Så sant som det är sagt

Hittade den här bilden på min kompis Amandas blogg(http://amandalofztrom.blogg.se/).

Survivor

God morgon!
Igår kväll trodde jag aldrig att jag skulle överleva natten. Har ju som sagt varit ensam hemma (och är fortfarande) och när det blir sådär mörkt så man knappt ser ngt blir det en aning obehagligt. Nej jag är inte mörkrädd(?) utan jag blir typ rädd att ngn ska hoppa på mig bakifrån. Lite wierd kanske, men jag kan ju knappast göra ngt åt det.. Jag anar att jag blir lite nojig men hur som haver så överlevde jag iaf! Weeeeii :D
Ska snart äta frukost, göra mig i ordning och åka stallet. Det blir ingen ridning idag, ska bara hälsa på Pearl.
Ha en bra dag, så hörs vi senare!
xoxo


I'm the king of my own life

Hejsvejs!
Chillar bara framför TV:n just nu. Rebecka ville att jag skulle blogga så nu gör jag det. Pratade med henne förut, hon satt på tåget från Småland tydligen, segt..
Har varit lite kreativ (alternativt lat) idag och fixat mittbena, hehe. Gillar ni det?
(Såg nu att den inte riktigt hamnade i mitten.. Men den är iaf mer i mitten än vad den brukar vara hehe)
Fixade även håret sådär med en klämma bak. Det är så skönt att får bort håret från ansiktet!
Har på mig världens snyggaste t-shirt också; turné-tröjan!
Annars har jag väl inte så mkt att berätta. Är ensam hemma ikv (kanske tills imorgon) för bror är hos Sanna, sååå vad ska jag göra?? Det är iofs inte såå mkt skillnad från när han är hemma, han håller sig ju mest för sig själv liksom.
Sätter väl förmodligen på en bra film :) Ha en bra fredagkväll! Vi kanske hörs lite senare ;)
xoxo

Random

Tjenna!!
Läget? Haha med mig är det bra :) Tittar såklart på Gossip Girl just nu. Har egentligen inte så mkt att berätta.. Hmm. Ni får nöja er med det och en bild haha!!
xoxo


Sjuk?

Heeeej!
Kvällen har spenderats med bror och Sanna. Myys! Jag blev klar med bokhyllan idag. Skönt. Tittar just nu på We are Marshall, men 2 ½ men skulle ha börjat vid elva så vet inte vad det är för fel..
Jag har haft onti halsen i mer än en vecka nu. Det är jättejobbigt, mina halsmandlar är liksom lite svullna så jag är alldeles tjock i halsen, inte mys. Verja kväll har jag dessutom världens hosta, och det är bara på kvällen.. Wierd.
Annars har jag det bra :) hoppas ni ochså har det!
xoxo


En stjärna utan himmel

Heej!
Sitter just nu och tittar på Gossip Girl. Har (såklart) varit i stallet idag och ridit Pearl, vilket var undebart mysigt. Det vart en skrittur i skogen och några travsteg. Tog av nosgrimma och martingal eftersom jag tyckte att det var onödigt så hon såg jättenaken ut haha. Fast hon har ju så fint huvud så hon blir jättefin utan nosgrimma. Efter det löslongerade jag även Maja, hon har mage asså! Som måste bort. Ska nog börja motionera henne mer seriöst nu tror jag, jag har ju tiden iaf. Vet dock inte riktigt om jag pallar göra det varje dag men det blir nog några ggr i veckan iaf :)
Sen jag kom hem har jag bara fortsatt städa bokhyllan, det tar typ år och dar att göra det. Men jag har iaf gjort mer än halva nu :)

Som man bäddar får man ligga

Inatt sov jag på spikar! Vad säger ni om det va???
Haha driver bara.Ville bara ligga på spikmattan igår när jag läste :) Det är så otroligt skönt!
Lite skillnad från min säng i Strömstad:
Hade så i hörnet varje natt, mysigt säger jag bara!
Fast jag gillar inte min säng där nere, den är för hård, tecket är flr tunna och så är kudden wierd.. Jag njuter så galet mkt nu när jag får sova i min säng här hemma, den är seriöst bäst!

Ta min hand så går vi vidare

Hej!
Jag är helt slut asså! Det blev visst ett ganska hårt ridpass idag. Tänkte mest träna på att rida cavaletti och att byta galopp över bom med hon hade ganska svårt för det sistnämnda så det blev en hel del galopp. Hoppade några skutt också, det gick inte särskilt bra, hon har säääämst teknik.
Men vi får ta det lite lugnt imorgon bara, det blir nog en mysig tur i skogen med mest skritt :)

Minns ni att jag städade en del av bokhyllan för typ några månader sen? Jag hann ju bara med 1/5 så nu ska jag fortsätta!! Det lär ju ta hela dan.. Men 15-16 ska jag iaf titta på Gossip Girl! Visste ni att jag tittar på det varje dag? Det går ju gamla avsnitt, och det programmet är seriöst galet bra så man bara måste titta.
Detta blir min sysselsättning idag. Men just nu dricker jag te! Jag frös en del när jag kom hem för att jag blev ganska väldigt svettig av ridpasset och så körde jag moppe sen, inte bra!!

Ibland är en dröm det finaste man har

Hej!
Livet leker. Har inte gjort ngt viktigt alls idag! Skööönt :D Men jag var ju såklart i stallet. Det vart bara en kort tur, hon gick ju hyffsat hårt igår, vill inte slita ut henne. 
Har lyckats ta bort alla smycken från mitt skrivbord nu så de ligger i ordning i lådan igen! (Juste jag har äntligen packat upp också!!) Bte så insåg jag att jag är rik.. Hittade massa pengar i en låda iu mitt nattduksbord, hmm.. Najs :DD
Just nu tittar jag bara på Lotta på Liseberg i väntan på att 2 ½ men ska börja. Det är såå mkt sämre än allsången asså, Lotta är ingen bra programledare enligt mig.. jaja!  Ikv blir det bara till att titta på tv, som typ alla andra kvällar.. Juste igår kväll typ mitt i natten, tittade jag på golf. Det är väldigt mysigt att titta på sådär i mörkret faktiskt :) Tror det var Nordea masters elr ngt liknande.. och det var en svensk som ledde, Alexander Norén. Och när ledarbollen var klar på 16:e hålet så dog ettan. Alla andra kanaler funkade men den blev helt svart så jag fick aldrig se sutet :/ Men nu vet jag iaf att han vann, läste på Aftonbladet.se. Han var helt klart värd segern, han ledde galet stort hela vägen! Blev det för mkt golf? Jag tror att jag tkr mer om att titta på golf än att spela, hehe..

NU!

Jag älskar den här serien!!

Kaos

Mitt skrivbord är kaos. Fick damp på allt trassel i min smyckeslåda så jag tänkte sortera allt kom inte så långt..
Kom på världens bästa idé till mitt rum. Vill ha krokar på väggen som jag kan hänga mina smycken på. Som bilden visar nedan, fast snyggare och mer verkligt..
Har ftt inspirationen från mina föräldrars rum (faktiskt) där mamma har sina halsband på krokar bakom dörren.
Bra idé? Jag tkr iaf det :))

Life is a box of chocolate and my name is Forrest Gump

Hej mina trogna läsare!
Ni är inte många men jag gillar er ändå! hihi
Jag har det så otroligt bra på mitt sommarlov! Njuter verkligen. Är i stallet var olch varannan dag. De tre senaste dagarna har jag ridit både Totte och Pärlan för Evelina bad mig rida Totte när hon var borta men imorgon kmr hon hem så nu blir det till att bara rida Pearl igen. (Ska väl ta och motionera Maja lite också antar jag.. Kanske powerwalka?) Men jag tror att jag behövde rida Totte lite, för det var nästan som och jag och Pärlan hade kört fast, vi kom nästan ingenstans. Totte är nämligen väldigt annorlunda att rida, han kräver att man rider med hela sitsen liksom om ni fattar? Så idag red jag Pearl ordentligt och det gick jättebra! Är sååå nöjd :D

Annars gör jag inte så mkt, träffade Amanda i fredags. Det var så galet länge sen jag träffade henne asså!! Inte bra.. Igår åkte hon till Spanien, hon ska vara där i två veckor, man är ju en aning avis liksom.

Jag sover långt in på dagarna. Inte för att gillar det. Vaknar typ med ångest.. Halva dagen har liksom redan gått då. Så i fredags och idag gick jag upp runt 9 för att kunna åka till stallet på förmiddan, det är knäppt men det är så otroligt mkt skönare att vara där då. Kanske beror på att man har hela dagen på sig??

Gillar ni min frisyr??
Fett tjock jag ser ut att vara.. Knasigt :/

Känner ni igen rubriken? Det finns två saker ni kan känna igen den ifrån, antingen Forrest Gump (som för övrigt är en underbart bra film!) eller låten Jack Sparrow. Så galet skön låt asså!! Och videon är bäst. Men det bästa måste ju ändå vara Michael Boltons röst, gaaaaaalet!

I cannot get enough

The Moniker är med i Sommarkrysset. Är det bara jag som älskar honom och hans låt Oh My God?? Så galet skön!! (Tror jag ska köpa den på iTunes..)
Här är då han var med på Allsången när jag var där ;)

Life is too short

Är det bara jag som stör mig på att alla hela tiden säger att livet är för kort? Jag menar det är den längsta tiden vi får någonson får uppleva så klaga inte!!
Nej livet är inte för kort för att vara negativ, det är bara inte värt det.. Man mår ju mkt bättre när man är positiv liksom.

Converse täckt med Converse

Jag tror inte att jag har visat er mina converse förut.. Här är de iaf:
Jag har haft dem i 2 år tror jag det är nu, men jag har aldrig fattat mönstret, bara gillat att de är färgglada och så. Men för typ en vecka sen insåg jag att det är kantiga Converse.
Ser ni? Den vita sulan med den svarta randen. Den vita delen längst fram. Det vita runda Convers-märket på skaftet. Visst är jag smart? Nu när jag ser det är det helt sjukt hur blind jag har varit asså..
Haha ser ni att det är en låg Converse? Bara helt fyrkantig..
Jag älskar mina Converse, de är så otroligt sköna! Dock går de inte att ha till kläder som redan är färgstarka..

Om du vill ha mig


You've got mail

Gick till ICA för en halvtimme sen och hämtade ut ett paket från CDON.com och handlade lite saker. Här är det som fanns i paketet:
Nåt Gammalt, Nåt Nytt, Nåt Lånat, Nått Blått - Håkan Hellström
Filmen Bulesque ville jag så otroligt gärna se när den gick på bio men det blev aldrig av så nu har vi köpt den ist.
Enligt bror är den väldigt bra, hoppas det. Hugh Grant gör ju alltid ett bra jobb så vad ska man förvänta sig?
Den verkar bra..
Joel Kinnaman typ förföljer mig.. Eller asså de filmer han är med i dårå. Har börjat titta på Johan Falk som går varje måndag, och han är ju med i det. Dessutom är det ju ngn film (typ) med honom ikv som går på reklam hea tiden(!) och nu fimen, hmm.. Jaja, han är ju iaf en bra skådespelare :)
The King's Speech, vill så otroligt gärna se den! Verkar så galet bra!!!!!

Allsång

Här kommer bilderna från när jag och Sanna var på Allsången. Jag vet att det var längesen vi gjorde det men bättre sent än aldrig ;)

Först på dan gick vi runt och hälsade på djuren

Sen gick vi till Solliden-scenen och intog våra platser. Vi tittade på när de repade och åt godis.
Håkan
Håkan
Själva scenen
Måns och Anton
Anton
Måns
The Moniker
Måns och Håkan
Hela gänget

Sen tog vi Djurgårdsfärjan till Slussen för att åka hem därifrån.
Söta Sanna ♥

Vi hade det jättebra, skulle så otroligt gärna vilja göra om det..

I en nedlagt hamnstad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek

Heej!
Som ni antagligen vet så var jag på konsert i fredags. Såg ju Håkan. Han var helt amazing säger jag bara!! Sättet han drar ut på att börja sjunga varje rad får hela publiken att sukta efter texten så att det låter ännu bättre än på skivan eftersom det blir som en slags längtan. Det är helt otroligt5 asså! Hoppas verkligen ni fattar vad jag menar, för det är lite svårt att förklara.
Filmade inget eftersom att det är så segt men jag tog iaf massor med bilder, det vart inte så många bra men här får ni några iaf ;) Som ni ser på bilderna så stod jag vädigt långt fram, hade bara en person framför mig. Fast i slutet stod det en 2 meter lång svettsnubbe framför mig så jagsåg inte så mkt.. menmen ;)
"Fortsätt när de lynchat sista hoppet"
Det var jätteroligt för i låten som han sjunger på bilden ovan, Du är snart där, sjunger han även "Med det sista de sa i din dörr, 'Håkan du var bättre förr'" och alla i publiken ba NEEEJ!!! För hans senaste låtar är verkligen bäst ever!! (Enligt mig dårå)
Det var verkligen en amazing kväll, kunde inte ha blivit bättre. Sen åkte vi iaf till Mormor och Ulf som bor i Kungsbacka som ligger ungefär 5 mil norr om Varberg (och ungefär 2 mil söder om Göteborg så ni vet vart på kartan jag befinner mig), där sov vi iaf och i lördags så åkte jag och mamma till Göteborg för att shoppa i några timmar (Ni får se kläderna en annan gång) för att sedan hämta upp pappa och bror på centralen för att fira mormor med kusinerna (hon fyllde år i söndags).
Fredagen den 15:e juli 2011 var en av de bästa kvällarna i mitt liv! ♥

Det går som på räls

Hejsan!
Nu är jag hemma i Täby igen. Har haft det otroligt bra. Jag älskar verkligen Strömstad. Har rest hela dagen så det har varit lite segt. Eller inte hela dagen kanske men sen två iaf. Vi var tvungna att ta bussen ner till Göteborg som tog nästan 3 h, där fick vi byta till tåg som också tog typ 3h men sen var vi iaf och Stockholm och kunde ta oss hem med SL. Nu är jag iaf hemma och har tittat på Morden i Midsomer. Är det bara jag som älskar det? Den nya Barnaby är helt sjuk lik en person jag känner, asså inte till utseendet eller så utan sättet ha ler och sånt, helt galet asså..
Om ni undrar så ligger Strömstad här:
Nej nu pallar jag inte skriva mer, uppdaterar er imorgon ist ;)
xoxo

Ser man ens att det är jag? :P

Torsdag

Hejsan!
Jag har det jättebra. Tar det bara lugnt på dagarna. Längtar galet mkt tills imorgon för då blir det Varberg och Håkan. På lördag blir det shopping och så ska vi fira mormor.
På tisdag åker jag och bror hem och då kmr bloggningen bli som vanligt och jag kmr förmodligen berätta om hur jag haft det här. Pallar itne blogga när jag är här nere, läser hellre en bra bok faktiskt. Hmm.. Något måste vara fel på mig, jag läser nästan aldrig när jag är hemma. Ídag var jag faktiskt ute och tog en power walk i 40 minuter. Kände mig jätteduktig :D
Nu ska jag inte skriva mer, vi hörs!
xoxo

IMORGON!!!

En till?

Är det bara jag som känner att jag behöver en till? Det börjar bli lite ont om plats..

Money can't buy me love

Nu går jag och lägger mig. Hoppas jag kan skriva ngt i veckan men annars får ni ha det bra så hörs vi nästa tisdag!
xoxo


Taube

Nu på ettan är det Taube-grejen ;)

Packaaaar


Söndag

Hallojs!
Det var ett bra tag sen nu asså. Har inte haft ngn lust att ens sätta på datorn faktiskt.
Idag har jag kunnat rida Pearl. Skönt! Det blir liksom inte lika svårt att lämna henne en vecka då. Har jag berättat att jag åker bort imorgon? Det har jag va? Ska iaf till landstället med familjen och stannar till nästa tisdag. Ska bli skönt att komma bort lite men samtidigt jobbigt att lämna Pearl, jaja hon får ha lite sommarlov :)
Vet inte riktigt hur det blir med bloggningen nu i veckan, det kanske inte blir ngn alls. Har inget mobilt bredband så det känns lite halvt meningslöst att ta med datorn. Tror dock att mamma ska ta med dator och internet så jag kanske kan få låna hennes :) Annars kommer jag berätta om allt när jag kommit hem, ni behöver inte vara oroliga ;)
Ikv ska jag väl bara packa, blir dock lite svårt. Vädret vberkar lite halvdant..
Juste jag kom precis på att ikv går ju den där Taube-grejen på tv! Det ska jag såå kolla på :D
Har inget mer av värde att säga.. men vi hörs nog lite senare ikv ;)

Captivated

Det fick även bli den här låten som jag bara var tvungen att köpa eftersom den är så gaaaaalet underbar!!

Tell me can you hear my voice, loud and clear above the noice?

Kolla vad jag precis köpte på iTunes:
De här grabbarna är så galet bra asså..

Harry Potter

Hej!
Är det bara jag som sjukt gärna vill se den sista Harry Potter-filmen?? Den kommer ju ut på onsdag. Dock har jag ett litet problem. Jag har bara sett de 5 första filmerna. Så innan jag kan se den sista måste jag se the Half-blood Prince och the Deathly Hallows part 1 först. Lite jobbigt asså. Men jag vill så galet gärna se den sista, vet inte varför.. så jag får väl ta och hyra 6:an och 7:an del 1 och sedan se den sista. hmm.. det lär ju aldrig hända. Nu blev det väldigt jobbigt tkr jag.. Jaja det löser sig :) Vill iaf otroligt gärna se sista men det har ni nog förstått nu ;)

Snabbare än Speedy Gonzales

Snacka om chill dag. Vaknade sent och tittade bara på tv och solade mitt på dan. På eftermiddan åkte jag iaf till stallet. Det visade sig att Pearl var halt så Barbro frågade om jag inte ville rida Totte ist, och självklart ville jag det! Har inte ridit honom på typ ett halvår nu. Vi som passar så bra ihop ♥ Vi gör faktiskt det, vet inte varför men jag tror att vi trivs med varandra. Han hade typ inte gått på jättelänge så det var ordentligt krut i den gubben asså! (Han börjar bli gammal, över 20 år iaf..) Han hade världens framåtbjudning, det vart nästan lite för mkt. Jag menar, jag älskar ju pigga hästar, det är därför jag tkr så mkt om Pearl och Totte, men han blev nästan lite svår att konstrollera. Men jag såg ju bara det som en utmaning så det var bara roligt :D Det märktes klart och tydligt att han behövde springa av sig så vi ute ganska länge, riktigt härligt!
Här är några gamla bilder på mig och Totte:
Och ja han hoppar så högt över hindren för att han är rädd för bommar.. Särför är det ingven som hoppar honom så hans teknik är inte den bästa ;)
Inte så snygga bilder men ni ser iaf hur han ser ut ;)
Här har ni förresten en bild på honom i våras:

Full rulle, kanelbulle

Kvällen har varit helt magisk! Det går knappt att beskriva! Vi visste ju såklart att Håkan skulle vara där men vi blev glatt överraskade när Filippa Bark och Jason Derulo kom dit! Galet bra asså!!! Men man blev ju lite matt när Ulrik Munther skulle spela. Visst han är sjukt duktig och han har skrivit bra låter men allt blir så överdrivet med alla småtjejer som är helt kära i honom... Jaja för all del. Hela dagen har varit bäst helt enkelt och den spenderdes med en otroligt bra person. Jag har filmat allt som jag tyckte var intressant så ni får se det, skärpan och fokus kanske inte är så bra men ni får nöja er med ljudet iaf ;) Sanna har alla bilder som jag ska få så småning om ;)
Visst det här kanske inte är så intressant för er att se men det är iaf bevis på att jag varit dr och det får mig att minnas det mkr bättre :) därför gillar jag dessa videor ;) Nu ska jag väl bara titta på tv ett litet tag till och sen går jag och lägger mig.
xoxo

Det här är min tid

Heeej!
Som jag her sagt så blir det detta imorgon med Sanna:
Vi ska mötas vid Östra runt 12 och åka till skansen och bara gå runt där för att sedan gå på allsången. Taggar galet!!!
Blir nog ingen bloggning imorgon. Kanske när kommit hem iofs... Jaja vi får se ;) Blir väl kanske ngt när jag kommit hem :) Men vi höres!!
xoxo

Dag 04 - Vad är kärlek?

Kärlek för mig är nog Pearl. Hon är den bästa jag har. Jag upptäckte i våras att det inte är så konstigt att jag inte träffar så många killar, jag har ju inte haft tid.. Hur som haver så älskar jag Pearl och jag kmr sakna henne jättemkt när jag åker bort nästa vecka. (Hoppas bara jag hittar ngn som är hemma som kan rida henne..) Här kmr iaf bilder på min älskling:
Snacka om bildbomb.. massor med gamla och nya bilder. Visst är hon vacker? Kanske inte på de bilder med vinterpäls och sådär men hon har ju så fint huvud. Jag älskar henne såå mkt! ♥

River en vacker dröm

Hej !
Dagen har varit chill. Mamma har köpt biljetter till detta:
Vi åker till Strömstad (landställe) på måndagen och så åker vi ner till Varberg på fredagen och sover över till lördagen och går på Liseberg och shoppar. Mysigt va?
.
Sen beställde vi också saker från CDON.com, det vart några filmer som jag berättar om när vi fått dem ;) och så bokade vi Glee säsong 2 (jippie) och så köpte vi Håkan Hellströms album Nåt Gammalt, Nåt Nytt, Nåt Lånat, Nåt Blått.
Har funderat hela eftermiddagen på att köpa ngt från iTunes men vet inte vad.. Det finns så många låtar jag vill ha därifrån liksom. Men jag bestämmer mig nog för att köpa ngt imorgon :)
.
Nu blir det bara tv-kväll :D ha det bra!
xoxo

Sång i buss på villovägar

God morgon!
Gårdagen var bäst! Jag tog ordentlig sovmorgon oc någon gång mitt på dagen åkte jag till sallet och red Pärlan. Det var 28° ute så vi typ lökade sönder.. haha nej men det var verkligen galet varmt! Sen åkte jag iaf hem och duschade och gjorde mig i ordning för att sedan bli skjutsad av mamma till Roslags Näsby för att ta bussen till Norrtälje. Fick åka dubbeldäckare, hihi. nej men jag har aldrig gjort det med SL förut. Bussen var proppfull, det var knappt att jag fick ngn plats... Hur som helst så fick jag det men bussen var seriöst iskall. De körde världens air condition så jag var tvungen att ta på mig en kofta... Marcus och Sanna mötte mig vid bussen en timma senare. De visade mig stan, som förövrigt är världens gulligaste stad, och så gick vi längs med vattnet. Sen lagade Sannas mamma middag som var underbart god och sen chillade vi bara framför tvn. Vid elva tog jag bussen hem. Det var helt otroligt skönt att åka den busen asså. Det var knappt ngt folk på bussen, belysningen var dämpad och så insåg jag att sätena var aningen bakåtlutade. Fatta vad underbart att åka där, titta ut genom fönstret på all skog och alla öppna fält som far förbi och lyssna på Du är snart där av Håkan Hellström. Jag blev lite lagom avkopplad. Det tog iaf ungefär en timme att åka till Danderyd för att byta till 611 som skulle ta mig hem. Den bussen var helt annorlunda. Det var full belysning på, man satt helt rakryggad och alla som satt på bussen försökte överrösta varandra. 'som tur var så skulle jag bara åka den bussen i ungefär 10 min. När jag iaf kom hem så satte jag mig och pratade med mina föräldrar och deras vänner. Det vvar på grund av att de hade vänner över som mamma inte kunde hämta nig vid Roslags Näsby också, men jag menar; det gick ju bra!
Tyvärr tog jag inte med mig min kamera och Sanna glömde sin hemma så det vart tyvär ringa bilder...
Här är iaf enbild jag hittade på ån:
Gårdagen blev verkligen lyckad!
.
Idag ska jag typ bara chilla och åka till stallet. Inga onstigheter med det ;) Ha en bra dag!
xoxo

Oho för natten som skriker ja, när morgondagen skriker nej

Förut när jag skulle borsta tänderna var det världens äckligaste flygande kryp i taket så jag flög ut ur badrummet och bad mamma att rädda mig från detta odjur. När hon skulle kolla var det inte kvar men hon hämtade iaf min tanborste ochtandkräm så jag kunde gå ner till det andra badrummet och borsta mina tänder för att jag inte vågade gå in i det här uppe. Hehe ja jag tycker att kry är det läskigaste som finns...
Jaja nu ska jag iaf sova och imorgon blir det minsann sovmorgon. Weyhoo! Men vi hörs då!
xoxo


This is it

Hejhej!
Nu har jag äntligen sommarlov på riktigt! No more ridläger säger jag bara. Men det verkar som om alla är väldigt nöjda med min insats eftersom jag har fått så otroligt mkt bra credit idag. Alla fick diplom (även ledarna) och de andra ledarna får bara rida för att de har hjälpt till men eftersom jag redan har häst så fick jag ett presentkort på Täbban. Jag blev jätteglad!
När pappa kom hem idag hade han köpt en iPod-docka. Wihoo! Han köpte en portabel Bose, typ det finaste märket. Jag fattar inte riktigt varför han alltid ska köpa det dyraste av såna saker, visst det är väl bra om kvaliteten men varenda gång lksom.. jaja i den här var iaf ljudet galet bra. Är verkligen nöjd med pappas val :D Dessutom är den sygg också ;)
Cool va? Och min iPod ser så kunglig ut i den :D
.
Juste jag glömde lägga upp dem men i onsdags togjag några jättemysiga bilder på grönan.
Visst blir man lite sugen på att åka?
.
Just nu är det iaf en Mr. Bean-film på tv och han är ju underbart rolig asså. Så tv-soffan blir platsen jag befinner mig denna fredag-kväll :D
xoxo

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes