A sense of security is something we all search for

Nej nu ska jag ta och gå och lägga mig. Sista skoldagen imorgon gott folk!! Minns ni att jag sa att vi ska grilla vid Ängsan? Det jobbiga med det är att det ska regna imorgon.... jaja vi får se hur det blir :) Godnatt iaf!
xoxo

Big bang theory

Tittar just nu på Big Bang Theory. Eller asså just nu är det reklam men ja ni fattar ;) Det är så sjukt roligt asså! Jag vet inte riktigt vad jag titta på efter det men ikv kl 21 är det ju iaf DH och sedan även CT som vanligt, härlig TV-kväll säger jag bara!!

Jag förlänger mina steg

Hej!
Nu är jag äntligen hemma och har möjlighet att blogga. I skolan är det ju såklart inge kul att blogga och diret efter skolan var jag tvungen att åka till stallet. Pearl skulle nämligen skos och jag var tvungen att ta in henne innan det (ofc). Men nu sitter jag jättehungriug här hemma och ska snart hoppa in i duschen, undrar hur det blir med middag ikv... Jaja mamma kmr nog hem snart :)
Ska hoppa in i duschen nu men vi hörs snart!

Outfit - Tisdag


Som ett höstlöv i vårens första flod

God morgon!
Jag har precis ätit frukost och ska börja göra mig i ordning. Jag har inte ett det men i mitt inlägg igår som heter Jag tror det kallas lycka råkade jag skriva trosdag ist för torsdag, haha oops! Jag antar att ni fattar vad jag menar iaf ;) Lyssnar på massa Håkan, det är ju bara för mkt sommar över hans låtar! Jag måste skriva mitt planerade inlägg om honom nu i veckan, jag vill verkligen göra det för att han är såå bra! Jaja ska göra mig i ordning nu, hörs snart ;)
Och nej jag har aldrig sagt att han är snygg ;)

Sweet dreams are made of this

Haha näe men nu ska jag iaf gå och lägga mig! Godnatt!!
xoxo

Pride and prejudice

Har pecis tittat på Real Housewives of Beverly Hills. Alla såna där är ju för sköna asså! Men jag märkte att jag är lite trött när jag höll på att somna i den sista reklampausen... Dags att sova snart kanske? Vore otroligt skönt att gå och lägga sig nu faktiskt :)
I de andra reklampauserna smörjde jag in mina ben, naglar och nagelband. Benen och nagelbanden är så torra hela tiden så jag tror att jag ska börja göra det typ varje dag.
.
Haha galna bruds!!

Honey, I'm home!

Nu är jag hemma från stallet ochhar precis tagit en uppfriskande dusch. Jobbade ganska hårt med Pearl idag, hon fick trava och galoppera mkt! Jag har nämligen märkt att hon är väldigt tjock, så nu blir det hårdträning för bådas del!! Jag känner en sån otrolig lättnad att allt pluggande äröver, ni skulle bara veta! Jag har tagit det så otroligt lugnt nu i eftermiddag, inte stressat till något och det är så underbart för jag är otroligt dålig på att stressa så då blir jag bara ännu mer stressad... haha wierdoo!! ikv blir det iaf en TV-kväll tror jag, känner att jag är värd att slappna av i soffan :)

Stallet

Nu drar jag till stallet! Hörs senare!
xoxo

Jag tror det kallas lycka

Jag är så sjukt glad just nu! Fick MVG på matteprovet jag skrev i fredags, så förhoppningsvis så är den statistiska rapporten på en bra nivå och då fr jag MVG i matte B :DD asså ni kan nog inte fatta hur glad jag är just nu!
Har precis mejlat till McShopen om att få tid till 300-milsservice. Hoppas jag får tid gansak snart men jag kan tänka mig att de har ganska mkt att göra just nu..
Idag har jag lämnat in ALLA mina skolböcker! Fatta vilken känsla, betygsdeadlinen var idag kl 12 (vi fick lämna matten lite senare) så nu finns inget kvar att göra. INGET!! Och vi har knappt några skoldagar kvar heller. Imorgon har vi vanlig dag förutom att vi inte har någon franska ochjag tror inte att vi kmr göra så seriösa saker, typ bara utvärderingar elr liknande. På onsdag har vi lektioner som vanligt på förmiddan (även de lär vara oseriösa) och på eftermiddan ska vi grilla med N2 vid Ängsan. Sen är det ju långhelg från trosdag-måndag och sen på tisdag nästa vecka är det skolavslutning! Så sjukt härligt asså!
Jaja ska titta på lite Gossip girl nu, hörs snart ;)

Nu hänger det på varje kvist en solskensoptimist

Nu har jag gjort mig i ordning för att sova och dessutom har jag halvt förberett min idrottsväska tills imorgon som jag alltid så duktigt gör på söndagar för att underlätta på måndag mornar :)
Ovanligt ljus va?? haha jag har bara tänt en annan lampa ;)
.
Vi hörs imorgon! Godnatt!♥
xoxo

Usch och fy och blä

Nu är jag helt död i hjärnan, seriöst. Har pratat med Linda i typ 1,5h om massa olika medelvärden, medianer och typvärden. Och vi har inte ens gjort hälften än... Men vi gör resten på lektionen imorgon ;) Ska väl ta och göra mig i ordning antar jag. Jag sa ju förut att jag skulle berätta en massa om vad som har hänt idag men jag pallar verkligen inte nu och jag minns typ inte vad jag hade tänkt berätta. En sak kommer jag ihåg, det var kameler utanför min skola idag! Eller asså det är en cirkus brevid och där hade de typ 4 kameler, det var lite coolt. Har typ aldrig sett kameler irl förut... eller har jag...? jaja coolt iaf, undrar om dem är kvar imorgon, isf ska vi ha idrott brevid dem, haha! Såg precis att de ska vara i Märsta imorgon så jag lär ju inte få se dem igen snyft .... haha nej men sista idrottslektionen i ettan imorgon. Lite tråkigt faktiskt, jag gillar Cilla... Men vi kmr ju iaf få ha henne i tvåan också :) Men det är iaf sista svenskalektionen i ettan imorgon, wiihooooo!! Asså fatta, vi har bara 3 skoldagar den veckan som kommer nu och sen veckan efter på tisdan har vi avslutning!! Det är galet nära sommarlov nu asså!! Längtar.... Jaja ska göra mig i ordning nu iaf ;)
Ja jag hatar matte just nu...

Kaoskrater

Har haft en härlig dag i stallet! Har egentligen ganska mkt att säga men snart ringer Linda till mig för att snacka om våran statistiska rapport. Här får ni iaf en bild på den übersnygga Rebecka ;)

Jag tror jag älskar dom där jag kommer från

Nu ska jag väl ta och gå och lägga mig. Hästarna har äntligen börjat gå ute dygnet runt så det är bara några få hästar inne och Annika sa att hon och Rebecka kan fodra dem själva imorgon bitti så jag kan ta lite sovmorgon. Dock måste jag iaf komma vid 9 för jag och Rebecka måste förbereda inför vår lektion, avslutningen (YEEES!!! Äntligen...) och de små barnen ska få ha hopptävling, därav bilden på Spu förut (till diplomen) Nu ska jag väl göra mig i ordning iaf! Hörs imorgon kväll som vanligt!
Ha det bra! Puss och Godnatt! ♥
xoxo

Marcus student

Här kommer en del av de bilderna Sanna tog igår, hoppas det är okej att jag lägger ut dem för dig ;)
Snyggingen på plakatet
Irina gick ju i Marcus klass så hon var också studentglad
Precis utsprungen
Familjen
Flaket!!
Haha älskar hur jag ser ut på den här bilden, vi hade inte ens hunnit börja köra och vi var redan dyngsura...
Pyntande!
Den nyblivna studenten
Söta Sanna
Maten var förbeställd :)
Hehe jag...
Mingel med gästerna
Middag
Jag skär upp tårta!
Sötnosarna
Paketöppning
Och till sist, den dööösnygga gitarren!!
.
Btw jag har räknat ut att Marcus fick 23 glas igår, så nu vet vi vad han kmr göra framöver!!
.
Hoppas du hade en bra dag bror ♥

Här är bilden Rebecka ;)

Ni andra behöver inte kolla, kunde nämligen inte mejla Rebecka så hon får den såhär ist ;)

Håkan nu!!

Har precis ätit middag. Det fick bli rester från igår, det blev så sjukt mkt mat över! Var i stallet förut, det var därför jag inte bloggade. Har en hel del att berätta men jag tar det sen för om 10 är det Håkan på ettan. De filmade när han var på Cirkus som förövrigt hade planerat att gå på men det blev inget men nu ska jag iaf få se det på TV :)
Tårtan igår, gissa vem som bestämde hur den skulle se ut!! Btw, den var gigantisk, för 20 pers!
Bror var lite trött igår kväll, han somnade gott med sin nya übersnygga gitarr i famnen!!

Skype

Tjena!
Jag sitter just nu och håller på att installera Skype. Det ska bli väldigt skönt att ha det! Jag och Linda har nämligen bokat in en Skype-dejt imorgon kväll så då måste man ju ha Skype för att kunna ha det ;) Vi ska nämligen sammanställa allt till våran statistiska rapport i matte och den ska vara klar på måndag så vi gör den imorgon, nejnej inte alls i sista sekund :D

Good night, sleep tight

Jag är dödstrött och ska nu sova så godnatt!!
Ni får den här gamla fina bilden bara för att jag gillar den så mkt! Älskar att den tyder på sol, värme och sommar och så är mitt uttryck så härligt :)

Videofy.me

Kolla vilken hardcore-filmare jag har blivit nu:
Så nu kan jag ladda upp hur många videor som jag vill, skönt :D Inte för att jag filmar så jäätteofta men nu har jag när jag behöver iaf :)

Studenttider

Nu är även denna studentdag slut. Jag är så stolt över min bror :) Juste flaket var sjuukt kul! Dock var det så att efter halv första varvet så slutade musiken funka och den kom igång först när vi hade åkt klart så då stannade vi och dansade lite till :D Men det var sjukt kul ändå! De hade tydligen fått ett 120-pers-flak fast de skulle ha ett 90 så det var jättemkt plats över.
Mottagningen här hemma har varit mysig med släkt och vänner. Härlig dag säger jag bara! Alla bilder finns på Sannas kamera så ni får se dem när jag har fått dem ;) Hon fick den kameran i studentpresent i onsdags, så sjukt bra kamera asså! Jag tror att jag också vill ha en systemkamera asså....
Hursomhelst så är jag otroligt trött just nu, helt slutkörd! Men jag ska väl sova om inte allt för länge antar jag :) Vi hörs snart!

Fredag

God morgon på er alla! Om en timme nu sitter jag och skriver prov. Hoppas det går bra :) Min bror smsade mig förut och frågade om jag vill åka med på deras flak. Jag vet faktiskt inte riktigt. Förut var jag helt säker på att jag ville det men nu känner jag mig lite otaggad. Mitt nyplattade hår kmr bli helt förstört, fast iofs vad gör väl det om 100 år?? Jo men jag tror nog att jag följer med :) Jaja hur som helst, jag pallar inte bry mig så mkt om hur jag ser ut i skolan idag eftersom det är checkpointdag idag och tvåorna har idrottsdag så det kmr bara var några ettor i skolan. Så jag har iaf på mig min gröna mysdress, så otroligt skönt asså :)
Jag kom på en sak, det lär ju regna idag så mitt hår kmr bli förstört ändå....
Jaja nu ska jag väl göra klart det sista inför min färd till skolan så hörs vi väl om inte allt för lång tid!!

Precis som Romeo älskar Julia

Nu är jag äntligen klar med den här himla labrapporten asså. Det tog ett tag.... Men jag tror att det blev ganska bra nu faktiskt :) Tog även hjälp av min bror som fick förklara det varken jag eller Sanna fattade så utan honom hade det nog tagit några timmar till.... Menmen, jag är så lättad!
Ska ta och göra mig ordning nu så att jag orkar med mitt f*cking matteprov imorgon också... Jag tror inte att jag kmr ha så mkt tid till att blogga imorgon eftersom jag förmodligen kmr behöva hjälpa till med allt, men vi hörs säkert någon gång på dagen och iaf helt säkert på kvällen ;) Pusspuss och Godnatt!

Kemi

Just nu har jag en FB-dejt med Sanna. Vi skriver labrapport, kul va???? Skulle inte tro det... jaja måste man så måste man ;)

Here you come again

Plattar håret igen för att jag vill ha fint hår på min brors student imorgon :)

Finally

Nu har jag äntligen lyckats lägga upp filmen på YouTube. Det tog ett tag! Men nu är det minnsan klart. Så här har ni den:
Visst var Niklas tal bra?? Han är så duktig :)

En solig dag i maj

Nu har jag duschat och sitter och försöker ladda upp videon från igår på YouTube. Det finns tydligen massa begränsningar för hur mycket man får ladda upp på ett testkonto hos http://www.videofy.me/ så jag har ansökt om ett fullständigt konto nu så att det inte finns några begränsningar alls :) Men så länge får ni nöja er med YouTube-klipp.
Vet ni vad som hände mig imorse?! Min mattelärare ringde mig!!! Han undrade om jag kan göra ett kursprov i Matte B imorgon så att jag kan visa att jag förtjänar ett MVG. Suck, inte taggad... Först var jag väldigt tveksam eftersom min kära bror tar studenten imorgon men jag ska ju inte vara vid Åva förän kl 1 tror jag så jag hinner nog :) Hoppas bara inte att mina föräldrar förväntar sig att jag ska hjälpa till en massa imorgon för nu är jag ju tydligen busy.
Ni får en liten söt bild på Maja som är gammal :)

Flyg lilla fjäril

Nu är jag äntligen hemma efter att ha hållit igång hela dagen med idrottsdag och stallet. Berättar mer sen för nu ska jag hoppa in i duschen :)

Idrottsdag imorgon

Kom hem för kanske en halvtimme sen, kvällen har varit jättemysig. Ska ta och göra mig i ordning nu eftersom jag vill vara utvilad inför våran idrottsdag imorgon. Först ska vi ha brännbollsturnering och sen så ska vi springa runt Rönningesjön vilket är 7 km. Taggad som tusan!!! Juste jag tror inte att jag kmr blogga ngt innan jag åker och direkt efter kmr jag frodligen dra till stallet men jag bloggar direkt när jag kommit hem från stallet!
Jag har försökt lägga upp videorna som jag filmade idag vid utspringet men det är bara en filmen som funkar, får se om den andra vill också för det är den som är viktig och itressant liksom... Jaja jag får fixa det imorgon. Godnatt!!

Mottagning

Sannas studentmottagning höll hus på Waxholms Hotell. Så otroligt fint! Annikas (Sannas mamma) tal var så otroligt bra att man nästan blev lite tårögd och jag kände när jag skulle säga hej då att jag blev lite tårögd då också för jag insåg att jag aldrig kommer möta Sanna i skolans korridorer igen. Möjligtvis när hon är på besök men inte på samma sätt som tidigare. Och jag som tycker så otroligt mkt om henne känner att det kmr bli jobbigt!
Jag kommer rent av sakna alla treor, de har lärt oss hur Täby Enskilda funkar som skola och de har gjort vårat första år så otroligt lätt, de har varit så välkomnande och det kan ingen någonsin ta tillbaka så som avslutning vill jag bara säga Grattis och Lycka Till till alla treor som gick ut idag, hoppas vi ses snart igen!!


Hon var verkligen sagolik i sin klänning idag, vackrare flicka är svårt att hitta! Och ta åt dig nu gumman för jag vet att du läser det här, puss på dig och grattis än en gång!

Student!

Försöker just nu ladda upp filmerna jag filmade under utspringet men det tar sån otroligt lång tid så ni får förmodligen dem ikv men här kmr iaf en bild på Sanna!

Byebye

Nu drar jag till skolan. Jag tror att jag kmr hem mellan utspringet och Sannas mottagning så vi hörs säkert då! Ha det bra!!

Tillägg

Jag tror att det kmr bli lite kallt att bara ha t-shirt på sig eftersom det bara är 15° så jag har tagit på mig en kofta också. Dessutom ska jag ha på mig min Henri Lloyd-väst över när jag åker men det är en annan femma ;)

Outfit - Känn ingen sorg för mig Göteborg

(För att förstå rubriken: Göteborg = blåvitt :P)

God morgon

Sitter just nu och gör ingenting! Eller asså jag lyssnar på musik men jag borde väl egentligen börja göra mig i ordning... Jaja idag är iaf en mkt bättre dag! Min rygg gör lite extra ont idagm dock, Garzon drog i mig igår, jag skulle nämligen hålla i honom när Annika skulle ge honom ögondroppar och det gick väldigt bra till en början men sen fick han världens ryck och drog huvudet nästan ända upp till taken så ja min rygg fick ta smällen..
Hoppas vädret håller i sig för just nu är det väldigt härligt! Blåset lite mkt bara men det kan man ju stå ut med :)
Jag ska väl ta och börja göra mig i ordning nu iaf :) Hörs snart!

Jag ger dig min morgon. Jag ger dig min dag.


Bad day?

Mina depptankar har typ kommit tbx. Jag som trodde att jag hade blivit av med dem... Jaja antar att jag bara har en dålig dag. Som tur är så är den snart över. Ska snart gå och lägga mig. Måste ju vara utvilad imorgon på min lediga dag! haha det där blev lite fel va? Jaja ska väl ta och lägga mig och läsa iaf. Btw nu läser jag faktiskt min egen bok. Minns ni att jag sa att jag var tvungen att läsa ut den där engelskaboken tills idag? Frågade läraren igår om det och hon sa att det inte behövdes, suck... Så jag har bestämt mig för att inte läsa ut den alls, är verkligen inte intresserad av fortsättningen.
Jaja tror inte att jag har glömt ngt viktigt att säga nu så... Godnatt!! ♥

The Reason

Okej nu har jag samlat på mig olika saker att förklara för er.
#1 Anledningen till att jag var på sånt dåligt humör förut beror på en person som har förändrats så otroligt mkt på senaste tiden. Och det är inte till det bättre, h*n är dryg och dissig. Jag pallar seriöst inte med h*n** mer! Den här människan var så gullig och oskyldig förut men nu har h*n blivit odräglig och jag står inte ut med personen. Vill verkligen inte säga vem det är, men nu vet ni iaf varför jag var sur!
#2 Anledningen till att jag har plattat mitt hår är att jag vill vara fin imorgon. Jag är ledig då pga att treorna tar studenten!! Jag ska självklart vara i skolan när de springer ut och jag ska även vidare på Sannas mottagning sen!
Visst är Sanna vacker på den här bilden!! Jag tog den när vi var i Spanien, hela stämningen gör en helt lycklig i hjärtat!

Håret

Såhär blev håret!
Har faktiskt en anledning till varför jag plattat håret men jag berättar det senare för jag har inte tid just nu, DH på TV vet ni ;)

Plattar håret just nu!


Scary??

Är hemma nu, är på sämst humör men jag berättar varför senare för jag har inte tid just nu. Har fodringen ikv och det började precis spöregna, tror inte hästarna vill vara ute i det här vädret så jag ska väl ta och slänga på mig lite kläder och sen drar jag :) Pusspuss
Oj vilken stirrig blick... jaja bli inte skrämda nu ;)

Outfit - Himlen är oskyldigt blå


Love makes you stupid

Såhär har jag sett ut denna gråa tisdagsmorgon!
Haha klasströjan från nian...
.
Ska snart byta om och göra mig klar inför skolan, ni får bilder på hur jag kmr se ut då också tror jag ;)

I'll be there

God morgon!
Sitter i mitt rum och håller på att deppa ihop. Antar att det beror på att vädret suger, jag åt lite för mkt till frukost och för att min rygg inte har återställt sig sen jag trillade av Pearl. Jag börjar om 2,5 h, vad ska jag göra? Jag hittar väl på ngt, har ingen inspiration till att blogga idag men det blir väl bra ska ni se ;) Det här sugiga vädret ska försvinna så då blir väl säkert mitt liv plötsligt mkt enklare!
.
Jag och söta Sanna näst sista dagen i Spanien ♥

På en betonglagd äng stod vi

"Vid protesfabriken stängsel la du din hand på min axel och sa att livet var något enkelt."
- Håkan Hellström, Vid Protesfabrikens Stängsel
.

Jag rår inte för det

Jag tröttnade på kemin för läänge sen så jag gjorde aldrig klart den, men jag hann ändå göra en hel del. Nu ska jag ta och gå och lägga mig.
.
Kul min bloggning har varit idag, har inte skrivit om ngt annat än vad jag har gjot, jaja det blir ändring på det tills imorgon ;)
Juste vill ni veta hur busig jag har varit? Jag har gjort ett tidsinställt inlägg till inatt. Bara för att jag hade lite tråkigt :P Men det är ju bra för såna som sitter uppe hela nätterna och har tråk, så ni kan ju ta och kolla mitt innehållsrika inlägg ;) haha
.
Godnatt iaf! Hörs imrgon bitti, då blir det sovmorgon!!

Mer än bara nån sorglig kliché

Tjenixen! haha...
Sitter just nu och lyssnar på Håkan Hellström. Asså han är så sjukt f*cking amazing! Seriöst. Det är helt otroligt.... Borde väl ta och göra ett inlägg om honom antar jag, men detta får handla om andra tråkiga saker. Borde göra en kemilabb men ja asså jag pallar som vanligt inte. Men jag tror faktiskt att jag ska vara duktig idag och göra det. Jag börjar ju trots allt 12.15 imorgon :) Det är några som har nationella igen :D
JUSTE! DET ÄR SISTA FRANSKALEKTIONEN IMORGON!!! Gissa om jag är lycklig! Dessutom ska vi bara titta på film och fika :DDDD

In the house of bamboo

Sitter just nu i soffan och tittar på OC. Det är faktiskt otroligt bra! Stannade egentligen bara förbi hemma för att äta ngt lite snabbt och sedan dra till stallet men jag att jag iaf kollar klart mihihi ;)
Jag har tänkt på en sak. Typ alla bloggare har ju ngn form av "HISS eller DISS", så jag har tänkt införa en ny sort, den ska heta FETT eller BEBIS. FETT är dåligt och BEBIS är bra eller ska det vara tvärt om? jag vet inte riktigt... Jag har iaf fått det från Centralskolan:
Haha låter det bra? Tror dock inte att jag kmr palla men vi får se...

Den fulaste flickan i världen


God morgon

Sitter just nu och gör mig i ordning inför skolan. Regnet har precis blåst förbi och enligt både YR och SMHI ska det bli jättebra väder sen. Hoppas verkligen på det för jag har tänkt ha på mig shorts idag. (Peppar peppar) Men jag har med mig ett par jeans ifall det skulle behövas.

Godnatt ♥

Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig och läsa lite.
Tror faktiskt att jag har fått färg idag, det kanske inte syns men jag tkr iaf det, hehe :P Godnatt iaf! ♥
(Ser ni hur kort mitt hår är??)

Borde jag?

Rebecka sa åt mig förut att skaffa Skype. Borde man? Asså typ alla har det ju. Tror att jag ska försöka iaf, det kan ju liksom inte skada ;)
Hela världen ligger i Skype's händer... haha nej men det är ju otroligt smart, man kan ju prata med vem som helst vart som helst gratis...

I couldn't think of any arguments against it

Tjenare!!
Jag är hemma! Det har jag iofs varit i en timme nu men ändå :P Dagen har varit så otroligt soft och härlig! Vädret har ju varit lite för underbart. Har gått runt i shorts hela dagen :D Dock blåste det lite för mkt ibland... Men jag ska inte klaga! Har inte så mkt att säga om dagen som jag tror kmr intressera er. Dock var det väldigt roligt för Sally klippte både Annika och Rebecka!! Scary... Nej men det blev faktiskt bra, förutom att hon klippte hål i Annikas tröja hahaha!
.
Jaja nu ska jag väl ta och läsa lite i min dötråkiga bok... Eller egentligen borde jag göra i ordning mina idrottssaker tills imrgon... Gör det först! Hörs snart ;)
.
Det här är boken jag läser:
Lite ironiskt att den heter How to be good när den är sämst...

I dare you to move

Nu ska jag nog ta och göra mig i ordning och gå och lägga mig och läsa. Ska ju som vanligt jobba imorgon. Hoppas verkligen YR har rätt om att det blir bra väder imorgon!
Jaja ni får ha det bra resten av denna helg! Njut av att vara lediga medan jag sliter i stallet, haha nejdå men vi hörs imorgon kväll som vanligt! Pusspuss!!♥

You're my only hope

Har precis tittat på A Walk to Remember. Jag måste nog erkänna att det är den bästa filmen jag har sett. Inte ett öga torrt. Det gör den iofs lite jobbig för man vill ju inte direkt gråta inför vem som helst men den är verkligen sjukt bra!
.
Och ja, Shane West ser ju inte helt fel ut heller...
.
Här kmr iaf en otroligt bra låt från filmen och så visar de lite bilder ur den också!

Strawberry fields forever

Har precis ätit middag; grillat kött med färskpotatis och jordgubbar till efterrätt!!
Nu blir det film! Vet dock inte vilken än men jaja, hittar väl säkert ngn bra ;)

Shoppa

Nu är jag hemma igen efter en härlig shoppingrunda i Stockholm stad!
T-shirt: från - MQ, märke - 365 Sunshine, pris - 199:-
Shorts: från - MQ, märke - 365 Sunshine, pris - 399:-
T-shirt: från - MQ, märke - 365 Sunshine, pris - 199:-
Kjol: från - Urban Outfitters, märke - Sparkle & Fade, pris - 440:-
Tröja: från - Åhléns, märke - Frk., pris - 299:-
Lite basic saker bara. Trosorna kmr från H&M, jag råder er att gå dit för just nu har de 3 för 2 på alla underkläder ;)
.
Jag var och klippte mig också (ÄNTLIGEN!!) Hade fått tips av Susanna om ett ställe på Gamla Brogatan som heter Hair & Care. Jättebra och jättebilligt! Kostade bara 250:- att klippa sig där och nu har jag ett VIP-kort så nu kostar det bara 190:- !! Och den tionde gången man klipper sig där blir det gratis! Låter lovande va??
Köpte shampo och balsam också, båda är 1L, de lär räcka ett tag fram över...
Köpte även värmeskydd att använda när jag plattar håret, har behövt det såååå länge!!
Och finaly, såhär blev håret!! Ganska kort... Men asså det var så otroligt slitet så det behövdes verkligen...

NU DRAR VI!!


God morgon!

Har precis vaknat. Vädret är typ underbart ute och vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska in till stan och shoppa med mamma. Mysigt va?? Jag tror att vi ska dra in vid typ 11 elr ngt. Men nu ska jag äta frukost framför TVn hade jag tänkt men vi hörs sen ;)

Have fun, die young!

Nej nu har jag fått nog av denna fredag. Vi hörs imorgon! Eller ja vi får se, jorden ska ju gå under imorgon... Läskigt!! Det är ju tydligen så att det var 7000 år sedan Noahs Ark-incidenten och tydligen så påstår poven i typ Ryssland (?) att Gud gillar jämna siffror, men då kunde han väl lika gärna tagit 6998?? Jag menar det är ju också jämnt!! Det kanske märks att jag inte tror på det här?? Det gör jag iaf inte, eller asså det är väl mer så att jag inte är rädd för döden, jag menar, jag lär ju inte märka ngt när jag är död... haha oj nu blev det lite för mkt deep talk här, ska iaf lägga mig och läsa nu, Godnatt!! ♥

Bada, bada, badaaa!

Jag var tvungen att ta en bild på mig själv i den här spegeln för jag typ älskar den heheh :D
Oj vad mina ben ser långa ut...
Det blev typ inga bra bilder under vattnet men ni får nöja er med den här fula ;)
Oj... Skum bild...
Efter
.
Insåg precis att det bara blev bilder på mig, jaja det var ju trots allt bara jag som badade :P

Beslutsångest...

Asså jag vet verkligen inte om jag ska dra till ängsan ikv... jag menar, Niklas ändrade datumet för att jag skulle kunna vara med...
Dryg Emma...
Känner att min taktik med det där att "Sanna får säga till mig ifall det är jättekul där så tittar jag nog förbi" låter ganska lovande och lockande...
Haha bara för att han är lite för gullig ibland ;)

Kort är bra!

Har precis kommit hem från stallet. Mamma har stuckikt till donken för att köpa middag till mig och jag ska nu bada. Kan det bli härligare eller??

Friday

Asså dagen har varit f1 chill, helt sjukt! På morgonen hade vi sam och fick sluta 45 min tidigare vilket ledde till att vi hade 4h lång lunch. Därmed bestämde Dommi, Nora, Sanna, Linda och jag oss för att åka till Täby och köpa Ben & Jerry's och sitta ute i solen och tjocka i oss massa glass! Vi satt ute vid fontänen, det var så otroligt härligt och vi satt där i typ 3h :D Sen hade vi iaf franska nu på eftermiddan och vi fick sluta en halvtimme tidigare på den! Fatta skön dag! Och vädret har gjort dagen helt otroligt härlig!
Nora solade :D Haha glassen fick komma med på bild också ;)
Ååh Sanna passar så otroligt bra i sin nya frisyr! Det här är inte den Sanna jag brukar prata om, hon heter Susanna och går i trean, denna Sanna går i min klass ;)
.
Ska dra till stallet sen och göra det vanliga! Med andra ord, jogga med Maja, rida Pearl och fodra! Ha en bra eftermiddag!!
.
Juste mina kompisar ska typ dra till ängsan ikv för att fira Alinde, men jag har verkligen ingen lust att dra dit! Känner verkligen inte för det men jag kanske åker dit och hälsar på ett litet tag, annars vill jag väl bara bada och chilla ikv!

Bara guldiga smycken idag


Who wants to live forever?

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att sedan gå och lägga mig. Är lite lagom trött, hmm undrar varför...? Jaja vi hörs imorgon! Pusspuss!!♥

Sometimes, I just love my life!

Bara för att jag har en ny bikini (inköpt i år iaf), en undervattenskamera och en pool som är 27 grader!!
Snyggt... Aja ni ser iaf hur bikinin ser ut ;)
Hopp, heheh
Nej jag fryser inte, vet inte varför jag står sådär egentligen...
Vackrast!
Mihihihi
Jag gillar denna bild även om den är suddig och även om man bara ser ¼ av mig... Antar att det är håret som ser coolt ut :)
Vackrast igen!!

Bye!

Nu drar jag till stallet! Ha en bra eftermiddag gott folk!

Seeeg dag

Heej! Skoldagen har varit otroligt seg! Det känns som omvi inte gjort ngt viktigt... Ändå så har jag gjort Engelska muntliga nationella och haft svenskaredovisning. Nu är jag iaf hemma och senare dra till stallet. Jag lär vara borta ganska länge för jag ska ut med MAja, jag ska rida Pearl, jag hade tnkt smörja lite saker och så har jag fodringen så ja jag kommer nog hem ganska sent. Men jag hör säkert av mig innan jag åker iaf ;)

Kolla vad som har kommit!!

(Oj kameran speglas i korset...)
Snygga va??
.
Alla passar jättebra i storleken förutom att korset sittter liite tajt över långfingret men det går ju liksom att ha :) Det är faktiskt lite konstigt med tanke på att den och xoxo-ringen är samma storlek...

Back in the saddle again

God morgon!
Oj vad jag bloggade lite igår.... Men jag tänkte faktiskt blogga när jag kom hem från stallet men jag hade inte tid för jag pratade i telefon med Rebecka i två timmar. Jag hade nämligen ett litet sammanbrott(?) igår och det gick ut över Rebecka, eller asså jag blev inte arg utan mer ledsen... Jag har typ hållit inne alla känslor i flera månader nu och så kom alla på en gång... Men det är tur att jag har Rebecka som bryr sig :)
.
Jag trillade iaf av Pearl igår, inte kul. Gjorde illa ryggen. Men hon är ju lite gullig för hon sprang först iväg men sen så stannade hon 20 meter bort och tittade på mig och undrade vad det var för fel. Jag tror att hon fattade att jag hade ont, jag menar jag kunde knappt prata eller gå först... Men hon var iaf jättesnäll och bara stod där och typ väntade på mig så jag kunde bara gå fram och ta henne igen, gulligt va??
Min sötnos ♥ (dock gammal bild... Men det vet ni väl redan? Jag har ju använt den ett antal gånger :P)

Life has just begun

Hallojs!
Vet ni vad jag lyckades med imorse? Jag försov mig! Ungefär 1,5 timme.... Jag vaknade iofs en timme innan jag skulle började och jag gjorde mig i ordning på en halvtimme så jag hade ingen brådska! Skoldagen var otroligt seeg! Vi hade ju TEG-dag och det enda vi gjorde var typ musikquiz, skattjakt och charader. Låter roligt va??
Kvällens planer var att gå på bio med Rebecka och se Hur många lingon finns det i världen för vi vill så otroligt gärna se den!! Men hon kan tydligen inte och Amanda har frågat mig om jag kan ta hennes fodring ikv såjag kmr befinna mig i stallet ist :P

TEG-dag

Enligt YR blir vädret såhär den tiden jag ska befinna mig i skolan imorgon. Hoppas verkligen det stämmer för vi har TEG-dag och då ska man vara ute hela dagen...
Btw jag börjar 10.30 imorgon ;)

Is this the real life?

Detta inlägg vill jag tillägna det superdunderbra och legendariska bandet Queen. Jag menar, finns det någon som inte gillar deras musik?? Snacka om att de var musiklegender...
Min absoluta favoritlåt med dem är Bohemian Rhapsody. Men det är väl de flestas favorit? Eller det är ju iaf en av deras mest kända låtar. Fast alla deras låtar är väl egentligen ganska kända? Man har väl hört alla minst en gång i livet iaf?
Jag minns i höstas, hela min familj skulle se musikalen We Will Rock YouCirkus, alla utom jag. Marcus skulle se den med Sanna. Mamma och pappa skulle gå med några vänner och mamma skulle till och med se den med jobbet också. Snacka om att jag var avundsjuk! Efter att alla hade sett den blev jag såklart nyfiken över hur bra den var, men några veckor senare hade jag förträngt att den någonsin existerat. Jag har en sån otrolig tur att jag har en såpass snäll bror, i julklapp fick jag nämligen en biljett till att se den med honom och herregud vad bra den var asså! Oförglömlig...
Och Freddie Mercurys sängröst låter ju inte helt fel heller. Han var nog en av de bästa sångarna genom tiderna!
Tyvärr så var han ju inte så snygg....

DH + CT

Enligt traditionen tittar jag alltid på Desperate Housewives och Cougar Town på tisdagar. Samma sak gäller även för idag, det är ju tisdag så nu bler det snart DH + CT, weyhoo! I looooove it!




OC

Nu är jag hemma och sitter och tittar på OC. Det går varje dag nu för tiden. Jag har insett att det faktiskt är väldigt bra, dock väldigt seriöst och ibland lite väl deppigt men det är ändå bra :)

Tjenare mannen!

Är hemma nu, nationella gick sådär, det kunde ha gått bättre... man på slutet kände jag att jag inte hade ngn lust att försöka längre så jag gick. Ska nog åka till stallet snart iaf, undrar om det ska brja regna eller inte... det är ju ganska molnigt och det står på YR att det ska regna liite men så var det ju igår också utan att några regndroppar föll ner från ovan. Idag är det min medryttare Charlotte som har Pärlan så jag ska väl bara ta och se till så att Maja får röra lite på sig, jag lär ju sticka ut och springa om jag känner mig själv rätt ;) Vi hörs senare! Jag kmr förmodligen inte vara borta så länge ;) Puss!
he he hee...

Nationella = blääää

Jag är vaken och solen skiner utanför fönstret! Dock ska det börja regna sen :(( Jag har iaf en jättekonstig skoldag idag, det enda jag har är Matte B Nationella. Som iofs är 4 timmar.... Jag vill verkligen inte!! Aja vi slutar iaf senast 12.40, man får ju gå när man är klar :) Jag tror att de som inte har naitonella idag är lediga... Det är iofs typ nästan halva skolan som har; Sam 1, Natur 1, Media 2, Författar 2. Jag tror att det var alla, aja ni andra får ha en trevlig dag då! Det börjar om en timme, bläääääää....
.
Juste min lilla vän Rebecka fyller 15 idag! Grattis sötnos!!♥♥
Insåg precis att jag inte hade några bilder på henne :( får bomba henne med blixtar nästa gång jag träffar henne ;) heheheh

Shorts

Kolla vilka dösöta shorts jag har! Vill ni veta en hemlighet?? Jag fick dem när jag var 6 år, men de var för typ 10-åringar så de var för stora men nu sitter de perfekt :D typ sådär 10 år senare...
Dock är de lite genomskinliga som ni kanske ser men det gäller bara att inte ha färgglada trosor så löser sig det också :D

Svenska riksdaler (på tal om ingenting)

I går hittade jag en jättekonstig (iaf vad jag tyckte) 5-krona i min jackficka. Den såg inte alls ut som de brukar göra.
Sen reagerade jag på att den gjordes 1972 och att det inte var Carl XVI Gustaf på den utan det var Gustaf VI Adolf.
Dessutom så står det hans valspråk på, lite konstigt valspråk enligt mig, "Plikten framför allt", vad menar han? Att han var arbetsnarkoman eller??
.
En nutida femma ser ju ut såhär, det enda som har med Kungen att göra är hans (jag vet inte vad det heter men) CG-grej (på övre bilden) :P Valspråk eller bild finns inte med.
.
Däremot finns både bild på Sveriges Konung och hans valspråk, "För Sverige i Tiden", på en-kronan. Jag måste påstå att det är ett mycket bättre valspråk, det handlar iaf om Sverige :P

Majs ♥

Nu är jag hemma och sitter och lyssnar på Who is i väntan på att maten ska bli klar. Är otroligt hungrig! Men jag har ju faktiskt jobbat hårt idag, stack ut och sprang en vända med Maja och det var så otroligt skönt, älskar känslan! (För er som undrar varför jag gör det så finns det två anledningar. #1 Jag kan ju inte rida henne eftersom att hon är så liten och då har jag alternativen att antingen tömköra, longera henne eller det som jag väljer att göra nu alltså att springa med henne för då får ju jag också träning! #2 Jag hatar egentligen att springa, jag tycker att det är såå tråkigt men när jag har Maja med mig blir det mycket roligare och hon överför sin positiva energi till att spring på mig så det är mycket roligare än att springa själv!) Sen red jag iaf Pärlan.
Det stod på http://www.yr.no/ att det skulle regna mellan 4-6 men under hela tiden jag var i stallet så sken solen vilket gör det mkt roligare att vara där, hehe :P
Det här var under den perioden i mitt liv då jag kunde rida Maja, det var för ungefär 4 år sedan. Vi passade så otroligt bra ihop, hon var helt rätt häst för mig, det är lite synd att hon är så liten bara...

Hemma en kort sväng

Tjena! Är hemma nu, ska snart dra till stallet. Tror att jag ska ta med mig mina löparskor så att jag kan sticka ut och springa en liten runda :) Får dock se hur jag göra när jag är där för der ska typ regna.... Aja vi får se. Men jag lär vara borta ganska länge, kommer väl hem vid 18-19 elr ngt ;) Ha det bra tills dess, Puss!

Random tröttis

Kolla vilken läskig läsk jag drack igår!! Dock var den ganska god faktiskt, haha :)
.
Upptäckte precis att jag har en otroligt smart BH för er som undrar... Har aldrig fattat vad alla dessa band och band-hållare är till för men nu fattar jag sådär ett halvår senare... haha
Har bara använt den som halterneck förut :P
Smart va?? haha random att jag bloggar om min BH... Aja jag tyckte iaf att det var smart :D btw så kmr den från Lindex ;)
.
Ska väl ta och gå och lägga mig nu, är så otroligt trött och så börjar jag 8.10 imorgon så ja det kanske är dags att sova nu :) Godnatt

Shall we dance?

Såg detta videoklipp på Vakna! i torsdags. men jag visste inte vad det hette så jag kunde inte hitta det på tuben men Foki har lagt upp det så nu har jag hittat det :D Är han inte lite för bra för att dansa på gatan??
.
Btw rubriken fick jag från en otroligt bra film vid namn Shall we dance? Jag har den och jag rekommenderar er innerligt att se den. Så otroligt bra!! Det tkr iaf jag som är en person som älskar feelgood-filmer hihih :D
Bara lite sådär på tal om ingenting...

It's some kind of magic

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och blöt dag. Det har inte varit roligt asså! Jag som är lite knasig fick för mig att jag skulle ta på mig mina solglasögon på eftermiddan för att jag kände mig så ful och inte så långt senare så sken solen! Coincidence?? Svar nej. Efter ett tag gick solen i moln och jag bestämde mig för att ta av mig mina solglasögon men sedan när vi skulle ta in hästarna spöregnade det och jag ville ha på mig dem igen för att inte få vatten i ögonen (typ??) och inte så långt efter det så sken solen igen och nu har den skinit sen dess! Det är ngt magiskt med mina solglasögon...
Nu är jag iaf döhungrig och så passande som det är så är det snart mat. Hemmagjort lasagne, kan det bli bättre eller??

Godnatt ♥

Ska gå och lägga mig nu. Ska ju jobba imorgon som vanligt... Därför blir det ingen bloggning förän imorgon kväll, också det är som vanligt. Men ha en bra lördagsnatt och söndag så hörs vi imorgon!! Puss och Godnatt♥

OMFG

Jag säger bara O M G ! ! ! Vi kom på f*cking tredje plats!! Är så sjukt stolt över lilla Eric Saade!!! Bara för det så ska jag lägga upp massor med bilder på honom, haha!
Dessutom får ni se musikvideon också ;)

Eurovision

Nu är det dags för att återigen titta på Eurovision. Denna gång är det final. Ljudet spelas i vårat awesome surroundsystem!
Undrar hur länge man står ut med alla dökassa bidrag bara....
Ja jag har bestämt mig för att använda en ny bild på Eric Saade, den andra var så uttjatad :P

Style by Tyra

Har precis beställt tre döösnygga ringar från
G-klav
Guldkors (tvåfingerring)
Xoxo (tvåfingerring)

Who is?

Denna underbara låt med Bruno Mars hittade jag på min kära vän Elins blogg (http://elinburell.blogg.se/)
.
"I know I'm not perfect. But at the end of the day, who is?"

Longchamp

Jag har glömt att berätta det men när vi mellanlandade i Bryssel på väg till Spanien köpte jag en väska på Tax Free. En Longchamp. Jag är heelt kär i den ♥♥

Fullkornspapper

Hallojs!
Nu har jag varit i Arninge med mamma. Det blev först en tur till Anderssons där vi tittade på ridstövlar, det gick hyffat bra faktiskt, det brukar iaf gå sämre. Har äntligen hittat stövlar som är tillräckligt smala men längden är lite jobbig, jag är mitt emmellan två storlekar... Men vi ska tänka över det lite så kommer vi förmodligen köpa ett par snart :D Tittade även lite snabbt på hjälm och jag kan meddela att mamma har väldigt stor lust att köpa en Back on Track eftersom den är så säker, mihihih :D
.
Sen var vi såklart på ica också. De hade TV-apparater överallt som visade Ica-reklamen, haha älskar den!
Dagen innan vi åkte till Spanien strulade mitt kort, bankomaten sa att det var fel kod så jag har inte använt det sen dess. Men det visade sig att det funkar nu iaf och det är såååå skönt, har gått runt och oroat mig jättemkt för det... Men eftersom jag inte har använt det på jättelänge så har jag jättemkt pengar hihihi :D
.

Tröttis

En trött Emma har återvänt till Skarpäng. Det har varit en jäättemysig kväll. Vi firade Madeleine på Friday's Sture och sen åkte vi hem till Julia och hade det allmänt myys. Tack för en härlig kväll tjejor!
.
Imorgon ska jag åka med mamma och handla i Arninge för då får jag nämligen åka till Anderssons så ska vi kolla på ridstövlar och möjligtvis på en ny hjälm också! Taggad :DD
CP-ljus.... aja ni får nöja er med en ful Emma ikv ;)
.
Men nu ska jag gå och lägga mig! Vi hörs imorgon. Pusspuss

Byebye

Såhär ser jag ut ikv. Ska snart gå till bussen. Ha en bra kväll allihopa!!

Snabbstopp på vägen

Tjena! Jag fick sluta tidigare idag eftersom jag var klar med franskauppgiften, mihihih :D Var sjukt hungrig förut så jag åkte hem och nu har jag ätit en macka så att jag ska orka mina aktiviteter... haha. nej ska bara göra mig i ordning nu och sedan drar jag till stallet. Jag vill tacka Rebecka som tar min fodring ikv vilket gör att jag förmodligen kommer komma i tid till middan, weyhoo! Så jag ska bara rida nu. Men vi hörs senare! Puss
Vädret suger för övrigt.... Fast det regnar iaf inte, peppar peppar...

Hej då

Ska snart åka till min kära skola! Inte taggad, men vad ska man göra?? Ha det bra så hörs vi kanske när jag är i skolan annars ikv innan jag åker in till stan! Pusspuss!

Outfit

Lagom snygga bilder...

Fredagen den 13:e

Tjenare!
Idag är det fredagen den 13:e maj vilken innbär att min söta vän Madeleine fyller 17! Grattis gumman!!
Det är ju lite roligt för hon föddes fredagen den 13:e... Otursbarn?? haha nää hon är lite för underbar!
Ska fira henne ikv, vi ska äta middag inne i stan med det gamla tjejgänget, snacka om att jag saknar dem!!! Det var hur länge sen som helst som jag träffade dem :((
.
Undrar hur lyckad min dag kmr bli, man är ju lite vidskeplig innerst inne :P

Bara för att min söta vän Rebecka är lite för bra

Haha igår kommenterade Rebecka på SamThaMans blogg. Minns ni att jag gjort ett inlägg om honom?? http://samthaman.blogg.se/ är iaf hans blogg. Haha kolla vilka roliga frågor! Jag hade ingen aning om att hon skulle ha med mig i sina frågor... Undrar vad han svarar på fråga 3... haha
Ser ni vad det står??

Spin City

Tittar just nu på ett Spin City-avsnitt från när Charlie Sheen var med. Han var en riktigt bra skådespelare asså.. Och han såg ju inte helt fel ut när han var ung, har ni sett Wall Street??
Charlie Sheen, bilden tagen från filmen Wall Street
.
Ska nog gå och lägga mig snart, man vill ju orka morgondagen också liksom ;) blir förmodligen inget mer bloggande idag, men det har ju blivit ganska mkt så det räcker väl?? haha
Godnatt ♥

WIIIHOOOO!!

Tack vare Eric Saade gick Sverige vidare till Eurovision-finalen på lördag. Jag måste säga att han gjorde det otroligt bra! De här två timmarna var helt värda att slösa på att titta på Semifinalen, haha. Alla mina favoriter från kvällen gick vidare :D kommer dock inte ihåg vilka länder det var men ja jag kan ju meddela på lördag elr ngt när jag kanske ser på finalen ;)
Det har inte kommit upp ngt klipp från kvällen på YouTube än men det kommer väl förr eller senare. Ni får nöja er med det från svenska. Inte för att jag har sett det tidigare...
.
Svar till Sanna: JAAAA, HELT OTROLIGT!!! Man är ju lite stolt :)

Bra schema??

Ingen Samhällskunskap imorgon:
.
Detta leder till att mitt schema ser ut såhär:
Jag börjar alltså 12.20, weyhoo!!

Populär nog?

Nu börjar Eurovision om 10. Man är ju lite taggad på att se om denna snygging går vidare eller inte :P

Telefonförsäljare

Har precis pratat med en telfonförsljare i typ en kvart.. Eller asså han var egentligen ingen telefonförsäljare utan han ville bara ha med mig i lite statistik och man var ju anonym så what ever!! Det handlade iaf om hur ungdomar känner sig som konsumenter i samhället typ... segt iaf, han hade typ 500 frågor... Nu fattar jag varför mina föräldrar aldrig vill prata med såna där människor...

Regn

Det regnar ute just nu, tur att jag inte åkte till stallet idag hihi :D
Kolla de otroligt fina blommorna på vårat träd! Det blommar typ bara 5 dagar om året och det är just nu så ska passa på imorgon och ta massa bilder för blommorna är såå söta :D

Kommentera mera!

Jag måste bara säga att jag älskar när jag loggar in på blogg.se och ser att någon har kommenterat något av mina inlägg. Man får liksom någon slags respons och skriver inte bara rakt ut i luften. Så fortsätt gärna kommentera! I love it!
Haha har en känsla av att ni inte kommer kommentera mer tack vare det här inlägget, men man kan ju hoppas att det funkar!

Vänner

Hemma igen. Det känns som om den här dagen var helt onödig, aja nu är den iaf klar. Sitter och tittar på Vänner men det är snart slut :( Juste dead line på samtentan har flyttats till söndag ist :D då behöver jag inte stressa lika mkt :) fast jag ska försöka bli klar med så mkt som möjligt idag

Puss

Ska alldeles strax åka till skolan. Kommer förmodligen åka direkt hem efter skolan för att göra klart hemtentan. Vi hörs då! Ha en bra dag!!♥

Outfit


Vakna!

Nu är Vakna med the Voice slut så vad ska man göra nu då? Nej men jag ska väl göra mig i ordning antar jag, även om jag inte har så bråttom. Jag har en känsla av att den här dagen kommer bli seg men aja vi hörs lite senare!

Nu får det vara nog

Godnatt gott folk! ♥

Chillaa

Nu har jag letat efter massa källor som jag kan använda mig av till tentan så ska jag bara sammanfatta och skriva vad jag själv tycker om allt imorgon så borde det nog räcka för G iaf :D Börjar 11.15 imorgon eftersom några har nationellt prov igen, skööönt! Ngt som är lite jobbigt är att när vi börjar har vi handledartid i bara 20 min och sen en lite för lång lunch och till slut bara svenska. Det skulle varit så otroligt skönt om vi slapp HL-tiden (som vi egentligen skulle ha gjort) men har fått ett mejl om att vi har det ändå, suck...
Nu ska jag väl bara glassa runt i huset och inte göra ngt, hihih
Kanske ska kolla lite TV förresten :D tror dock inte det går ngt bra på TV just nu men aja, det finns ju alltid ngt på MTV iaf ;)

Tjena

Nu är jag hemma och har duschat och allt. Skönt. Ska väl ta och fortsätta lite på samtentan antar jag eftersom jag inte har ngt liv... haha nej men jag trodde att det var Eurovision idag som jag då hade tänkt kolla på men det är det tydligen inte, blää.... Aja imorgon måste jag iaf kolla för då är Eric Saade med :D

Byebye

Har precis insett att hemtentan i Ekonomi som jag ska lämna in på fredag var ganska jobbig. Man måste leta en massa på internet, blähääääää :/ Jag kanske hinner fixa lite mer ikv annars gör jag klart den imorgon. Nu ska jag dra mig till stallet hade jag tänkt. Jag läär ju stanna där ganska länge med tanke på att jag ska båda rida och kvällsfodra men det vet ni ju redan ;) Hörs senare ikv!!

Just nu


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Lång dag va?? Ska nu sätta mig ute i solen och njuta av en härlig lunch och sedan börjar pluggandet.
Fick en liten överraskning när jag kom hem. Fattade inte att det var en katt först. Jag tror dock inte att det är så bra för katten att dricka det där vattnet...

Outfit


Planering

God morgon!
Jag har en känsla av att den här dagen kommer bli ganska konstig och bara blää.. Det här är iaf dagens planer:
9.00 Skolan - Mattelektion
10.20 Skolan - Naturkunskapsprov
~11.30 Åka hem. Göra klart allt med Flyga Drake inför "Bokcirkeln" imorgon. Börja skriva på hemtentan i Samhällskunskap.
~16.30 Åka till stallet. Rida och kvällsfodra.
20.00 Förhoppningsvis är jag hemma vid den här tiden.
.
Det där med att jag ska fodra lades tills igår kväll lite förhastat för att Rebecka inte kan.
.
Just nu känns det som om jag kmr hinna ganska långt med pluggandet men igår kväll kändes det inte riktigt som det... Men jag måste ju börja med hemtentan också som säkert kommer bli säääämst... Aja läraren har iaf sagt att om jag får minst G på den så får jag VG i betyg så det är chill :)
Aja nu ska jag göra mig i ordning! Hörs senare ♥

Godnatt ♥


Lady Gaga

Jag har tänkt på en sak (igen). Lady Gaga har förändrats otroligt mycket sen hon blev känd. Både med utseendet och musiken. Det första jag tänkte på när jag hörde Born this way var att hon har mognat otroligt mycket i sin musikstil, jämför bara med Just dance eller Poker face. Jag har dessutom märkt att jag gillar henne mer för varje ny låt hon släpper, WAY TO GO LADY GAGA!!
Men hennes nuvarande utseende förstår jag mig inte på. Hon var jättesöt förut liksom men nu ser hon bara konstig ut... Jag vet inte om hon har gjort ngt på riktigt eller om hon bara sminkar sig annorlunda och har annan frisyr, för det stämmer iofs... Ser ni skillnaden eller??
Bild tagen från Poker Face-videon
Bild tagen från Judas-videon

Dåligt inlägg → dålig rubrik...

Tror inte jag ska plugga mer naturkunskap, känns som om jag kan det mesta, om jag pluggar mer kommer det inte fastna så det är ingen mening med det... Ska iaf äta snart, sen duscha och senare ikv blir det DH och kanske Cougar Town, jag älskar tisdagar! Wiihoo! :D Märks det att jag är på bra humör?? hahahah
Haha charmig va??

I know there's good times behind that pain

Kom precis hem från skolan. Sitter ute i solen nu och ska snart börja plugga naturkunskap inför morgondagens prov. Juste vet ni vad?? Jag slutar typ tolv imorgon, hihihi. Vi får nämligen kompledigt pga att vi var på Tyresta Nationalpark en hel dag :D Efter den här veckan blir det typ inget mer plugg, har bara nationella prov sen. Ska blisååå härligt att slippa plugga varje dag så ska jag vara i stallet hela eftermiddagarna ist, låter inte det som en bra plan??

I know there's sunshine behind that rain

Good morgning sunshines!!
Jag hade otroligt lätt för att gå upp i morse tack vare att det var så ljust när jag vaknade :D
Såhär ser iaf jag ut idag. Har valt ut mina kläder noga... haha Måste ha en T-shirt eftersom jag bränt mig på bröstet och så vill jag ha glasögon så att mina ögon får vila :D
Jag älskar mina Gucci-glasögon som kostade en halv förmögenhet hihihihi....
Ska snart dra mig till skolan. Åh vad man inte vill sitta inne en sån här solig och härlig dag, aja måste man så måste man...

Whenever you smile, I smile

Är såå inte taggad inför skolan imorgon. Vi förlorar vår sovmorgon pga Engelska A nationella, Listening and reading. På själva engelska- och franskalektionen sen kanske jag har muntligt nationella, blääääääääää.

Aja med denna vackra bild på min kära pool säger jag nu Godnatt! ♥

Kräfta

Jag har bränt mig en aning idag... Är röd på bröstet. Men det är iaf enda stället :)
Syns det att det är rött? Aja ni fattar grejen ;)
Jag och Pearl igår när vi hoppade med Rebecka Byzz. Haha ser lite stört ut, färgerna ser helt annorlunda ut i mobilen....

Solstolen - platsen jag befinner mig på denna härliga eftermiddag

Sitter just nu i solstolen och läser den hemska men samtidigt otroligt känsloväckande och bra boken Flyga Drake. Snart är den slut, men jag måste ändå ha läst ut den till svenskan på torsdag. Det är så sjukt underbart väder ute, vill verkligen inte gå in! Jag menar kolla termometern:
22,5 grader den 9:de maj är ju galet varmt för att vara i Sverige!!
Om en halvtimme eller så ska jag göra mig i ordning och dra till stallet.
Ha en bra eftermiddag! Och sitt inte inne i mörkret utan gå ut och njut av det härliga vädret!

Jag just nu


Plugghästen #1

Tjenixen!
Haha... Sov 12,5 h inatt. Jag behöver typ egentligen göra det varje söndag-måndag men isf skulle jag behöva gå och lägga mig kl 18 och jag menar då är jag fortfarande i stallet. Men vad är då grejen med att jag har kunnat sova så länge i natt?? Jo jag har nämligen Cp-dag idag. Alltså Checkpointdag. Jag vet inte om jag har förklarat det begreppet för er men på de dagarna behöver man bara gå till skolan om man måste jobba ikapp ngt och jag som är så duktig i skolan ligger inte efter i ngt ämne hihihi :D
.
Var det bara jag som inte kunde blogga igår kväll? Jag vet inte riktigt vad det var för fel men det gick inte... Jag var iaf i stallet igår som vanligt på söndagar. Det var helt underbart väder så jag sprang runt i linne och fick lite bränna på axlarna :D Idag är det om möjligt ännu bättre väder så jag sitter ute i solen pluggar. Det är otroligt smart att plugga när man solar, för jag tkr iaf att det är tråkigt att bara sitta och sola så då kan man lära sig lite samtidigt ;)
Bilden togs igår kväll. Ser ni min fina bränna från axelbandet på på linnet?? haha hatar såna brännor....

Keep your head up

God morgon alla glada!
Vaknade precis. Är inte jättetaggad på att åka till stallet för tillfället men det går väl över när jag väl är där. Internet dog igår kväll igen. Asså jag börjar verkligen tröttna på det. Här kmr iaf bilder från kvällen:
Haha skön grabb!
På kvällen sen tittade jag på Djävulen bär Prada. Den är ju för underbar!
Nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning för att dra mig till stallet. Ha en bra dag allihop!♥

Nobody's gonna tell me I can't

Såhär blev mina naglar:
Såg precis den här videon. Haha OMG jag dööör!!

Solig lördag!

Har suttit ute i solen hela dan och pluggat naturkunskap. Det är så härligt väder idag! Inte ett moln så långt ögat kan nå!! Tror jag har fått lite färg iaf! Inte för att det syns på bilden men irl syns det liiite ;D
Nu har jag tänkt måla naglarna. De ser helt hemska ut. Ingen form alls! Jag tog av alla för ett litet tag sen för att det var så många som hade gått av men nu har de fått lite längd iaf! Har inte målat dem sen dess heller, en del av lacket finns fortfarande kvar så jag har väldens utväxt, haha! Men nu ska de få bli fina igen!

Spin City

Vaknade tolv, jag behövde sömn så att säga.... Det är iaf Spin City på 6an just nu och de är ju bara föööör roliga :D

Palla

Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig. Pallar inte stanna uppe längre. Har dessutom ändå inget att göra... Godnatt ♥

Hästis-inlägg

Jag vet inte om ni har märkt deet men jag har inte bloggat på min Pearl-blogg på år och dar för att jag tycker att det är bajstråkigt att skriva om hur man har ridit så jag ska nog lägga ner den :P tog iaf jäääättemånga bilder idag när jag var i stallet :D Det blev typ över 800... men det beror på att jag hade kameran inställd på att ta massa bilder i rad. Här kommer iaf några för er som är intresserade av att se ;) Bara så ni vet så hade jag inte tänkt hästis-blogga här ist, bara ibland kanske ;)
Haha det blev en riktig bild-bomb! Aja det är iaf bättre med det är text-bomb, jag menar det är ju mkt lättare och snabbare att titta på massa bilder än att läsa en lååång text ;)

Tecknat för vuxna

American Dad går på MTV just nu. Vad är det för program liksom?? Eller asså jag har ju hört talas om det förut men jag menar, det är värre än Family Guy... Som jag för övrigt inte tål att titta på för att det är för överdrivet och brutalt, det blir liksom inte kul...
VS

Relief

Det kändes som om båda proven gick hyffsat bra idag faktiskt, peppar peppar... Nej men jag är inte så bra på biologi men det kändes som om jag kunde det mesta och på franskauppsatsen skulle vi skriva två blogginlägg om en resa. Haha jag kan ju sånt så det var både roligt och lätt! Det känns som världens relief att jag gått ifrån båda de här proven levande!
.
Nu ska jag iaf poppa pop corn och ha en mysig TV-kväll med mammi. Hörs kanske senare! Puss ♥

Internej (igen)

Kom precis hem från stallet, tidigt va?? Internet dog förut idag, IGEN! Eller asså det funkade ett tag på morgonen men sen när jag tänkte blogga så dog allt så ja, det är därför jag inte kunnat uppdatera ngt. Ska iaf hoppa in i duschen nu så kan jag blogga mer sen. Hörs då! ♥
Denna har ni sett förut ;)

I'm done

Nu har jag pluggat klart. Eller iaf för idag. Har tänkt plugga lite innan skolan imorgon. Börjar dårå 12.20, weyhoo! Beror på att det är några som har nationella prov så då får vi andra ledig för att vi inte har tillräckligt med klassrum i skolan, haha. Har bara Biologi och Franska imorgon vilket är skönt men det är jobbigt att vi har prov på båda lektionerna... På biologin har vi prov i det jag precis har pluggat, alltså Etologi & Beteendeekologi, visst låter det intressant?? På franskan har vi iaf nationell uppsats, blääääääääää
Ska snart gå och lägga mig, är otroligt trött! Men jag behöver ju inte direkt lägga mig i tid pga att jag ska gå upp tidigt iaf! mihihihih
.
Juste det var en del personer i skolan idag som frågade om jag fyllde år. Vi har massa TV-apparater lite överallt i skolan och på dem står det massa information och bland annat vilka som fyller år och där stod det Emma Pettersson. Det de inte visste var att det finns TRE Emma Pettersson i skolan så nej jag fyller inte år idag. JAG KÄNNER MIG SÅ OTROLIGT UNIK I SÅNA ÖGONBLICK!!

Never say never

Jag har tänkt på en sak. Typ alla mina kompisar hatar Justin Bieber. Eller de klagar iaf på honom. Det stör mig lite med tanke på att han är riktigt bra på att både sjunga och dansa. Missförstå mig rätt nu. Jag är inget Justin Bieber-fan. Jag tycker bara att han är otroligt talangfull och jag har inget problem med honom. Det är inget fel på honom dudes! Come on! Gläds åt att han har lyckats så bra såhär tidigt i livet. Är det inget ni skulle vilja göra?? Skulle inte ni vilja vara i hans kläder?? Man är ju lite avis liksom, vara en stor popartist vid 16 års ålder... 
.
Haha kom bara att tänka på det när jag tittade på Ellen DeGeneres. Hon är iofs sjukt bra! Tkr att det är jättesynd att hennes show går mitt på dan för jag menar, då är man i skolan!!
Hans bästa låt måste jag nog påstå att det är Pray.
Tro nu inte att jag äääälskar Justin Bieber. Han duger för mig, inte mer.

I guess I learned my lesson much too soon

Kom precis hem från stallet. Tidigt va?? haha *stolt* måste nämligen plugga galet idag! Aja nu ska jag hoppa in i duschen!!

Outfit


Provfri torsdag

Sminkar mig just nu. Jag är så otroligt trött idag så det bara finns inte. Vill verkligen inte gå till skolan. Idag är iaf den enda provfria dagen den här veckan, jippie! :D

Godnatt ♥

Ska förresten bara göra mig i ordning nu och sedan gå och lägga mig. Det är så skönt för imorgon är min enda provfria dag den här veckan, weyhoo!!!
Hehe gammal bild som jag använt fler gånger men it works!
Godnatt kära bloggläsare!! haha ♥

Liten Emma

Kollade precis på massa bilder på min bror när han var liten för vi måste välja en bild till hans student. Vissa är riktigt bra asså! Jag finns typ inte med i några av de där fotoalbummen. De slutade sätta in bilder vid typ 93 elr ngt och jag föddes ju liksom 94 så ja... men mamma har sagt att de har bilder på mig bara att de inte satt in dem :P
Här är iaf några söta bilder på mig :D
Haha lite skillnad från nu va?? Men det är samma leende iaf :)

À bientôt mon amour, oui?

Har precis tagit en uppfriskande dusch. Insåg innan jag duschade att mina ben var väldigt torra så jag peelade dem och smörjde in med en body souflé. Nu är de jättemjuka och lena :D
Jag just nu:
Lyssnar på Om sanningen ska fram om och om igen för den är faktiskt sjuukt bra har jag insett :D
Bara om ni undrar vad det står på min söta T-shirt så står det A BIENTOT MON AMOUR oui? Jag stör mig lite på att de har stavat fel... Egentligen ska det stå à bientôt menmen den är söt ändå :) Och för er som inte förstår franska så betyder det Vi ses väl snart min kära?

Onödigt långt??

Har inte haft ngt tillfälle att blogga idag, därför har jag inte gjort det. (obviously) Kom iaf hem från skolan för inte så länge sen. Dagen har varit seg. Började med engelska nationella uppsats. Det gick väl helt okej tror jag. Handlade om traditioner så det var ganska lätt. Och jag bara ordbajsade ut massa linking words, woho! Det är ju typ fett bra :D Under biologin diskuterade vi bara massa olika sorters beteenden som vissa djur kan ha. Intressant va?? Gissa varför jag inte gillar biologi... Aja på naturkunskapen tittade vi på film om hur vi förstör miljön → depp mode!! Aja sen gjorde vi iaf "provfrågor" 2 och 2 med olika svårighetsgrad (G, VG, MVG) och så skulle man byta med ett annat par och så skulle man såklart svara och sedan få ett betyg. Matthias och Simons MVG+fråga var Är glass gott? Haha interskämt. Igår fick vi (Jag, Matthias, Simon, Linda, Sanna, Nora, Dommi och Kristoffer) ni vet en sån där stor bunke med glass av Niklas i N3. De flesta blev mätta efter bara några skedar men jag och Matthias fortsatte äta så det fanns bara typ halva bunken kvar när vi var klara, haha. Dessutom hade vi mattetest (man fick typ hjälpas åt) precis efter och på det fanns det 13 frågor men Matthias skrev som svar på fråga 14 Jag gillar glass. Haha skönt grabb! Aja nu ska jag råååplugga. Måste skriva klart en svenskanovell (jag som är så dålig på att skriva.......) Och så måste jag plugga en massa till biologiprovet på fredag. Min taktik för att inte bli störd av t ex tv elr datorn så jag sitter i TV-rummet och lyssnar på radio i våra awesome högtalare. Så nu borde jag kunna koncentrera mig :D
.
Den här låten spelas just nu på The Voice. Är det bara jag som tycker att texten är lite random? haha annars svänger den ju ganska bra ;) De på Vakna med the Voice tror att den kmr bli årets sommarplåga, det finns en stor risk för det tror jag faktiskt. Känns inte riktigt som om det är någon idé att "fråga mina läsare" för ni kommenterar ju ändå aldrig era utven! haha nej jag skämta bara, jag älskar er, det är ni som får mig att vilja fortsätt blogga ;)

Godnatt ♥

Nu har jag precis tittat på DH och Cougar Town. Båda de programmen är så sjukt bra!! Ska gå och lägga nu. Har engelska nationella imorgon, uppsats tror jag. Inte taggad... aja nu ska jag iaf få sova :D pusspuss

Monaco

Pluggar biologi för tillfället. Inte kul. Snart blir det Desperate Housewives som varje tisdag för min del. Juste en del av franska nationella handlade om Monaco. Jag måste bara erkänna att jag älskar den platsen! När jag läste om det började jag tänka på sommaren 2010 när jag var i Frankrike, vi åkte till Monte-Carlo en kväll, underbart säger jag bara!
Jag har ju planer på att efter gymnasiet flytta till min farfar i Frankrike och plugga franska på Monaco's universitet i typ ett år. Hoppas verkligen det blir så...

It's just not my cup of tea

Sitter just nu och dricker te. Känner att jag förtjänar det med tanke på vilket dösämst väder det är och hur bra *host* det gick på franska nationella.
Juste, pappa öppnade poolen i helgen! Min kära Barbapappa som lutar sig mot en vägg, haha. Den är formad så... Och ja den är min. Det är i princip bara jag som använder den med mina kompisar! hihi
Är den inte för vacker? Dick ser den inte riktigt ut såhär just nu, vi ska göra i ordningen den bara så kmr den se ut såhär om ngn månad ;)

Dåligt väder får en att uppskatta bra väder!

Sitter just nu på engelskalektion. Deja vu.. Det känns som om jag alltid bloggar på engelskalektionerna... aja hur som haver så gör vi inget. Vi får jobba fritt eftersom vår lärare är i Tyskland. Vi ska egentligen plugga inför nationella imorgon men jag menar, hur många gör det liksom?? På matten kmr det förmodligen bli samma sak. Den läraren är också i Tyskland och vi ska plugga inför nationella... Franska blir lite jobbig dock.. Men Nora berättade att nationella inte kan sänka en, wiiho! :D

Tell me can you hear my voice, loud and clear above the noice?

God morgon!
När jag vaknade imorse var jag på jättebra humör men när jag tittade utanför fönstret vändes mitt leende upp och ner. Sen dess har jag varit inne i ett litet depp mode.
.
Tur
Idag är det ren tur att du klarar en viktig uppgift. Du kanske bör vara lite mer förberedd nästa gång så du inte behöver vara nervös.
.
Tror ni att den viktiga uppgiften är franska nationella?? Hoppas verkligen det...
.
Sitter just nu och lyssnar på den här:
Danny Jones är så sjukt bra! Och han ser ju inte helt fel ut heller....
.
(Snygg bild...) Har på mig glasögon idag. Känner att mina ögon behöver vila. Dessutom ska jag inte till stallet idag så jag är inte i behov av linser.

In your command

Sitter just nu och försöker skriva på min svenskanovell som ska lämnas in på torsdag. Har bara kommit på intro och outro (heter det så när man skriver också eller bara i låtar??) Den handlar om en kille som ska ha dödat sin fru för att hon gjort ngt mot honom. Jag har dock inte kommit på vad hon ska ha gjort mot honom och hur han dödade henne, det är lite jobbigt med tanke på att det är det texten handlar om... aja denna låt får mig iaf lite i stämning!
Daniel Norbergs senaste låt. Visst är han otroligt bra??

Sam Tha Man

Förlåt mig Rebecka men jag var verkligen tvungen! Kolla in grabben, han är inte riktigt klok! Dessutom är låten också asskön!!
Haha Spåårad grabb!!
Han har en blogg där han typ bara videobloggar, fett wierd grabb!! Aja här är iaf bloggen: http://samthaman.blogg.se/index.html

Horoskop

Mitt horoskop för den här veckan, spännande med överraskning :D
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan förvånas av en persons sätt den här veckan. Du känner att det är något som inte stämmer riktigt med den här personens normala uppträdande. Det verkar som om det finns något dolt motiv som du inte riktigt kan se än. Saker och ting klarnar framåt helgen och du får då antagligen reda på varför det har blivit som det har blivit. Var beredd på att få en överraskning.
Undrar vem de menar...

Tjena

Nu är jag hemma från alla dagens aktiviteter. Haha nej men jag har bara varit i skolan och i stallet som vanligt. Ska hoppa in i duschen nu iaf.
.
BTW för er som undrar så är jag inte naken på min header-bild, haha!
Jag har denna klänning på mig, bilderna är nämligen tagna vid samma tillfället ;)

Onödvändigt??

Sitter just nu och tittar på dööroliga videobloggar av en viss snubbe. Får lägga upp ngn video till er imorgon för han är inte riktigt klok och jag pallar inte nu. Ska nog gå och lägga mig snart, ska springa 2,5:an i ensta på idrotten imorgon bitti, inte taggad... dagens (helgens??) bloggning blev inte så rolig, men jag kommer igång imorgon igen! Hörs då duuudes! ♥

Last train to awesome town

Nu är jag hemma och jag är äntligen lugn. Har gått runt enda sen igår kväll och undrat vad det är för fel på min moppe. Pappa har provkört den och tror att det bara är fel på varvmätaren. Jag ska ändå ringa MC Shopen imorgon och kolla vad de tror.

.
Har iaf varit i stallet idag, pallar verkligen inte skriva om allt som har hänt, dessutom tror jag inte att ni vill veta heller, haha. Jag och Rebecka hade iaf jätteroligt när vi var ute och red. Vi red på ett motionsspår (ssssssschhh) och det var jättemånga löpare ute som vi körde lite pepptalk med, haha! Vi hade iaf sjuuukt kul, som alltid!!
.
Nu måste jag göra i ordning min idrottsväska tills imorgon, pallar inte göra det imorgon bitti... men jag kmr nog skriva snart igen tror jag ;)

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes