-

Hej igen! Det var ett tag sen. Har insett att jag inte är särskilt bra på att blogga under en längre tid. Har så lätt för att tröttna.

Just nu sitter jag iaf vid mitt skrivbord hemma i Täby och lyssnar på Coldplays senaste album Mylo Xyloto (som för övrigt är jättebra) och läser bloggar när jag egentligen borde plugga matte.

Blev sjuk natten till igår så jag har gått dessa två dagar i min Ziperall och inte gjort någon nytta. Känner mig otroligt produktiv.. Aja kanske börjar blogga igen. Har inte bestämt mig än. Det blir ju så tråkigt när man har så få läsare :(

Hoppas det är bra med er!!


Wiiie


Spring season 2012


Follow me


Blää

Sitter just nu i soffan och tittar på Brooke knows best, det är marathon. Jag har ont i huvudet och så mår jag illa efter att ha ätit choklad. Ingen bra dag....... Men aah jag ska bara stanna hemma idag och chilla :D

Ibra

Började läsa Jag är Zlatan igår. Läste bara första kapitlet. Den är lite one of a kind för den är skriven precis enligt det han har sagt, alltså med lite halvdan svenska men det är intressant för har så mycket tankar och åsikter om allt.
Alla är lite förvånade att jag överhuvudtaget köpte. Och jag förstår dem, det är egentligen ingen bok som jag skulle köpa om jag bara såg den i bokhyllan. Jag läste om den itidning och den verkade så bra. Den fick bra kritik och verkade intressant i och med att den handlar om hur han lyckades ta sig från gettot till att bli en världsstjärna. Så det ska bli spännande att fortsätta läsa!

Jag dog.


Shopping à la France

Shoppade inte alls mycket i Frankrike men här kommer iaf det jag köpte.
  • Necessär som matchar min resväska från Longchamp, 75€.
  • Skor från någon liten butik i Menton vid namn MEA har jag för mig. 11 cm klack. Kostade 30€. Är dökär i de här skorna. De fick bli mina nyårsskor med en svart spetsklänning till, jag menar man kan ju inte ha någon utstickande klänning till de här skorna.
  • Tre ringar från marknaden i Ventimiglia. Den första kostade 5€ och de andra två 8€ tillsammans för det var specialpris om man köpte flera.

France

Hej!
Nu tänker jag berätta för er om min underbara resa till Frankrike i punktform.
  • 16-18°C och strålande sol varje dag.
  • Shopping, promenader, luncher och fikor i Menton.
  • Übergod mat i Biot.
  • Shopping+god mat i Nice.
  • Fika och fönstershopping i San Remo.
  • Marknad i Ventimiglia.
  • Boule-tävling hos farfar (JAG VANN!! :D )
  • Underbar lunch i Dolceaqua.
  • Promenader upp till Castellar.
  • Goda middagar hos farfar.
  • Luncher på balkongen hos farfar.
  • Promenad, titta på julobelysningen och fika i Monte-Carlo (Monaco).
.
Aah det var väl det. Kan inte komma på så mkt mer just nu iaf.. Men det har varit underbart. Jag älskar den där platsen, om jag fick chansen att åka vart som helst i hela världen skulle jag nog välja Menton. Det är lite som ett andra hem för mig också med tanke på hus många gånger jag har varit där; sovit i den sängen, badat i den poolen, ätit god mat på den balkongen och spelat boule på den banan.
.
Tog inte alls många bilder, är alldeles för lat :P Men härhar ni några iaf:
Stranden i Menton
Lunch på Julafton
Julafton
Monte-Carlo
Vägen upp till Castellar (Fråga inte varför mamma är på väg åt fel håll) Fatta de jobbiga trapporna hela vägen, i typ 1,5 km..
Castellar
Lunch i Nice
Promenade des Anglais i Nice.
Pappa i San Remo.
Lunch i Biot.
Gångarna genom Dolceaqua
Igen.
Jag på bron i Dolceaqua.
Slottet i Dolceaqua. Hehe mycket Dolceaqua blev det men det var ett så häftigt ställe!!
De tre sista bilderna är från lunchen på strandpromenaden i Menton på Nyårsafton.
.
Som sagt så var det underbart, men det kanske ni har förstått :)

In the air

Helloj!
Sitter på planet på väg hem just nu. Vi åker med Norwegian och de har ju gratis WiFi ombord så därför sitter jag och skriver på mammas iPhone just nu! Kan tyvärr inte lägga in några bilder. Hoppas ni alla har det bra så höra vi när jag är hemma!!

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes