills boxen kommer ut.. Ja jag är en no-lifer. Och jag bryr mig faktiskt inte. Jag har själv valt att göra det jag gör. Jag festar ibland, men det är bara när jag har lust! (Och ibland beror det på om jag har tid också) För jag är ingen person som festar mig igenom tonåren, jag vill njuta av varje sekund och det gör jag inte om jag super bort allt. Så jag sitter hellre hemma och tittar på lite härligt TV-musik och njuter av kvällssolen som strålar i min nacke. Jag är hellre i stallet och njuter av hästars och härliga människors sällskap än går runt på stan och leker brat. Det är den jag är och det är det ni får läsa om här i min blogg. Hoppas ni gillar det!
Förlåt för det här deppinlägget men det är skönt att skriva av sig lite ibland... Nu ska jag iaf gå och lägga mig och läsa. Godnatt!
xoxo

Nörd?

Heej!
Nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma i typ en halvtimme och badat och duschat :) Har haft en härlig dag i stallet med solen skinandes rakt i ansiktet hela eftermiddan!
.
På tal om ingentingså letade jag precis efter var man byter tema på Google Chrome och jag klickade bara på ngt så fick jag upp aktivitetshanteraren så hittade jag det här:
Haha "Statistik för nördar". Det var ju lite för underbart att se!!

Kristi himmelfärd

Tittar just nu på Ellen Degeneres. När det är slut ska jag ta och göra mig i ordning och dra till stallet.
Men vi hörs senare ikv! Ha en bra ledig torsdag allihopa!!
xoxo

TV-times

Hallojs!
Sitter just nu och tittar på tv. Har ingen lust att bada/sola eftersom det är lite molnigt. Sla iaf dra till stallet lite senare i eftermiddag och rida min lilla Pärla. Får väl ta och göra ngt med Maja också så att hon får lite motion :) Men innan dess ska jag nog bara ta det lugnt.
Hörs snart igen!

Inga tårar har du fällt, inga sorger har du mött

Jag har hört om det och jag har läst om det men jag har nog aldrig varit med om att förlora en så nära vän på det här sättet förut. Jag hoppas vi ses snart igen. Vi ska få det här att funka!! Jag kmr aldrig släppa taget om dig för du vet mycket väl hur mycket jag älskar dig!!♥♥

Sista skoldagen!

Dagen har varit så sjukt soft! Först började vi med matte kl 9 och då tittade vi bara på film. Cube Zero heter den. Fast det är den tredje filmen i en triologi, galet äcklig asså! Jaja sen på biologin iaf så utvärderade vi Biologi A och Naturkunskap A och sedan körde en lek. Fick sluta tidigare också! Sen hade vi lunch galet länge så vi softade bara i Chill-rummet som vi kallar det. Sen drog vi oss till Ängsan och körde först lite femkamp och sedan grillade och fikade vi. Stannade där till ungefär 16.30 då jag och Sanna var tvungna att röra oss tillbaka till skolan för att hinna dit innan de stängde! Efter det åkte jag hem. Soft dag va? Det har varit så sjukt härligt! Speciellt eftersom vädret har varit bäst. Tur att jag hade shorts och linne på mig, annars hade jag väl lökat sönder, haha!
Galet äcklig film!! Bläää.... juste vi har sett de två första också, varför Henrik? Varför? haha Henrik är matteläraren ;)

Badaa

Har precis kommit hem. Berättar mer om dagen senare för nu hade jag tänkt spring ut och bada!! :D

Sovmask

God morgon!
Gör mig i ordning just nu. Det verkar som om det blir helt okej väder idag ändå. Hmmm undrar vad jag ska ha på mig.... jaja jag hittar väl ngt ;)
Juste jag sov i sovmask i natt. Drog nämligen inte ner rullgardinerna helt så att luften skulle kunna cirkulera ordentligt. Och det vart ju lite ljust då så jag tog på mig sovmask. För typ två år sen sov jag med sovmask varje batt, det visste ni inte va?? Det blev liksom som ett sömnpiller för mig, min kropp visste att den skulle sovanär jag satte på mig sovmasken. Så det vart inge problem med att ha det i natt!! Dessutom är det ju så skönt att ha det :) Juste någon frågade mig en gång om det inte känns instängt att sova med det. Men jag menar, men blir ju inte direkt klaustrofobisk på grund av att ha ett tygstycke framför ögonen... haha
Den här är min favorit. Har fyra stycken. Dock har jag tappat bort den jag använde mest förut :( jaja det är bara att köpa en ny, det är verkligen ngt jag kan tänka mig att ha 100 av :D

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes