Sluta?

Hejsan!

Det var en väldigt rolig dag i skolan idag. På gympan spelade vi Ultimate Frisbee och jag klarar inte att fånga frisbeen för jag har för långa naglar... Jag nuddade den varje gång men jag fick aldrig grepp om den. Vi hade en extra lektion i kemi idag för att plugga inför provet men den gav absolut inget. Det var verkligen slöseri med tid och jag behövde stressa hem för jag skulle rida. Red Pärlan, det var väldigt kul. Nu ska jag bara plugga inget annat.

Jag funderar på att sluta blogga men om ni vill att jag ska fortsätta så kan jag göra det men jag orkar seriöst inte för det kan vara väldigt tråkigt och det tar faktikt ganska mycket tid.

Ha det bra
Pussar

Söndag 22 november

Hejsan!

Idag har jag och Daniel 8 månader!<3 Eller 35 veckor om man vill uttrycka sig så.
Idag har jag varit i stallet väldigt länge men vi blev klara väldigt tidigt idag för Annika skulle se New Moon. Jag kom ändå inte hem förrän vid kl 18 för det tog väldigt lång tid för pappa att komma och hämta för han var på jobbet och han jobbar i Solna.



Most played this week by Emcho blev Don't Know Why med McFly.
Mycket bra låt. Danny Jones och han syster har skrivit den när deras pappa var otrogen mot deras mamma.

Lyrics:

One by one, drinks are gone
Do I have to stay?
Hate the sound of one more pound
As it rolls away

Why did I need your proof?
When I knew the truth

And I don't know why
I just let it slip by
Me all the time
I just wish you'd have tried

I don’t want to know your game
Let alone her name
No matter what you say to me
We are not the same

Why do you make me cry?
Try to justify
Don't right your wrong with my mistakes
Cause my head's held high

And I don't know why
I just let it slip by
Me all the time
I just wish you'd have tried

And I don't know why
I just let it slip by
Me all the time
I just wish you'd have tried

Dreams we have as kids all fade away
Now its not the same

And I don’t know why
I just let it slip by
Me all the time
I just wish you'd have tried

And I don't know why
I just let it slip by
Me all the time
I just wish you'd have tried

Daniel kom precis och vi ska väl säkert bara ta det lugnt ikväll och antagligen titta på Parlamentet.

Ha en bra kväll
Pussar

Filmkväll

God kväll!

Har precis ätit och pratat en hel del med mamma. Det blir en filmkväll ikväll, det ska bli jättemysigt. Snart börjar Fyra bröllop och en begravning som jag har planerat att titta på men vi får se om det blir så för jag ska kanske träffa Daniel. Halv ett går Night at the Roxbury som jag ska spela in för det är en extremt bra film.


Mysket bra film men jag har inte sett den på länge så det ska bli kul att få se den igen.


Världens bästa film. Har sett den ett antal gånger hos Louise men jag tröttnar aldrig på den. Ska som sagt spela in den så jag kan se den flera gånger om.

Ha en bra kväll
Pussar

Lördag 21 november

Hejsan!

Igår hade vi luciaträning i skolan, det var väldigt kul. Red på kvällen, lektion. Charlotte var sjuk så jag var ensam. Fick rida Pärlan. Vi tränade på att styra över bommar som låg i en speciell bana i galopp. Hon var väldigt stressad och varje gång jag skulle byta galopp för att det skulle bli lättare att styra blev hon bara ännu mer stressad. Träffade Daniel på kvällen och vi hade jättemysigt.

När jag vaknade idag såg jag att solen sken och att himlen var blå och då blev jag jätteglad. Har inta gjort så mycket idag, städat rummet bara. Ska till Märsta snart för att gå en extra kurs för oss som inte klarade körkortsprovet. Sen ikväll vet jag inte vad som händer men vi får se.




Ha en bra dag
Pussar

Torsdag 19 november

Hejsan!

Har haft väldigt roligt i skolan idag. På SOn ställde vi tjejer i klassen frågor till killarna och killarna ställde frågor till oss. På kemin hade jag ingen bok men Andreas, Julia, Agnes och jag var väldigt pluggiga. På svenskan tittade vi på Flyga Drake och den filmen förstör bilden man har fått när man läst boken. Idag röstade vi om vem som skulle nomineras till Lucia, det blev Jenny, Grattis! Efter skolan var det Åre-möte där vi fick veta att alla får åka med till Åre, Jippie! Sen gick jag och Rasmus hem och där vi brukar skiljas stannade vi och prata jättelänge och hade jättekul. Vi brukar göra så och det är alltid lika kul varje gång och vi har alltid något att prata om.



Just nu pluggar jag musik inför provet imorgon. Målade ju mina naglar igår och såhär blev det.

Ha en bra kväll
Pussar

Skön dag

Hejsan!

Idag har varit en väldigt lugn dag. Började med engelskauppsats, vilket gick ganska bra tror jag. Sedan SO i ungefär en kvart då vi utvärderade några temadagar. Efter det begav vi tjejer oss till gymnastiksalen för vi hade idrottsdag. Vi spelade volleyboll. Det var väldigt kul och så var det skönt att få sluta 12. Killarna däremot hade simning och slutade långt senare.
Efter skolan har jag inte gjort särskilt mycket, har tittat på TV och pluggat lite kemi och musik inför prov. Jag har målat naglarna också, de fick bli rödglittriga.
Ska kanske träffa Daniel senare för att plugga, det ska bli kul.

Ha en bra kväll allihopa
Pussar

Tisdag 17 november

Hejsan

Gårdagen var en väldigt dålig dag, klarade inte körkortprovet och andra saker gick också dåligt. Direkt när jag kom hem gjorde jag mig i ordning för att rida och så skjutsade snälla pappa mig till stallet. Först hjälpte jag till med att ta in alla hästar men vissa ville vara kvar ute i regnet så vi väntade med att ta in dem. När alla hästar var inne red jag Pärlan. Man brukar ju säga att när man sitter upp till häst, lämnar man alla problem på marken och det stämmer verkligen. Ridning är det bästa som finns för man släpper alla vardagliga problem och tankar och blir ett med hästen och det är verkligen en underbar känsla. Alla borde prova, för ni vet "Hästar ger allt".


Mamma kom hem från Istanbul igår. Där hade hon köpt massa saker till mig. Bilder nedan:

Armband


Skrubbsak


Badsaker


Väska


Idag har allt varit väldigt roligt. Gjorde matteprov idag och jag tror det gick bra. På SO-lektionen diskuterade vi Judedomen, Islam och Paradise Hotel och vad de har gemensamt. Lite speciellt, jag vet, men känner man Annika Wilandh blir man inte förvånad. Det blir ingen dans ikväll för Katarina (lärare) är sjuk. Ska nog bara ta det lugnt och plugga lite.

Ha det bra
Pussar

Söndag 15 november

Hejsan!

Jag är väldigt trött efter en hel dag i stallet. Charlotte var sjuk så hon kunde inte komma och då behövde jag och Annika göra allt. Men det gick ganska fort för vi var väldigt effektiva. Fick skjuts av Annika både till och från stallet för hon har tagit körkort nu.

Imorgon ska jag göra körkortsprov, hoppas jag klarar det så jag kan åka moppe till stallet på kvällen. Jag känner mig ganska säker men man vet ju aldrig vad det kan komma för svåra frågor.

Jag har tänkt bärja med en sak som ska heta "Most played this week by Emcho". Den låt jag har lyssnat mest på under veckan kommer jag lägga ut på bloggen på söndagen. Ska börja den här veckan som kommer.

Ha det bra
Pussar

Tillbaka

Hejsan!

Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men jag har inte haft tid och så tröttnade jag men nu känner jag att jag vill fortsätta igen. Hoppas alla har haft det bra på sista tiden, det har i alla fall jag. Köpte moppen förra lördagen, iiip! Den är jättefiin. Ska göra körkortsprov på måndag, får se hur det går...



McFly - No worries

Den här låten är jättebra vad jag tycker. Mycket bra text.

Danny:
We ran past strawberry fields
and smelt the summertime
When it gets dark I’ll hold your body close to mine
And then we’ll find some wood and
hell we’ll build a fire
And then we’ll find some rope
and make a swinging tyre

Tom:

Captivated by the way you look tonight
The light is dancing in your
eyes, your sweet eyes

Danny:
It’s times like these we’ll never forget
Stayin out to watch the sunset
I’m glad I shared this with you
Cause you set me free
Show me how good my life could be
How could this happen to me? Yeahhhohhh

Tom:
And then I’ll swing you girl
until you fall asleep
But when you wake up you’ll be
lyin next to me 
We’ll go to Hollywood, make you a
movie star
I want the world to know
how beautiful you are

Danny:
Captivated by the way you look tonight
The light is dancing in your
eyes, your sweet eyes yeah

Tom:
It’s times like these we’ll never forget
Stayin out to watch the sunset
I’m glad I shared this with you
Cause you set me free
Show me how good my life could be
How did you happen to me? Yeahhhohhh

Danny:
There are no secrets to be told
Nothing we don’t already know

Tom:
We got no fears of growin old
We got no worries in the world

Mycklet fin låt...
Ska försöka komma ihåg att blogga så ofta som möjligt men det tar tid och jag har inte särskilt mycket fritid men vi får se. Den här veckan har jag inte så jättemycket i alla fall.

Ha det bra
Pussar

Tisdag 3 november

Hejsan!

Idag har varit en rolig dag.
Skolan var ganska tråkigt men jag fick present från Louise som kom från Egypten. Fick en parfym och en fin flaska som man ska hälla parfymen i.

Parfym

Jag frågade min lärare om jag får vara ledig måndagen den 16:e november kl 12.00 för att göra moppeprov på Vägverket och det får jag så jag slipper tre lektioner och kan åka hem direkt efter provet. Pappa har fixat så jag ska få övningsköra i trafik på lördag. Ska ju hämta moppen då också så det kommer bli en väldigt bra dag.

Efter skolan skulle Daniel stanna kvar och göra klart sin bilduppgift och han ville inte vara ensam så han tvingade mig att vara med även om Johannes och Oscar också var med. Vi var ensamma i klassrummet utan lärare och vi hade jättekul. Dels så berättade Johannes om sina misslyckanden med sin nya Ipod och det var extremt kul. Kom hem 16.40 och då gjorde jag nästan ingenting för jag hann inte göra så mycket för jag hade dans vid 18.00. Sara kunde inte vara med på dansen och det var väldigt tråkigt. Men att dansa är ju alltid kul ändå.
Efter dansen har tränat på min redovisning som jag ska ha imorgon och jag tror att det kommer gå ganska bra för jag kan texten hyffsat bra.


Tränade inför redovisning

Ska nog titta på Desperate Housewives nu
Ha det bra
Pussar

Bra dag

Hejsan!

Min dag har hittills varit väldigt bra. Fick veta vad jag fick på SO-provet som var på Andra Världskriget och det gick väldigt bra.
Idag fick jag äntligen mitt körkortstillstånd också, då blev jag extremt glad!
Pappa ska fixa övningskörning i trafik till mig nu och så ska han fixa så jag får en tid att göra körkortsprovet också, hoppas bara jag får tid så fort som möjligt på båda sakerna så jag hinner köra lite i alla fall innan snön kommer.

Lyssnar på Don't stop me now med Mcfly just nu för jag känner att jag är på det humöret.
Ska iväg och rida sen, det ska bli kul.

Ha det bra
Pussar

Sammanfattning

Hejsan!

Har varit i stallet idag för att hjälpa till att kvällsfodra. Blev väldigt trött efter det, varför vet jag inte så blev det.
Har inte gjort så mycket annat idag.

Ska berätta lite vad jag har gjort de dagarna jag inte har hunnit blogga.

Igår gjorde jag nästan inget på dan, åkte bara till Täby Centrum för att klacka ett par skor. På kvällen blev det middag och lite utklädnad hos Irina med broder Marcus, Sanna, Jonathan, Daniel och Olivia. Det var jätteroligt. Vi gick Bus eller godis och spelade Cluedo. Jag var hos Daniel efter det men det blev bara en timme för klockan var så mycket. Mysig kväll!

I fredags fyllde jag ju år. Blev uppvaktad med presenter på morgonen, fick veta att vi ska hämta moppen på lördag, iiip! Gjorde nästan inget efter, läste lite och tittade på tv. På eftermiddagen åkte jag och mamma till Täby Centrum för jag hade tid hos optikern då, allt såg väldigt bra ut. Vi köpte en klänning till kvällen också. På kvällen kom Daniel, Sanna, Farfar och farfars vän Kerstin. Vi åt god middag och hade jättetrevligt.
Tack för en jättebra födelsedag!

Ska titta på Parlamentet nu
Pussar

Tid

HEJ!

Jag har tyvärr inte hunnit blogg de två senaste dagarna. Har inte riktigt tid nu heller för jag måste plugga men jag berättar ikväll vad som har hänt de senaste dagarna.

Ha en bra dag
Pussar

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes