Godnatt ♥

Augusti är slut för min del. Ska ta och gå och lägga mig nu! Är inte taggad på september månad med regnet och det men jag läängtar efter jackorna, stövlarna och allt mode som hösten introducerar oss för! Wiie :D Jaja godnatt!
xoxo


En orientalisk pärla

Som jag har sagt ett antal gånger nu så är det min sista dag som fodervärd på Pearl idag. Vilket är väldigt tråkigt, jag fick iofs veta en ännu värre sak om en annan häst på stallet idag så min förlust var inte såpass hemst länge om man jämför liksom. Förklarar det senare men nu ska jag bara skriva om Pearl.

↑Idag↑

↑Idag↑

31 bilder får i se. Visst är hon väl vacker? Min lilla Pärla ♥♥♥ De sista fem är mina favoriter, helt klart de finaste! Sen tkr jag väldigt mkt om den första också, hon ser ju för rolig ut där :D Men det är så typiskt henne, den där glädjen och energin asså. Hon är så charmig.

Emma Pettersson ♥ Oriental Pearlox


nJoy

Heej!
Nu ikv har jag varit på nJoy med mamma för att skriva på avtal och betala första månaden :D Ska få en introduktion också men får se när det blir, killen som gör dem ska ringa mig imorgon :) Hoppas bara han inte gör under ngn lektion. Juste imorgon ska jag och Sanna åka till skolan tidigt för att räkna matte, vi har en låång läxa att göra förstår ni och det är perfekt att göra det på förmiddagen imorgon eftersom vi inte har ngn lektion då :D
Najs va?? Är jätteglad och tkr att det ska bli spännande att börja gymma :D
.
Juste jag lovade ju Sanna att fixa naglarna idag.. Tror inte riktigt jag hinner det, får se..

Sista dagen som fodervärd

Tjenna!
Just nu sitter jag bara hemma och väntar på att det ska sluta regna. Tror nämligen att molnet tar slut snart och jag menar jag måste åka till stallet idag! Ni förstår det av rubriken..
Men vi hörs senare!
xoxo

2011-08-31 Onsdag

Hejsvejs!
Sista augusti idag, lite deprimerande av flera orsaker.. Menmen, vad ska man göra liksom??
Smileysarna verkar inte funka på min blogg längre, undrar varför.. Får ta och titta på det ikv typ.
.
Här är min outfit för idag. När jag åker till skolan ska jag nog ha på mig min underbart söta väst från Henry Lloyd, älskar den verkligen! Ni kan ju få se den senare idag ;)
.
Juste jag har tänkt på en sak, minns ni det gråa trensparenta linnet jag köpte i sommras? Jag undrar om man kan ha det på sig när man är i skolan när man har det som jag har på bilden, alltså bara bandeau-bh under eller måste man ha ett linne under??
Vad tkr ni?? Jag måste ha era åsikter för jag kan verkligen inte bestämma mig!
.
Aja ska snart åka till skolan. Vi hörs senare!
xoxo

Pictures of you, pictures of me

Halloj!
Har precis rotat igenom hela min dator + extern hårddisk + kamera och har nu gjort en helt egen mapp med bara bilder på Pearl! Det blev totalt 273 st :P Som ni kanske minns så är det sista dagen för mig imorgon som fodervärd så därför vill jag kanske lägga upp lite bilder här i bloggen och berätta lite om mig och Pearl, honär bäst förövrigt :D Men ska typ göra mig i ordning nu, man vill ju vara pigg när man vaknar liksom ;) haha jaja vi hörs imorgon iaf!
Godnatt♥
xoxo

Tog en bild med min kamera när jag äntligen hittat den :D (inte för att den var borta så länge) Haha temuggen är typ lika stor som mitt huvud..
.
Bara för att liksom:

Tyckte den passade in i inlägget ;)

Panik

Vet ni vad? Jag har lite smått panik just nu. Kan inte hitta min kamera!!! Och jag överleverinte utan min kamera! Min blogg överlever inte utan min kamera! GAAAAAAAHHH!!!!
Ni fattar nog varför jag inte kan lägga upp ngn bild.........
.
Update: Hittade den precis i min säng :P Den måste ha legat där i några nätter, har inte sett den sen i typ lördags/söndags, hmmmmm... aja nu är jag lugn igen :D

Medvind

Hej!
Hur är det med er? Med mig är det väldigt bra! Det var underbart att rida Pearl idag, hon var verkligen stark!
Skolan var så otroligt seg idag! Engelskalektionen var så lång så man trodde liksom att det var eftermiddag trots att det var vår första lektion..
.
Men nu ska jag och bror göra middag!
Hörs snart
xoxo

Sarah Addison Allen

Eftersom jag inte hinner blogga när jag är i skolan kmr här ett tidsinställt inlägg.
Minns ni när jag skrev om mina favoritböcker? De som är skrivna av Sarah Addison Allen? Jag förvänter mig inte att ni minns dem för det var ett tag sen jag skrev om dem..
.
.
Sanna visade mig hennes hemsida häromdan och jag älskar den! Det är ju helt underbart att läsa om henne och hennes böcker! Dessutom har hon lagt upp denna novell som är übersöt:
.

"Just so you know

By: Sarah Addison Allen

.

You fall in love with every book you touch. You never break the spine or tear the pages. That would be cruel. You have secret favorites but, when asked, you say that you could never choose. But did you know that books fall in love with you, too?

.

They watch you from the shelf while you sleep. Are you dreaming of them, they wonder, in that wistful mood books are prone to at night when they’re bored and there’s nothing else to do but tease the cat.

.

Remember that pale yellow book you read when you were sixteen? It changed your world, that book. It changed your dreams. You carried it around until it was old and thin and sparkles no longer rose from the pages and filled the air when you opened it, like it did when it was new. You should know that it still thinks of you. It would like to get together sometime, maybe over coffee next month, so you can see how much you’ve both changed.

.

And the book about the donkey your father read to you every night when you were three, it’s still around – older, a little worse for wear. But it still remembers the way your laughter made its pages tremble with joy.

 

Then there was that book, just last week, in the bookstore. It caught your eye. You looked away quickly, but it was too late. You felt the rush. You picked it up and stroked your hand over its glassy cover. It knew you were The One. But, for whatever reason, you put it back and walked away. Maybe you were trying to be practical. Maybe you thought there wasn’t room enough, time enough, energy enough.

.

But you’re thinking about it now, aren’t you?
You fall in love so easily.
But just so you know, they do, too.

This essay first appeared as a Valentine’s Day 2010 “More in Store” feature for Barnes & Noble’s Nook."

.

Gullig va???

2011-08-30 Tisdag

God morgon!
Ska snart börja röra mig mot skolan, börjar 8.15. Vi börjar typ strax efter 8 varje dag förutom torsdagar då vi börjar tolv :P Har inte så mkt att berätta men jag har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer upp vid tolv. Själv tkr jag att detär lite tråkigt att jag inte kan uppdatera ngt under dagarna liksom så ibland kanske det kmr upp några tidsinställda.
.
Här får ni se min outfit idag:
Nu ska jag börja röra mig mot skolan. Vi hörs senare!
xoxo

Citat

Är det bara jag som älskar att läsa små fina poetiska citat? Hittade en hemsida där man kan lägga upp och läsa andra citat om man har ett account. Provade därför detta, får se om jag ens använder det.. Men jag har en liten bok som jag skriver in vissa citat jag gillar liksom. Ha inte använt den så mkt hittills men det är ändå lite roligt att göra:D Men på den där hemsidan iaf knde man lägga upp dagens citat på sin hemsida/blogg så det tänkte jag prova, ni kmr från och med nu få se citat därifrån under menyn. Ni får gärna säga vad ni tkr om att jag har den där för det är ju trots allt ni som ska läsa det ;)
Jag vet inte om det syns men det är iaf en bild på min lilla citatbok. På framsidan är det en en liten flicka som sover och verkar drömma om ngt fint :)

Wiieee

Heej!
Vet ni hur glad jag är eller? Det gick jättebra i stallet idag, Pearl var sitt gamla vanliga jag idag vilket gjorde mig så lycklig. Sen när jag bar agjorde ingenting i stallet så ringde en kille från nJoy, som mamma har pratat med om allt det här med att skaffa träningskort och provträna och sånt, till mig (han sökte egentligen mamma) och började fråga hur det var på Zumban och när jag ville börja träna där och så sa jag på torsdag och han ba då kan du ju gå på Zumban! haha random men sen varade inte samtalet så länge till. Men han typ ba vi ses på torsdag! Jag ba aaaaaa... haha fett gulligt :P
Har förresten mitt bena nu igen, skönt! Det är faktiskt mkt skönare att ha mittbena för då hamnar inte allt håret i ansiktet på samma sätt som om man har sidbena :D
.
Ikv händer väl kitne så mkt, bara titta på tv i guess. Och jag har ju gjort läxan tills imorgon vilket är väldigt skönt :D
Men vi hörs fler ggr ikv!
xoxo

2011-08-29 Måndag

God morgon!
Bärjar om 40 minuter så det här ska gå snabbt. Vet ni? Jag somnade med mittbena igår och så vaknade jag idag med sidbena :tired: och jag tänker inte bråka med mitt hår för det vinner ändå alltid så jag får ha sidbena idag :P
.
Väldigt simpel outfit idag men här är den:
Vi hörs senare!
xoxo

Även den djupaste smärta har en mening

Hej!
Har precis kommit hem från stan. Var och såg Jag saknar dig med Sanna. Den var så otroligt bra! Det är lite svårt att beskriva men jag kan ju säga att det inte fanns ett enda torrt öga i hela salongen.
.
Rubriken har jag tagit från filmen och det citatet är så jag!! Jag är sån som tror att allt händer av en anledning liksom..
.
Jag var tvungen att stressa från Zumban till bion, det var därför jag inte har skrivit på jättelänge! Men Zumban var jätterolig! Från torsdag kmr jag ha ett årskort på nJoy och jag kmr förmodligen gå på Zumba regelbundet!! Det var roligt att träffa Louise igen också :D
Vad tkr ni förresten om min söta topp? Köpte den på H&M i typ mars:question: men har bara använt den typ en gång för den är annorlunda färg så den passa inte att tvätta med några andra plagg :P Men idag tvättades den iaf så jag kunde använda den nu på kvällen! :thumbup:
.
Jag börjar 8.40 imorgon :tired: så jag ska väl ta och göra mig i ordning nu och gå och lägga mig så jag orkar morgondagen. Har förresten individuella val imorgon bara. På min skola är det så att på måndagar är det endast indvallektioner för tvåor och treor så imrogon ska jag ha Bild och Form och Psykologi A, spännande..
Men nu känner jag att det är dags för mig att säga godnatt. Vi hörs imorgon!
xoxo

Serious business

Har inte bytt om från pyjamas än.. Men det är ju så sköönt! Dessutom så är mitt nattlinne så gulligt och det passar så bra med min kinomo.
(Dock är nattlinnet lite genomskinligt.. hehe oops!)
.'
BJUDER!!!

2011-08-28 Söndag

God morgon!
Klockan ringde kl 9 för jag hade tänkt åka till stallet på förmiddan för att titta till Pearl (enligt Charlotte var hon låg och konstig igår också..) men då spöregnade det så jag fick ingen lust att åka och jag var otroligt trött så jag gick och la mig igen. Kunde inte somna men det var skönt att bara få lite mer energi. Så jag gick upp vid 10 och åt frukost och nu sitter jag här. Pearl får vara helt för sig själv idag så får vi se imorgon hur hon är.
Jag ska göra en massa andra roliga saker idag. Ska provträna på nJoy. Jag vet inte om jag har berättat det här i bloggen men efter augusti kmr inte jag vara fodervärd på Pearl längre *snyft* för jag känner att jag inte kmr ha tid nu när skolan drar igång, det känns inte rättvist för någon av oss att jag ska behöva stressa mig igenom tvåan. Så det blir bäst såhär ♥ I alla fall, jag har tänkt börja gymma eftersom det inte alls tar lika mkt tid som ridning och så är ju den träningen mer effektiv och jag vill verkligen komma i form nu asså. Är verkligen inte nöjd med min kropp för tillfället. Så idag ska jag som sagt provträna på nJoy. Det blir ett Zumbapass. Enligt Linda blir man aslökig första gången man gör det, haha fett jobbigt ju :P Men det ska bli kul! Louise tränar på nJoy så vi ska dit tsm. Ska bli jättekul att träffa Louise igen asså! Senast vi träffades var i början av sommaren.. Det suger att vi slutade med våra lördagsmöten som vi hade förra hösten. Vi träffades varje lördag mellan 3 och 4 även efter att golfträningarna hade slutat bara för att vi ville träffas regelbundet liksom. Det höll i typ 2 månader elr ngt och det var jättemysigt men vid höstlovet rann det ut i sanden och sen träffades vi inte förrän i maj. Det var verkligen jättetråkigt! Men nu när jag (förmodligen) också börjar träna på nJoy kan vi ju kanske träna tsm ibland så att vi får träffas :D Oj vad jag babblar.. Men jag har inte så mkt kvar att säga :P Efter Zumban ska jag väl äta middag antar jag och sen så ska jag och Sanna gå på bio! Vi ska förmodligen se Jag Saknar Dig. Den verkar vara så gaaalet bra!!
Nu har jag inte så mkt mer att säga. Men allt det här var ganska viktigt att förklara känner jag så ni fattar vad det är som händer.
Men bara så ni vet så ska jag inte sluta med hästar helt. Jag kmr ju självklart fortsätta ha mina fodringar och lektioner. Jag skulle inte klara mig utan de underbart vackra varelserna!
.
Men vi hörs senare!
xoxo

Brown eyed girl

Så underbar låt att lyssna på. Inte för att jag har bruna ögon dårå men den svänger så härligt!!

Design

Har suttit och pillat med detaljerna på designen ikv och nu är jag riktigt nöjd så såhär blev det. Ni ser det ju runt omkring. Tycker ni att det blev bättre? Idag har jag tagit hjälp av hemsidan Designa din blogg. Den är jättebra för han lägger upp massa videor på hur man göra sakerna ist för att bara skriva, han skriver även men det blir lättare att fatta med videoklipp.
.
Hoppas ni tkr om designen lika mkt som jag gör!!

2011-08-27 Lördag

Heej!
Vädret är underbart idag så jag har varit ute hela dan. Gjorde först några mattetal men tröttnade väldigt fort. Badade ist och la mig på luftmadrassen men tröttnade även på det snabbt så sen fick jag tvätta min moppe :D den blev überfin!
.
Någon som läste DN imorse? Eller jag antar att det står i alla tidningar.. Iaf så menar jag orkanen "Irene" som dragit in över östkusten i USA.
Jag läste egentligen inte hela tidningen utan jag bara tittade på framsidan för att få en överblick över vad som händer där ute i världen och så såg jag detta och fastnade för det. Snacka om katastrof! Är det kanske naturens sätt att säga ifrån??

Sov sött

Den nya designen kmr publiceras när jag har fått smakråd av en läsare(bästa vän)! Hoppas verkligen ni tkr att det blir en förbättring och inte tvärt om. Det finns vissa speciellt egenskaper med den jag gillar väldigt starkt. Till exempel hur bilderna framhävs och hur länkar ser ut och sånt. Är väldigt stolt att jag lyckats göra den! Använde mig av den stilmallen jag har just nu och även av denna hemsida. Det var skönt att ha en stilmall att utgå ifrån så man inte behövde börja från scratch och så hade jag ju aldrig fattat ett jota (haha) utan hemsidan asså!
Men nu ska jag gå och lägga mig såhörs vi imorgon. Godnatt!
xoxo

Just nu

Leker med designen på bloggen och äter pop corn!
Det där är för övrigt den godaste cidern som existerar!! Som ni ser så är det knappt ngn alkohol i men jag menar, det är min mamma som har köpt den till mig :D haha! God är den iaf!

Seg

Heej!
Har inte så mkt att berätta. Vet inte varför..  Har inte hänt så mkt speciellt idag liksom. Pearl verkade dock lite låg idag.. Inte så kul! Hon var inte halt iaf men det blev en ganska kort och lugn runda i skogen pga det. Kanske bara trött??
.
Ni får nöja er såhär! haha..
xoxo

Den underbara bilden på mig från brors fd klass flak.  Det var underbart ♥

2011-08-26 Fredag

Heej!
Guud vad skönt att det är fredag! Heelg! Haha är trött på skolan efter en dag, bra.. Nej men det var lite lagom jobbigt att gå upp i morse, insåg att jag egentligen inte behövde gå upp såpass tidigt men nu hinner jag ju blogga iaf :D Har 4 f*cking lektioner idag. Annars har vi oftast två eller möjligtvis tre men idag har vi 4! Jaja de är som tur är inte så långa :)
Efter skolan är det planerat att jag ska åka till stallet. Hoppas bara det blir bättre väder som min kära mor har påstått. Bara det inte regnar så blir jag nöjd :)
Har en übersugig hårdag idag så det får vara lite halvt uppsatt..
Såhär går jag klädd idag.
.
Nu ska jag börja fixa allt så jag kan åka till skolan. Vi hrs senare!
xoxo

NYC

När jag skulle lyssna på musik förut i min iPod så funkade ingenting, den hade liksom fastnat.. Som tur var sa jag det till min pappa och då sa att jag skulle kolla upp det på internet och det gjorde jag och nu funkar den igen :DD Pheuuww.... Har precis beställt flygbiljetter till New York på hörslovet med mamma. Hihi det blev det ändå för vi hittade bättre biljetter. Vi kmr åka på lördagen den 29 oktober och komma hem fredagen den 4 november så jag kmr fira min födelsedag där :D Det tkr jag ska bli jätteroligt! För jag menar 17 år är inte en särskilt speciell födelsedag så att säga så nu blir den juspeciell eftersom jag får vara i New York då!! :DD Wiiie ni skulle bara veta hur lycklig jag är!! Men nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig för jag börjar 8.20 imorgon.. Inte taggad. Menmen!!
Vi hörs iaf imorgon!
xoxo

Trycket på min underbara t-shirt som jag köpte på M&M's World i New York sist jag var där!

Homework

Kul att man får läxa första skoldan. Iofs så är den till på tisdag men eftersom jag ändå inte har ngt bättre för mig idag så är det ju skönt att bli av med den. Får se om jag hinner göra klart den dock..

Flash mob

Här är videon från igår när vi gjorde flash moben:

Polare

Hade precis sällskap av en liten kompis, han flög dock ut genom fönstret sen :)

2011-08-25 Torsdag

Heej!
Ska snat åka till skolan. Har bara kemi och matte idag så det blir soft. Det jobbiga är att jag börjar 11.50 varje torsdag bara för att jag inte har språk. Kunde de inte satt språket som sista lektion ist så man får sluta tidigare ist... Aja tror inte att jag ska till stallet idag, Pearl ska få vila och om det såhär tråkigt väder åker jag nog inte dit alls! Men vi hörs senare!
xoxo
.
Ni får en Outfit också ;)

Första skoldagen

Heej!
Hade det faktiskt ganska roligt idag. Vi fick schema, skåp och sånt först och sen dansade vi. haha det låter skumt men vi gjorde sån där Fladsh Mob eller vad det nu heter. Pallar inte förklara men ni kan ju söka pådet ;) När videon kmr upp på hemsidan får jag ju ta och ägga upp den här i bloggen. Det var iaf jättelökigt att dansa i den stekande solen så när jag kom hem hoppad ejag direkt i poolen, otroligt skönt! Som tur var hann jag hem innan Gossip Girl (vi skulle egentligen ha slutat senare) så jag kan se det och sen ska jag dra till stallet.
.
Vi hörs senare!
xoxo


Klockers

Tyvärr är videon väääldigt suddig men det var den enda jag kunde hitta med den riktiga musikvideon så ni får nöja er såhär. Det är ju själva texten som är grejen ;)

Outfit - Skolstart


2011-08-24 Onsdag

God morgon!
Sitter just nu och äter frukost. Det fick bli yoghurt som typ alla andra dagar. Asså jag har blivit jättedålig på att äta frukost.. Typ mitt i sommaren åt jag liksom macka och yoghurt men nu pallar jag typ inte göra macka längre. För mig är det egentligen bara en vanesak. Jag äter det jag alltid gör på morgon även om jag inte är hungrig liksom.. Hur som haver, skolan börjar idag. Inte särskilt taggad liksom.. Menmen. Ska väl göra mig i ordning snart, ni får nog en outfit precis innan jag åker ;)
xoxo


Sommarlov slut.

God kväll!
haha.. Nu är jag iaf hemma och har precis gjort mig i ordning. Hade det jättemysigt med tjejerna ikv. Vi åt på Friday's och satt kvar jättelänge efter vi ätit upp bara pratade. Det var skönt att ha träffat dem innan skolstarten liksom så man fick en uppdate om allt. Jag måste bara säga det att jag har en mongolidklass i övrigt men det finns 4 bruds som jag gillar väldigt starkt asså! Tyvärr kunde inte Dommi idag :( Nu ska jag iaf sova. Är verkligen inte taggad på skolan imorgon. Nu är sommarlovet verkligen slut, men jag är fortfarande i sommarlovsmood. Jaja skönt att man börjar 11.30 iaf! Därför blir det lite bloggning imorgon innan skolan iaf! Det lär ju bara handla om vilken skolångest jag har, haha nej då! Man ska se det positivt :D Kan dock inte komma på ngt positivt just nu menmen. Ska iaf bli roligt att träffa alla igen :D
.
Nu säger jag iaf godnatt!
xoxo


Outfit - Back to Basic

Såhär tänkte jag se ut ikv. Hoppas mina fötter pallar klackarna och mina ben inte fryser ihjäl.. Men det är augusti, än är det sommar!

iTunes

Har precis köpt Svart, vitt och allt däremellan med Daniel Adams-Ray på iTunes. Gillar starkt!

2011-08-23 Tisdag

Hejsvejs!
Känner att jag inte har så mkt att berätta.. Det fick bli ett ganska seriöst pass med Pearl idag, har ju varit ganska chill de senaste dagarna! Det gick iaf bra och i slutet började hon gå väldigt fint!
.
Ikv ska jag äta middag på ngn restaurang inne i stan med Linda, Sanna och Nora. Det ska bli myys! Vädret verkar ju lovande så man kanske inte behöver ta på sig allt för tjocka kläder idag :D

Godnatt ♥

Har precis tittat på Breaking News. Det var lite speciellt men underhållande att titta på iaf! Tydligen så ska ju det gå 4 kvä-llar i veckan i 6 veckor. Det trodde jag inte, trodde bara det skulle gå en gång i veckan liksom :P
.
Imorgon är sista sommarlovsdagen. Lite sorgligt.. Hösten är här.
.
Juste det verkar inte bli New York på höstlovet. Det fanns bara svindyra biljetter tydligen. Två biljetter kostar lika mkt som det gjorde för hela min familj att åka sist. Bläää...
.
Har egentligen inte så mkt mer att säga idag, så jag säger godnatt nu så hörs vi imorgon!
xoxo


Nagelfil

98:- på Kicks.

Täby Centrum

Heej!
Kunde inte blogga direkt när jag kom hem från Täby för då började Gossio Girl, hehe men nu är det reklam!
.
Var i stallet jättesnabbt imorse för Rebecka hade slutat och väntade på mig.. Snabbt hem och duscha och sedan direkt till Täby. Där gick vi runt och kollade i lite affärer men jag måste erkänna att jag inte tkr att Täby har särskilt roliga affärer.. Men vi flummade iaf runt bara. Åt såklart lunch på Donken, wiiee :D Men nu sitter jag och dricker te framför Gossip Girl!
.
Det enda jag köpte var iaf en nagelfil i glas. Den är jättesöt :)
.

2011-08-22 Måndag

God morgon!
Har precis insett att det inte regnar ute just nu såjag ska nog ta och göra mig i ordning och åka till stallet. Varken jag eller Pearl vill rida när det regnar liksom..
.
Men vi hörs senare!
xoxo


Dream sweet dreams

Ligger just nu i sängen (som ni kanske ser) och ska snart sova. Har haft en väldigt bra dag! Är så galet nöjd med mitt hår! Tyvärr syns det ju inte på bilden ovan men ni kan ju se det i andra inlägg ;) Imorgon ska jag till stallet på förmiddan och sedan förmodligen dra till Täby och shoppa med Rebecka. Spännande :)
.
Vi hörs imorgon iaf! Godnatt
xoxo

Build me up buttercup

Hörde Build me up buttercup i bilen på väg till Daneryd idag, originalversionen. Tycker nog mer om denna cover.
.
Jag har länge tyckt om McFly. Det bästa med dem är ändå Danny Jones' röst, helt klart! När Busted fortfarande var ett band gjorde de denna cover tsm. När man hör Charlie Simpson (Busted) sjunga blir Danny's röst lite blek. Håller ni inte med??
.
Ni hör Charlies röst under 0:28 - 0:39.
Ni hör Dannys röst under 1:25 - 1:34.

Hair

Nu kommer inlägget om mitt hår! Fixade det på Hair and Care som ligger på Gamla Brogatan 25. (Det finns en till på samma gata.) Första gången man klipper sig där, vilket var förra gången för mig, så klipper man sig för 250:-, vilket jag själv tycker är väldigt billigt! Sen får man ett VIP-kort och då klipper man sig för 190:- och den tionde gången är gratis. Bra va? Folieslingorna kostade typ 700:- tror jag men sen var det ngt annat som behövde göras också såhär första gången på länge så det blev lite extra kostnad men allt som allt så kostade det 1080:-. Vilket är gaaalet billgit enligt mig!! Fattar verkligen inte hur de kan ha så låga priser.. De har även drop in-tider så man kan liksom komma dit närsomhelst! Måste säga att det är den bästa salongen jag varit på. Om ni undrar varför det tog så galet lång tid att slinga+klippa mitt hår (3h) så var det för att jag har så väldigt mkt hår.
.
Jag tipsar er iaf om att gå dit. Har bara gått dit två ggr n men jag har varit otroligt nöjd båda!
Som ni ser så gjorde hon mittbena på mig idag. Hon klippte det som så att jag kan ha benan vart jag vill på huvudet. Tkr ni jag passar i mittbena??

2011-08-21 Söndag

Heej!
Nu är jag hemma för resten av dagen!
.
Var i stallet ganske snabbt imorse. Tydligen så hade hästarna fått gå in igår när det spöregnade så, skönt! Men Mona berättade att Pearl stod och slängde med huvudet på ngt konstigt sätt och ingen fattade varför. Men hon verkade normal idag iaf :D Red inte så länge eftersom jag ville komma hem så tidigt som möjligt för att kunna sticka in till stan.
.
Vi kom in vid typ 12 och då gick vi direkt och fikade haha! Vetekatten hade tyvärr inte öppet så vi fick gå till ett annat ställe. Men det var bra, vi sat där ett tag och sen vid ett skulle jag vara hos frisören. Satt där i typ 3 timmar. Men blev verkligen jättenöjd! Mamma gick runt och shoppade under tiden. Hon fick köpt massa fint kläder. Efter frisören sprang vi runt lite inne på Lindex, Indiska, Åhléns City och i Gallerian. Vi fikade på Espresso House i Gallerian och så fick jag köpt två BH:ar på Lindex där också. Väldigt skönt! Alla mina är typ för små :/ Inne på Åhléns köpte vi badrumsmattor och så köpte jag lite saker inför skolstarten. På Indiska köpte vi lite ljusstakar och en tekopp.
Stiftpenna, sudd och pennfodral.
Badrumsmattorna. De är lila, har märkt att min kamera blir sämre och sämre..
Ljusstakar.
Tekopp. Och den är bara min! Älskar att den är så stor.
.
Jag skulle ha skrivit pris på allt om jag hade kommit ihåg vad de kostade... Ni får nöja er såhär!!
.
Här får ni en liten snabb titt på mitt hår:
Skriver ett mer utförligt inlägg om det senare, har inte tid nu. Ska hjälpa mamma med maten!
Vi hörs senare igen!
xoxo

No-lifer??

Ligger just nu nerbäddad i sängen redo att sova. Ni tror säkert att jag är värsta no-lifern men jag har en bra förklaring! Imorgon ska jag in till stan med mamma och shoppa och klippa mig och eftersom Pearl inte gick idag måste hon gå imorgon så jag får pallra mig upp tidigt för att åka till stallet och rida.
Det lär inte bli så mkt bloggning imorgon heller eftersom jag kmr ha grejor att göra på dagen men några inlägg blir det iaf ;) Godnatt!
xoxo

2011-08-20 Lördag

Heej!
Säämst bloggning idag! Pallade inte i morse och sen har jag bara inte haft tid.
.
Mitt på dan åkte jag till Amanda och träfade några av hennes kompisar. Vi spelade sällskapsspel och så. Kom hem från henne vid typ 18 och då åkte jag med mamma och pappa till Texas Longhorn och åt en väldigt god middag. Mamma och jag har bestämt att vi ska åka till New York på höstlovet. Guud vad jag längtar!!
.
Tre bilder från när jag var där förra gången:
.
Det blev inget stallet idag eftersom det regnat hela dagen! Men imorogn bitti ska jag dit minann!!
.
Resten av kvällen ska jag bara titta på tv. Kanske Glee.. Vi hörs senare!
xoxo

I can't fight this feeling anymore

Han gör den här låten så galet bra! I love t!

TV i höst

Har ju sagt att det finns så otroligt många program jag vill se i höst och här är de:
Audrina Patridge från The Hills är huvudpersonen i den nya serien Audrina. Hon är ju väldigt bra i The Hills så det här blir nog också bra :D Det börjar på söndag 21 augusti kl 18.00 på MTV.

Filip och Fredriks nys serie Breaking News verkar ju väldigt rolig. De brukar ju lyckas ganska bra så detta blir spännande :) Serien början på måndag 22 augusti kl 22.00 på Kanal 5.

Erik och Mackan är ju bäst. De misslyckas aldrig! Såg förra årets Gumball 3000 och jag tänker göra det i år igen! Startar måndag 22 augusti kl 22.00 på 6:an.

S#*! my dad says. Vet inte riktigt vad man ska tro.. Har fått för mig att det är ganska grov humor men vi får se. Startar måndag 22 augusti kl 22.30 på 6:an.

True talent verkar ju najs. Kan dock inte ta Danny seriöst i reklamen, haha! Startar tisdag 23 augusti kl 20.00 på 3:an.

Parlamentet är ju bäst. Det vet alla. Det ska börja gå på onsdagar nu, det är en bra dag. Startar ondag 24 augusti på 4:an. Vet inte vilken tid än.


Verkar bra men jag vet inte riktigt. Får se om jag fortsätter efter första programmet. Startar måndag 5 september kl 17.30 på 3:an.


Verkar lite oseriöst men underhållande. Startar onsdag 7 september på kanal 5. Vet inte vilken tid än.


99 nya saker man måste göra innan man dör. Såg ni första säsongen? Den var ju galet bra så man måste ju bara se andra! Startar tisdag 27 september kl 21.00 på 6:an.


Måste man ju bara se! Vet inte när det börjar men det kmr ju gå på Kanal 5 PLAY i höst iaf.


Sista säsongen av Desperate Housewives. Den får man ju inte missa! Vet dock inte när den börjar men jag ser verkligen fram emot det!


Cougar Town ä ju så otroligt bra! Dock kanske de ska byta namn på det för att de tycker att serien handlar om andra saker nu, vi får se! Det börjar iaf på Kanal 5 nu i höst, vet inte det exakta datumet.


Gossip Girl ska jag ju såklart titta på! Vet inte när det börjar bara..

Vet inte riktigt om jag fick med alla.. Men det här var iaf de jag kunde komma på!

Klockren

Inte för att jag gillar varken TikTok eller Ke$ha men grymt intro asså!!

Reklamavbrott

Heej!
.
Nu är det reklam i Gossip Girl så nu kan jag blogga :D Det gick bra i stallet idag, Peearl var lydig och springglad! Precis när jag skulle åka hem ringde Rebecka och frågade om vi kunde träffas på donken och äta lunch. Jag åkte hem och gjorde mig i ordning och träffade henne sen där, det var mys. Så galet länge sen vi sågs :/ Vi gick även runt och tittade lite och så men ingen köpte ngt :) Var inne på Hollister föt första gången, den har ju precis flyttat till Täby. Den affären var speciell.. Inte särskilt kundvänligt måste jag påstå.. Men vi hittade världens sötaste kjol som tydligen var slut men jag menar borde man inte på prova den som hänger på dockan? Då kan de ju lika gärna ta ner den.. Jaja nu ska jag fortsätta titta!
.
xoxo


2011-08-19 Fredag

God morgon!
Tittar just nu på MTV as usual. Denna dag blir som alla andra. Har inte så mkt mer att tillägga. Vilket tråkigt liv jag har just nu..  nejdå jag älskar att vara i stallet :D
Juste, igår beställde jag klipptid till på söndag. Ska bara fräscha till det lite genom att klippa topparna men jag ska även slinga det blont. wiiie :D Hoppas det blir fint :D
.
Vi hörs senare!
xoxo

Inspiration

Heej!
.
Ligger i sängen och lyssnar på Lugna Favoriter. Innan jag gjorde mig i ordning tittade jag på EM i dressyr. Asså de där hästarna är ju helt sjuka! Man är en aning avis. Att de kan byta galopp i varje språng, jag menar jag och Pearl har väldigt svårt för att göra det en gång liksom. Haha kanske lite orättvist att jämföra Pearl med de hästarna. Galopp är iaf Pearls starkaste sida, hon har en otrolig teknik. Det är inte för inte hon var en av Sveriges bästa arabgaloppörer  mihihihiii ;)
dressyrprooo
Är det inte lite snyggt? Dock är inte denna bild från EM 2011, vet faktiskt inte vart den kom ifrån men det är helt klart på samma nivå!!
.
Jag har haft ovanligt många läsare idag, fattar inte riktigt varför.. Hoppas ni fortsätter läsa min blogg också. Jätteroligt iaf att ni hittat hit, hoppas ni gillare!
.
Nu ska jag iaf sova. Godnatt!
xoxo

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Underbar.

Kaktus

Tror ni min kaktus mår bra eller??
Den där saken(!) till vänster började växa upp nu i sommar. Den verkar ju inte vantrivas iaf, ser snarare ganska ... exalterad ut! ;) haha

Till Sanna

Såhär ser den ut. Själv tycker jag att den är jättefin! Väldigt stilren. Den är inte så stor, ca 23 cm bred och 13 cm hög. Det är väldigt lätt att bara stoppa in kedjan i väskan så den inte syns.
Med kedjan också ;)

Böcker är bra

Haha soft bok min bror har va? ALLT fnns verkligen med..
Här beskriver de exakt hur man river itu en telefonkatalog..
Hur man spottar papper i smyg..
Hur man gör skuggfigurer. Ser ni att under deras "alligator" hänvisar de till en sida där man lär sig att brottas med en alligator.
Ljudeffekter, vem vill inte kunna göra det??

The F Word

Hejsvejs!

Hade det jättebra i stallet. Red Pearl ett tag på ridbanan. Väldigt härligt väder var det!

Nu sitter jag iaf och tittar på The F Word. Det är Gordon Ramsays bästa program enligt mig. Det är väldigt mysigt att titta på :D


2011-08-18 Torsdag

God morgon!
Äter just nu frukost och tittar på MTV, det har typ blivit en vana nu. Men såhär dags på morgon finns det inget annat att titta på ;)
.
Har inte så mkt mer att berätta, ska dra mig till stallet om ett tag som vanligt. Vill bara säga till Sanna att självklart hade jag jättaroligt! Märktes inte det på alla mina skrattattacker? hihih, vi är ett grymt team, håller du inte med??
.
Vi hörs senare! Typ efter jag har varit i stallet elr ngt..
xoxo

25

Så otroligt skön att lyssna på, den har ett sånt härligt sound!

Marsmallows

Nu har jag äntligen lyckats ladda upp filmen. Känsliga tittare varnas! Det är mkt knivar och sånt farligt med ;) haha nej men den är faktiskt så bra att den är värd en Oscar, eller vad säger ni?? (I slutet ser ni hur de skulle ha blivit.. )

Bakdag

Sanna åkte för ett tag sen. Våran bakdag blev inte särskilt lyckad, inte enligt mig iaf.. Muffinsarna svällde inte så de smakade typ knäck och marsmallowsarna blev för mjuka typ, ska låta de stå ett tag tilloch se om de får en mer fast form. De blev typ slemmiga när man stoppade in dem i munnen.. Inte gott!! Vi har tagit några bilder med Sannas systemkamera så de ska jag lägga upp här nu men filmen var för stor för Videofy.me så jag får ladda upp den på YouTube ist och det tar ett halvår så det får landa i ett eget inlägg när den är uppladdad. Här kmr iaf några bilder.
Såhär såg muffinsarna ut innan de stoppades in i ugnen (hälften var med hallon och andra hälften med chokladtopping) :
Såhär blev de efter ugnen (inte så mkt skillnad) :
Ville att Sanna skulle ta lite läckra bilder på nr jag hällde i sirap och när den kokade men de blev inte så läckra..:
När vi skulle hälla upp marsmallow-smeten för stelning:
Detta blev muffinsresultatet:
(Det enda vi verkligen lyckades med var chokladtoppingen..)
.
I filmen som kmr senare kmr ni få se hur marsmallowsarna blev och hur de egentligen skulle ha blivit, hehe..

Outfit - Jumpsuit

Har precis slängt på mig min jumpsuit som får passa bra till denna dags aktiviteter. Trodde att jag var tvungen att göra mig i ordning snabbt men Sanna har typ precis hoppat på bussen uppe i Norrtälje ;)
.
Tror att jag ska ta och städa ute i allrummet innan hon dyker upp, jag har en tendens av att lägga alla mina saker på (och runt) bordet där..

2011-08-17 Onsdag

God morgon!
.
Har precis vaknat. Vet  ni vad? Jag börjar skolan om exakt en vecka, bläääääääää.. Vill fortsätta ha sommarlov! Jaja inte att göra åt det.
.
Idag ska iaf Sanna komma hit och så ska vi ha en bakdag. Mys! Hon kmr om typ 1,6 timme elr liknande. Lite synd att man inte kan vara ute när man bakar för idag är första dan det är bra väder den här veckan.. Min medryttare Charlotte ska rida Pearl idag så jag behöver inte åka dit.
.
Men nu ska jag äta frukost! Vet dock inte riktigt om jag vågar gå ner.. Pappa snackar med ngn gubbe om värmen i huset typ och jag vågar inte riktigt visa mig, hehe.. Men jag tror de snart är klara :D

Dagens låt

Eftersom jag de senaste dagarna har lagt upp en låt per dag så har jag bestämt mig för att börja med ngt jag tänker kalla dagens låt. Det blir säkert inte en låt varje dag i fortsättningen men det blir ganska ofta så då tänker jag köra med det!
Lyssnade på denna låt när jag var ute på min PW. Man blir så galet taggad!!

How do we begin, when everybody knows the end?

Har precis ätit en världsagod middag så jag är väldigt nöjd. Nu blir det till att bänka sig framför sista Allsången! Bäst för Anton att han är där idag!!

Picnik

Vet ni vad jag precis har gjort? Jag har skaffat Picnik. För er som inte vet vad det är så använder man det för att leka med bilder. Jag vet överhuvudtaget inte hur Photoshop och såna där high tech program fungerar men Picnik är väldigt simpelt. Jag kmr förmodligen bara använda det för att lägga till Effekter och texter i bilder. Så det blir najs :D
Denna bild har jag fixat bara för att prova liksom:

Lunch

Hej igen!
Har precis ätit lunch. Inte särskilt stor lunch för jag var inte så hungrig..
Vaniljte, äppeljuice och äpple.
.
Pysslade bara lite med Pearl när jag va i stallet förut. Borstade och betade henne.
.
Jag gick ut på min PW för att jag inte fick ngn "motion" när jag var i stallet som jag brukar få när jag rider. Jag klarar inte av att inte röra på mig ngt på en hel dag. Blir typ äcklad av mig själv då :P Nu blir det iaf snart Gossip Girl! Wiiie :D

Don't stop me now

Har precis kommit hem från stallet. Berättar mer om det sen kanske.. Nu ska jag iaf ut på en PW!
Vi hörs om typ en timme elr liknande!
xoxo


2011-08-16 Tisdag

God morgon!

Sitter just nu i köket och äter frukost och lyssnar på The Voice. Min frukost fick bli vaniljyoghurt med flingor som heter Crunchy, det är lite bär och sånt gott i :D

+
= Great!!
.
Jag lyssnar typ alltid på The Voice, det är ju seriöst den bästa kanalen, och Vakna är ju underbart att lyssna på! Men på kvällarna innan jag somnar brukar jag lyssna på Lugna Favoriter bara för att det är så skönt att lyssna på :D
.
Nu ska jag nog ta och göra mig i ordning och åka till stallet. Blir ingen ridning idag, Pearl behöver vila. Men jag ska åka dit ändå :)
.
Vi hörs senare!
xoxo


Godnatt!

Nu blir det sista inlägget för idag. Jag har varit ganska duktig på att uppdatera idag va? Men det blir så när man får inspiration..
.
Bror har iaf varit en ängel idag och har laddat ner en drivrutin till min touchpad så jag kan använda min scroll igen :D
.
Har egentligen inte så mkt mer att berätta så nu säger jag godnatt!
xoxo


Humorkväll

Ikv blir det bara till att titta på tv. Dessa program är de jag ska titta på (bara humorserier):
Program: 2½ men
Kanal: 6an
Tid: 21.00 - 22.00
Program: Mike & Molly
Kanal: 5an
Tid: 22.00 - 22.30
Program: The Middle
Kanal: 5an
Tid: 22.30 - 23.00
.
Juste det är så galet många nya serier som börjar nu i slutet av augusti/början av september som jag verkligen vill se. Har gjort en lista för att inte glömma liksom och det är flera som går samtidigt.. Antar att jag får se vissa program på webben..

Tidningar

Titta vad som har hittat hem till mig:
Jag vet att de kom för ett tag sen men mamma berättade att de kommit först igår så idag har jag tittat igenom dem.
.
Juste när jag var på Centralen precis innan min tågresa till Strömstad så köpte jag en Cosmopolitan UK Edition. Ville ha ngt att läsa på tåget liksom. Älskar verkligen Cosmo och funderar på att börja prenumerera på den. Den svenska versionen dårå. Köpte bara den Engelska då för att den skulle handla om andra människor liksom :P

Gossip Girl

Älskar Gossip Girl och nu ska jag äntligen få se det igen! Vi har inte femman i Strömstad så jag kan inte se det där så nu har jag inte sett det på 1,5 vecka :(

gossip_girl400_111806860

gossip-girl

gossip-girl_112686014

GOSSIP GIRL

gossip-girl-cast-2_l1_106060449

GossipGirl-Cast-2007-02

Gossip-Girl-gossip-girl-936161_1280_1024

gossip-girl-preview_32509335_119776512_142193767_161531656

sexy-gossip-girl-cast_157235575

gossip-girl-season-4


Lunch

Sitter just nu och äter lunch. Det fick bli Leksandsknäcke med Blacky-skinka och paprika på och vaniljte att dricka till. Mums!
.
Hörde precis den här låten på MTV. Har aldrig riktigt gillat Foo Fighters men den här låten är riktigt bra och videon är sjukt skön!

2011-08-15 Måndag

God morgon!

.

Är lite glad för alla i min familj har börjat jobba idag utom jag. Så jag kan fortfarande njuta av min ledighet :D Dock så jobbar bror bara i en vecka sen vet jag faktiskt inte vad han ska göra.. aja.

.

Tänkte göra mig i ordning och åka till stallet men vädret suger, det kmr säkert börja regna när som helst.. Funderar på om jag inte bara ska åka dit, ta in Pearl och pyssla lite med henne, vill liksom itne rida om det ska regna..

.

Just nu tittar jag bara på MTV, har precis ätit frukost. Det är MTV Charts Best of 2011. Ganska najs lista asså, det har gjorts en hel del härliga låtar i år.

.
Men vi hörs lite senare! Förmodlige när jag kommit tbx från stallet!
xoxo

You say it best when you say nothing at all

Har egentligen inte så mkt att säga, vill bara lägga upp en bild. Älskar stämningen, ser så harmonisk ut.
Bilden är tagen under Modell för en dagThe Studio.

Det dom aldrig nämner

Så gaalet amazing låt asså!!

2011-08-14 Söndag

Heej!
Red som sagt med Malin och Natalá idag. Det var mysigt. Älskar hur pigg Pearl blir när man har sällskap :D Men hon sköter sig ju såklart.
Pearl rullade sig när hon kom ut i hagen. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig sett Pearl rulla sig, hon gör nämligen inte det så ofta.. Men hon är lite gullig när hon sover för hon brukar sprattla med benen för att hon typ drömmer :P
.
Just nu sitter jag bara och chillar på altanen med lite häärlig musik skriven av en viss Håkan Hellström :D
Dock är inte vädret särskilt bra.. Det blev plötsligt väldigt molnigt, blääääää ... aja nu ska jag bli mogen igen :D
.
Senare idag ska jag väl försöka mig på att installera om datorn. Undrar hur det går asså. Men jag tar hjälp av mamma och bror som båda är väldigt duktiga på datorer :)
.
Vi höres!
xoxo

God morgon

Ligger just nu i sängen och vääntar på att mamma ska bli klar i badrummet så att jag kan göra mig i ordning. Hinner egentligen inte säga så mkt mer nu för jag ska vara i stallet vid elva, för jag ska rida med Malin. Men vi höres!
xoxo


Fire is the devil's only friend

Har precis gjort mig i ordning men innan det tittade jag på Skins. Repris från i söndags och vi har inte MTV i Strömstad så jag fick titta idag ist :) Men asså den serien är galet bra! Kmr typ aaldrig tröttna på den..
När jag släppte ut håret (från knut) för att ta den här bilden upptäckte jag att mitt hår fortfarande var fuktigt sen jag badade i eftermiddags! Galet.. Har fått en hel del sol på mig idag och jag tror att jag har fått liite färg iaf :) Jag vet inte om ni har förstått det men jag har väldigt svårt för att bli brun, jag har ty naada pigment. Menmen! Jag jobbar på det ;)
.
Men hörni nu ska jag sova! Godnatt, vi hörs imorgon.
xoxo

Bildbomb

Här kommer massa bilder från Strömstad:
I måndags var Inger och Anders hos oss. Inger och mamma jobbade ihop för länge sen och de har hållt kontakten sen dess. De träffas varje sommar och så reser de varje höst. Nu i höst ska de till Paris, man är ju lite avis... Hur som haver så var det väldigtmysigt att de var där. De fick hjälpa oss med att fälla flaggstången, det var ngt fel på kroken som flaggan satt fast i så flaggan hade ramlat ner.. De är båda nämligen väldigt långa så det var bra att de var där!
Pappa passade på att tvätta flaggstången när den redan ändå var nere.

Tog några läckra bilder på min skål som jag har lite vatten, ljus och andra fina grejer i.

Bilder från springrundan(kallar den det även om jag ara har gått runt, men det låter bättre så) :
Först passerar man golfbanan. Spelade förresten 18 hål i lördags. Det gick faktiskt väldigt bra! Pappa tycker att jag kastar min "talang" i sjön..
Sen hamnar man nere i hamnen där hotellet/spat(bilden nedan) ligger.
Sen hamnar man på Nötholmen, aså själva bostadsområdet, inte ön, den hamnar på efter man passerat husen.
När man kommit ut på själva Nötholmen går man först genom värsta skogen. Fotade inte den för jag tänkte liksom vem har inte sett en skog förut.. Ovan och nedan är iaf två bilder på när man kommer ut ur skogen och direkt ner till havet.
Själva Strömstad. En del av det iaf..
.
Fina vyer bara:
Sen har man kommit runt hela Nötholmen och hamnar då vid de vackra husen igen.
Sedan passerar man skog igen, tg ingen bild där heller.. Sen hamnar man på en bilväg och passerar massa hus och även golfbanan igen.
Man går på den vägen ett tag och sen är man hemma igen. Härligt! Denna runda tar en timme att gå. Gick bara den två ggr. De andra dagarna gick jag inte runt själva Nötholmen utan gick direkt från bostadsområdet till skogen om ni fattar..

Här kmr två fina bilderfrån i torsdags när jag och mamma promenerade ner till stranden innan vi skulle åka hem:

La såklart inte upp alla bilder men det var de här jag blev lite nöjd med iaf. Hoppas ni tkr om dem!
xoxo

The day the music died

Heej!

Snacka om härlig dag! Red med Annika och Natalá ut i skogen en ganska lång tur. Pearl var pigg, stark och allmänt lycklig. Åkte hem vid ett och badade och åt lunch. Åkte sedan med pappa till Arninge för att fråga vad man kunde göra åt min dator. Scrollen på Touch-paden funkar inte :/ Det visar sig att drivrutinen för den inte finns kvar.. Så jag måste ominstallera datorn, ska fixa det imorgon med mamma tror jag. Hur som haver så hörde vi American Pie på radion och började fundera på vad den egentligen handlar om. Googlade det när vi kom hem och tydligen (jag kanske är efterbliven) så handlar det om Buddy Holly. Eller kanske inte handlar om men The day the music died var ju 3 Februari 1959 (5 dagar innan pappa föddes......), då omkom ju Buddy Holly, Richie Valens och The Big Bopper i en flygolycka. American Pie är förövrigt en underbart bra låt asså!

Juste jag gick ju på musikalen Buddy Holly hösten 2009 på Göta LeijonBrolle Jr spelade Buddy och det var så gaaaaalet bra! Älskar hans röst ♥

Jag hade för övrigt jättekul igår kväll i Rimbo, eller Matthias bor typ utanför Rimbo.. Det var najs iaf :D

Nu ska jag snart äta! Vi höres!

xoxo


Skor

Heej!

Har precis varit och firat Sara som fyller 18 idag. Grattis bruden!

Annars idag har jag varit i stallet, underbart säger jag bara! Perfekt ridväder och jättekul att vara tillbaka i sadeln igen! Pearl var pigg och glad. Red ut i skogen i kanske 45 min. Myys! Efter det stannade jag ganska länge i stallet och bar umgicks med the people. Mötte Sara då också. Men vid typ ett, halv två åkte jag hem och duschade och åt lite lunch. Sedan åkte jag till Täby för att köpa present till Sara, hehe a i sista sekund ;) och sedan åkte jag direkt hem till Sara. Var ganska stressad  när jag var i Täby, hon skulle nämligen iväg så jag ville hinna träffa liksom. Måste erkänna att jag funkar som bäst när jag är stressad. Annars brukar jag vela så otroligt mkt.. Har ett exempel från när jag och mamma var och shoppade sor till mig i Strömstad.

Har ett par gamla skor som jag verkligen älskar men de är väldigt slitna så vi tänkte leta efter ett par nya.

Visst är de söta! Men...
...det är hål under vänsterskon, som tur är så har det inte gått igenom alla lager. Och...
...så har sulan under höger lossnat lite halvt och sulan i vänster också.. Dags att skaffa nya tänkte vi!
.
Vi åkte till Skopiraten (ja affären heter så..) där vi hittade ett par übersöta blommiga:

Jag ville ha ett par helfärgade men eftersom de bara kostade 99:- tyckte mamma att vi kunde köpa dem och åka vidare och kolla om det fanns några helfärgade.

Så vi åkte till Sko-Janne där vi hittade flera olika sorter. Fastnade för en sort men kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha vita eller svarta. Jag tyckte att de var snyggare i svart men jag var i mer behov av vita. Gick typ 7 varv runt affären och kollade i deras alla 5 speglar liksom. Kunde varkligen inte bestämma mig! Själva Janne som har butiken och sm hjälpte mig med att ta fram vänsterskon och sånt, sa på skämt att vi skulle köpa båda men det sa mamma nej till. Sen kom han med förslaget att vi kunde få båda för priset av ett. Snacka om najs!! Så jag fick båda och de kostade 199:- totalt då. Lycklig Emma.

Najs va!

Ikv ska jag iaf iväg till Rimbo. Som tur är ska jag åka med Linda och Nora annars skulle jag aldrig hitta.. Men vi hörs senare!!

xoxo


Back inte business

Heej!
Nu är jag tillbaka i Täby igen! Jag har haft det underbart, men berättar mer om det i ett senare inlägg eller imorgon. Här får ni en mysig bild sålänge:
Vi höres!
xoxo

Time to say goodbye

Som jag har sagt några ggr nu så åker jag till mitt landställe, Strömstad, imorgon. Där kmr det inte bli ngn bloggning, möjligtvis ngt ynka inlägg men förvänta er inget. Åker hemmifrån vid halv nio imorgon så det blir förmodligen ingen bloggning då heller så detta blir sista inlägget innan resan. Hoppas ni har en bra vecka så hörs vi nästa torsdag!
.
Med det sagt så bjuder jag på en bild på mig från Modell för en dag på The Studio.
xoxo

Packat och klart!

Även morgondagens kläder är bestämda och ligger framme så jag behöver bara hoppa i dem imorgon:
Hoppas verkligen inte jag har glömt ngt...

2011-08-03 Onsdag

God dag!

Kom hem från stallet för en halvtimme sen. Det vart en riktigt lång tur i skogen idag, över en timme iaf. Det blev en skrittur med lite lite trav. Tyckte att hon kunde få ta det lugnt idag eftersom hon gick ganska hårt igår med hoppningen.

Idag ska jag väl bara ta och packa. Vill verkligen inte det, det enda jag vill göra just nu är att sitta ute i solen och ta det lugnt. Men nejnej, här har man viktiga saker att göra.. Vill väl egentligen också ta en PW, får se om jag kanske hinner med det senare i eftermiddag. Det blir det förmodligen mkt av när jag är i Strömstad. För där finns det många bra motionsspår/stigar/vägar, jag kmr ha mkt tid för det och så blir ju det min enda träning när jag är där så får göra det seriöst och regelbundet. Det blir förmodligen några golfrundor också.

Men nu ska jag börja packa!

xoxo


Kirrat!

Nu har jag skrivit ut biljetten tills på torsdag. Det enda som är kvar nu är väl att packa, och det är ju den jobbiga delen av att resa.. Men jag fixar det imorgon. Då ska jag förövrigt säga hejdå till min lilla Pärla. Som jag kmr sakna henne♥ Har bett Amanda rida henne några gånger så hon får röra på sig lite iaf.

French rose

Nagellacket kmr från IsaDora och färgen heter French rose.
Resultatet:

Dags att fixa naglarna kanske??


Nytt

Har ju som sagt varit i Täby och detta var det som jag köpte:

P8013930

Ny BH att ha under mitt genomskinliga linne som jag köpte när jag var i Göteborg för några veckor sedan.

2011_08_01_19_03_20_579

Snyggt linne va? Köpte det på Twist&Tango och det kostade 249:- på rea, originalpriset var 399:-

2011_08_01_19_03_38_806

P8013934

En till, ville ha en med färg också :)

2011_08_01_19_04_52_251

2011_08_01_19_05_01_411

P8013931

Nya ringar från Glitter.

P8013933

69,90:-

P8013932

49,90:-

P8013935

Döösnygga örhängen från Bikbok, 79:-

2011_08_01_19_06_36_079

När jag köpte linnet i Göteborg köpte jag även en underbart fin jeansjacka. Blev helt kär i den! Och jag som velat ha en jeansjacka ganska länge nu också :) Minna dock inte vad den kostade.. kanske 599:- elr liknande, på rea dårå ;)


Augusti i helvetet

Nejdå jag har det bra, dock är det nästan lika varmt som i helvetet..

Sitter just nu och väntar på att Gossip Girl ska börja.

Tidigare idag har jag varit i stallet och ridit Pearl, det blev en låång skrittur som var otroligt skönt i den här värmen, skulle aldrig pallat rida på ridbanan idag asså!

Har även damsugit hela huset, skönt att få det gjort!

Efter Gossip Girl ska jag ta och dra till Täby, ni får se vad jag fixat när jag kmr hem. Hörs då!

xoxo


RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes