Billy Elloit

Tittar på Billy Elliot just nu. Asså Jamie Bell är en sjukt bra dansare! Man är ju avis..
Då:
Nu:

Nåt säger mig att du blir borta en lång tid

Kom precis att tänka på i somras när jag såg Håkan 3 ggr inom loppet av 3 veckor. Det var helt underbart. Saknar honom♥
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek - Varberg
Tribute to Taube på Grönan
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din - Allsång på Skansen
.
Det är inte den bästa kvaliteten på videorna men det är själva musiken som är det viktiga. Ångrar att jag inte filmade i Varberg, stod ju jättenära och så, så det hade säkert blivit en bra video där liksom..
Vill se honom igen snart.. Någon som vill följa med?

Två och en halv man

Halloj! Har precis tittat på 2,5 men. Bara jag som följer de nya avsnitten med Ashton Kutcher? Asså jag stör mig lite på hans roll men nöjer mig ganska bra med att han överhuvudtaget är med, jag menar han ser ju inte helt fel ut..
Stör mig lite på det långa håret och skägget han har just nu, mkt snyggare på bilden ovan!!
.
Har tränat lite idag. På måndagar brukar jag vanligtvis köra Body Jam men jag har tröttnat på den dansen som de kör just nu så jag får väl vänta tills de börjar med den nya, vilket är om typ 2 månader. Åhh jag kmr döö! Aja jag har iaf Zumban på onsdagar som aldrig blir tråkig! Och Malou byter koreografi när hon märker att det behövs så det är najs :D
Aah men nu ska jag typ plugga lite kemi innan jag går och lägger mig. Kemiprov på onsdag :/ :/ Vi hörs väl imorgon!
xoxo

Weeey

Yoyoyo kära bloggläsare som är trogna min blogg även om jag inte är det. mihi. Hur är det med er? Med mig är det bra! Har blivit lite uppvaktad idag eftersom det är bara en vecka tills min födelsedag och jag och madre kmr vara i New York då så aah. Mamma lagade god mat och så åt vi tårta till efterrätt, mums! Fick faktiskt ett paket, från faster och kusiner. Det var en parfym och en body lotion i samma serie som luktade jättegott!! Jag har ju velat ha en parfym ett tag och funderat på Loverdose men har inte lyckats pallra mig iväg oich köpt den. Tror dockatt jag ska köpa den ändå på taxfree :D
Om ni undrar varför jag inte bloggar så mkt är det för att jag är så busy heela tiden :D mihi nej men typ.. Men jag gillar det, jag blir så seg och rastlös när jag inte har saker jag måste göra :) Att jag har haft en del plugg den senaste tiden har inte gjort att jag fått mer fritid. Men aah, jag kunde ju välja att inte plugga men nu är det så att jag vill ha någorlunda betyg och då får man slita liksom, that's it!
Ah men nu ska jag inte babbla på. Vi hörs väl snart igen, ska nog försöka ge mig tid till att börja blogga igen, det är ju trots allt så att jag gillar det :)
Haha jag och Sanna-bus på tråkig psykologilektion för typ 2 veckor sen :D

Vinn nya iPhone 4S!

1
Var med och tävla om nya iPhone 4S på http://www.dennism.se!
.
Bara jag som är med och tävlar?? :D Inte för att jag tror att jag kmr vinna men detär iaf värt det :)

Twitter

Har börjat använda twitter igen så om ni vill så kan ni följa mig här! Ni som inte har twitter borde skaffa det ;) Vill följa så många som möjligt av mina väner men för tillfället så är det bara några få som har twitter :(
Och Susanna Nordlund; Börja twittra igen!! :D Vi kan ju höras där ist för på telefon så behöver du inte betala massa pengar för att få snackelisnacka med mig ;) Capishe??

Swallowed in the Sea


Motivation

1196741-7-1314025934208

Lyckan som uppstår

Ni skulle bara veta hur lycklig jag är just nu.. Ni kan nog se varför på bilderna nedan:
Det här är nog det skönaste plagget jag någonsin haft på mig.. Perfekt i storleken överallt, förutom grenen för jag har för långa ben (min innerbenslängd passade för storlek L-XL enligt storleksguiden men jag har S) så den sitter lite för långt ner, haha!
Glee har jag tänkt vänta med att börja se till helgen, tagga till :D

Desperata hemmafruar

Wiiiiiiiiiiiieeeee!!! Ikv börjar Desperate Housewives och jag är såååååå lycklig! Vet dock inte om det är sista säsongen eller inte.. För på Kanal 5 står det att det är sista men i tidningen idag stod det att producenten(?) har skrivit på ett kontrakt med två till säsonger.. Gaah! Men jag får iaf se det den här hösten så jag är glad :D
De är så cooola!
.
Så allihopa, titta på 5:an kl 21.00 ikv är mitt råd ;) Ni kommer inte ångra det mihi

You've got mail

Just nu väntar jag på tre saker som ska komma till mig via posten. En sak som jag längtat efter kom i helgen, det var mitt övningskörningstillstånd så nu får jag övningsköra med mamma :D Ska prova för första gången på typ lördag! :D Men i alla fall, de tre andra sakerna jag väntar på är:
.
#1 Första numret av min 6 månadersprenumeration på Cosmopolitan!
Längtar såå tills jag får en tidning varje månad liksom! Fick ett brev förra veckan där det stod att den kommer senast den 10 oktober, wiiiee :D
.
#2 Min Ziperall!
Vill ha den nuu!! Åååååh... Längtar såå ♥
.
#3 Glee säsong 2
Den har skickats så snart ligger den i min brevlåda, gaaaaaah vad underbart det ska bli att äntligen få se det igen :D och nya avsnitt liksom.
.
Aaaah asså ni kanske fattar varför jag är så galet lycklig för tillfället. Desutom längtar jag aasmkt till New York såklart! Om exakt en månad är jag där♥

Future funk of turbulent Paris

Yoyoyo!
Body jamen var askul! De kör samma koreografi i tre månader och sen byter de och idag körde de en helt ny. Den hette Future funk of turbulent Paris, lite roligt namn men det var mkt funk och street. Jättekul! Kände mig verkligen motiverad och instruktören som köra body jam är verkligen bra!
.
Men på tal om Paris så kom mamma hem från Paris igår. Eller asså hon flög till Göteborg igår kväll och tog tåget till Stockholm idag :) Hon har haft det jättebra, är lite avis.. Men hon köpte några småsaker till mig, så gulligt :D
Sminkspegel
Små glasfigurer. Har några såna i Strömstad men två har gått sönder så nu fick jag nya :) Tror förresten att jag ska ta hem de jag har där så jag har alla här :) De är såå söta :D
Dessutom fick hon med sig två prover av Diesels senaste parfym Loverdose. Ända sen den kom ut har jag undrat hur den luktar för den har fått så mkt publicitet och nu vet jag. Den luktar verkligen jättegott! Så ska nog köpa den :)

Body Jam

Ska snart dra och träna. Dans blir det! Wiiiie :D

French rose

Inte så bra ljus men aaaah....
Fixade den här bilden på typ 5 min i Picnik så att ni skulle se färgen bättre, gillar ni det? Det gör iaf jag :D
.
Så skönt att ha ordentligt målade naglar igen!!

Söndag

God kväll mina kära små bloggläsare!
Hur är det med er? Själv är jag väldigt trött efter att ha jobbat hela dan, men kul har jag haft! Det kanske blir så att jag får ha en till lektion i veckan, fast på fredagar dårå. Både jag och Sara vill ha varsin till och för att hästarna inte ska dö på söndagar så har vi dem i veckorna istället. Men får se hur det blir! Barbro verkade tycka att det var en bra idé men jag berättar mer när jag vet mer! haha..
.
Nu ska jag typ ta och måla naglarna, det var på tiden! Har velat göra det hela veckan typ men glömt bort/inte pallat :P Men nu blir det av!
.
Juste bara så ni vet så kmr bloggningen förmodligen se lite annorlunda ut i framtiden, jag kmr inte palla skriva om vad jag gör varje minut på dygnet så istället kmr jag skriva om till exempel produkter, musik och sånt jag gillar och om jag gör något extra roligt någon dag så skriver jag om det, eller bara saker av värde liksom ;) Capice?? Perfa!
Men nu ska jag som sagt måla mina naglar. Ni får se dem snart ;)

My Lovebasket

Har ni hört talas om My Lovebasket? Jag har iaf skaffat det bara för att prova :D Längst ner i menyn kan ni hitta länken till min lovebasket ;)
.
.
Btw så är redan Zierallen på väg hem till mig, beställde den förra helgen ;)

Väskor

Har lite nya väskor :D eller aah..
.
Den här hittade jag i H&M-katalogen och blev helt kär. Letade efter den i Täby C, men där fanns den inte så i onsdags (?) när mamma var inne i stan köpte hon den till mig. Det är 10 dagars öppet köp på den så jag kan fortfarande lämna tillbaka den. Men jag har bara halvt bestämt mig för om jag ska behålla den, tror den stannar hos mig men inte riktigt säker! Någon som har en åsikt?
.
Imorse sa min pappa att jag skulle följa med honom till "Friggeboden", där letade han fram en av farmors gamla väskor, han sa att jag kunde få den om jag ville ha. Klart jag vill ha den! Den är otroligt classy med material/mönster/färger men samtidigt one of a kind för att den är så fyrkantig.
Är den inte för snygg?? Inte för att det är så bra ljus på bilderna men ändåå ;)

I'm back!

Heej!
Som ni kanske ha märkt så har jag haft en blogg-paus i typ en vecka nu  för att jag inte har haft någon lust att blogga alls. Men nu tror jag nog faktiskt att jag ska fortsätta. Jag tror att det var bra att ha en paus för annars hade nog bloggningen blivit ännu tråkigare än den var innan, då var jag också ganska trött på det :P Men nu har jag lusten iaf :) Får se hur det blir med tiden bara hehe ;)
.
Aaah så nu behöver ni inte längre oroa er för att jag har försvunnit mihi ;)

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes