Byebye

Nu har jag precis ätit en mysig middag med familjen och Farfar & Kerstin. Ska snart dra mig iväg till ängsan :D Kmr förmodligen inte blogga igen förän imorgon kväll eftersom att imorgon är det söndag och då ska jag jobba, blää... aja ha en bra Valborg dudes!! <3

Internej

När jag tänkte bogga förut dog internet. Hatar när det händer! Nu funkar det igen iaf! Var ju och handlade med mammi förut. Det enda jag köpte från My One var en man- och svansborste, pälsglans och lite godis, hihi. Som ni kanske vet så finns det ngt de kallar Förbutiken inne på Coop i Enebyberg. Där har de en Ben & Jerry's-glassbar så jag fick en stoor strut med två gigantiska kulor i. Killen som gjorde det var dögullig, hihi. Mamma berättade att de som jobbar där har alla gjort ett trevlighetstest så man måste vara ordentligt trevlig för att få jobb där! Det är iofs bra, och man märker att alla är jättegulliga där. Hur som helst, sen dess har jag typ bara städat mitt rum. Det är jättefint nu! :D Var tvungen att göra det eftersom Farfar och Kerstin kommer hit på middag ikv. Juste jag har äntligen lyckats planera min kväll också! FINALLY! Eller planerat och planerat, jag ska helt enkelt till ängsan, hehe. Men det blir säkert mysigt :)

My One

Min mamma frågade precis om jag ville följa med till Enebyberg och handla. Jag blev såklart tveksam men när hon sa att vi kunde svänga förbi MyOne ville jag följa med direkt!! Så vi åker snart. Weyhoo!!

Gilmore Girls

Gor morgon!
Sitter just nu bänkad framför Gilmore Girls! (som varje lördagmorgon) Jag har lite ångest inför valborg, jag vet inte vad jag ska göra än!!!! blääääää... aja jag får väl fråga runt så hittar jag väl några att vara med till slut....

Genius

De flesta ungdomar längtar förmodligen till valborgsmässoafton imorgon. Samtidigt tror jag att de allra flesta ungdomar dör lite inombords med tanke på att det är första maj på söndag. Deras värld blir inte densamma. Det var ett par genier från Storbritannien som kom på den brillianta idén. Först skulle de få alla att gilla det de skapat och sedan när halva världen var beroende skulle de även tvinga alla att betala. En genial plan, det är jag tvungen att erkänna. Dock gör det de flesa ungdomars vardag lite tråkigare. För de som redan betalar spelar det ingen roll, ingen skillnad för dem. Men gratisanvändarnas värld rasar samman. Ni vet säkert vad det är jag pratar om. Spotify såklart! För er som inte visste det så kommer gratisversionen av spotify tas bort och efter den första maj kommer alla behöva betala.
Genier är vad de är, inget annat...
Haha har ritat de röda strecken helt själv faktiskt!! *stolt* haha
.
Nu har jag iaf precis tittat på de två sista avsnitten av 99 saker man måste göra innan man dör så nu blir det inget mer av det, men det var ju ett sjukt underbart program måste jag erkänna! Ska iaf göra mig i ordning nu och gå och lägga mig, är så sjukt trött... Godnatt <3

The F word

Nu är jag hemma. Har redan hunnit duscha också! För tillfället lagar jag middag! Eller asså lagar och lagar... egentligen väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan langa in mina pommes frites! Blir ingen ordning på middan idag eftersom mammi och pappi är iväg och firar en vän och bror äter fortfarande inte så jag fixar ihop ngt snabbt bara! Dessutom är jag inte så hungrig...
.
"In case you wonder what the F stands for, it's FOOD of course!!"
-Gordon Ramsey

I'm off

Nu ska jag snart åka till stallet och rida min lilla pärla ♥
(Har även kvällsfodringen så jag kmr vara borta ganska länge, kmr väl hem vid typ 7 elr ngt så vi hörs då! Ciao ♥

Real

Nu är jag hemma gen från skolan. Sitter just nu och tittar på Real Housewives of New York. De är så sjukt underbara!

Outfit

Idag pallar jag inte bry mig så mkt om min outfit. Har nämligen bara en lektion så jag slutar 11. Det beror på att treorna har mösspåtagning idag, Ha så kul allihop! Lärarna ska ju med på det så vi har inga lektioner efter 11.30! Jag har dessutom lunch 11.30 så jag slutar direkt efter min samlektion som är den enda lektionen idag! Soft dag med bara 1 h 40 min skola, vore najs att ha så varje dag...!
De enda smyckena jag har på mig idag faktiskt!
Inte särskilt mkt smink
Mysiga byxor och bara ett grått linne till

God morgon!

Det här är mitt horoskop för dagen! Det låter inte så lovande...
Tur
Det finns knappast några vinstchanser för dig idag när det gäller lotterier. Att köpa lotter är nästan som att kasta pengarna i sjön.
Hälsa
Du har i dag svårt att vara så koncentrerad som du borde. Tillfälliga hälsoproblem tenderar att avleda dina tankar.
Ekonomi
Genom en smula list kan du gå segrande ut ur en ekonomisk angelägenhet idag. Detta kan komma att ge ett stort tillskott litet längre fram.
Arbete
Håll inte inne med dina känslor. Säg ditt hjärtas mening, och du får kanske medhåll från ett oväntat håll.
Kärlek
Idag kan du känna för att överraska din partner. Tyvärr finns det en risk för att det inte uppskattas lika mycket som du förväntat dig.
Relationer
Hör av dig till en vän som du inte talat med på länge. Se till att ni inte glider ifrån varandra.

Friends

"A friend is someone who sees through you and still enjoys the view."

Kvällsfika

Eller vad heter det? haha dricker iaf te, äppeljuice och så äter jag äpple. Nyttigt va?? :D fast det är u lite jobbigt för man blir ju tjock av att äta sent på kvällen... Eller asså, kroppen tar inte upp all energi den får in så det omvandlas till fett ist... inte bra!! Jaja mitt fika är iaf bättre än godis!!!


I skuggan av Lyxfällan... haha, vet inte om det syns men mitt fika är faktiskt med i bilden bara att det är svart:P

Lyxfällan

Har precis ätit, mums säger jag bara! Hade tänkt plugga gärnet inför biologiprovet nästa vecka idag men jag glömde pappret med vad man ska plugga på i skolan så det blev liksom lite svårt... Istället ska jag sitta bänkad framför Lyxfällan ikv! Rosanna Charles ska ju vara med, ni vet bloggerskan! haha det kmr bli jättekul, jag typ älskar det programmet.
MUMS!!!
På trean kl 21!
Rosanna Charles
Hennes blogg hittar ni här: http://www.finest.se/rosannacharles

Horoskop

Hittade precis en sida med massa olika sorters horoskop! jippie! :D älskar att läsa horoskop, även om jag inte riktigt vet om jag tror på dem haha! Om du är intresserad så hittade jag det här: http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm!
.
Det här är mitt horoskop för hela den här veckan! Dock har ju halva veckan redan passerat, menmen!
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
.
Tror jag ska börja lägga upp horoskop lite så och då bara för att det är roligt så kan jag kolla sen om det verkligen stämmer!

Nyduschad

Har precis duschat. Innan jag hoppade in i duschen frågade mamma om jag ville följa med till Täby. Asså jag vill ju såklart det men jag känner att jag först och främst inte har ngt speciellt "ärende" där och så måste jag verkligen plugga för jag har typ fem prov nästa vecka... Hon frågade iaf vad jag ville ha till middag (bara jag som ska äta eftersom bror är sjuk :(), hon kom själv på den bra idén att göra fattiga riddare! hihi den lilla tjockis som jag är så kunde jag ju såklart inte säga nej till det mihihihihihi. aja nu ska jag föna håret. Hörs snart bitches!

Färd till skolan

Sitter just nu på engelskalektion. Vi skriver fortfarande på texten om musik, om ni minns den. Det gick inte så bra för mig i morse när jag skulle åka till skolan. Först och främst var jag lite sen. När jag starta moppen hade den sjukt höga varvtal! bara när den stod och gick på tomgång var de liksom uppe i 7 000! Så när jag gasade gick de upp i 9-10 000! Det var lite lagom läskigt sådär... Men jag hade bråttom så jag körde iväg ändå och efter någon minut var varvtalen som vanligt igen! pheuw... skönt! Sen när jag kom iväg visade det sig att det var sjukt mkt köer, överallt! det var jätteirriterande.. aja som tur är har jag moppe så jag kan ju köra förbi alla, mihihi... När jag kom till skolan visade det sig att det har hänt en olycka E18 så därför kan ingen komma till jobbet så typ hela Täby stod still, suck...

God morgon!

Tittar  just nu på Vakna med the Voice. Det är så sjukt bra asså! Jag är egentligen inte så mkt för radio annars men när det filmas också blir det jättebra!
Här får ni se min outfit idag också!

What if

Idag blir det till att gå och lägga mig tidigt! Börjar tidigt imorgon -.-
Denna låt somnar jag till ikv!
Haha ännu en video... men den här måste ni bara se! Både låten och videon är så sjukt vackra!

Han är ju för underbar!


Utve

Haha oj jag har själv några saker att kommentera på om mitt senaste inlägg :P För det första, jag är inget snuskäckel som det låter som om jag är! jag duschar och tvättar håret varje dag även om jag vet att det inte är bra för håret... Men jag vill ju inte diret lukta häst och mitt hår har ändå vant sig, det ser fett ut om jag inte tvättar det en dag och jag tål inte fett hår, det är typ det äckligaste som finns... För det andra så lackar jag lite på att mina ögon ser bruna ut på bilden. Det är liksom den enda färgen mina ögon inte är!! Enligt Linda är mina ögon gula/gröna/gråa/blåa liksom. Men att de ser bruna ut beror på kameran i datorn och ljuset i badrummet! Haha ja jag hade med mig datorn in i badrummet för att lyssna på musik när jag skulle göra mig i ordning haha
.
Nu låter det säkert som om jag är ett retard! Men jag är bara mig själv! haha :D
Juste en sak till bara, jag älskar min datorkamera! Bilderna blir ju inte så skarpa och tydliga så alla skavanker syns inte! haha :D

Duschaaa

Nu är jag hemma! Eller jag har egentligen varit det i typ en halvtimme nu men jag har bara chillat lite och lyssnat på musik och sånt! Var iaf i stallet förut så nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och återvända till the world of freshness! haha

Outfit

Jag drar iväg till skolan snart men först får ni en Outfit!

Mina favoritjeans! (Om ni minns dem?) Haha oj råkade lämna garderoben öppen, den är ju lite lagom full, måste rensa ur allt som jag inte använder längre!

Den här toppen är så söt! Älskar broderiet! Dessutom sitter den väldigt bra också!

Vakna!

Tittade precis på Vakna med the Voice. Eric Saade var med, asså han är ju bara för snygg... De snackade om Eurovision, är det bara jag som inte tittar på det? haha kanske borde göra det för då får man de honom mer, haha! nej men det är ju så tradigt....

It's time to say good night

Efter en mysig härlig TV-kväll med Desperate Housewives och Cougar Town har jag tänkt gå och lägga mig!
(Har ni märkt att jag gillar den här bilden? haha)
Så sjuukt roligt!
.
Hehe samma bild som i lördags. Minns ni att jag sa att pjamasen bara var preliminär för den natten? Jag kan meddela att jag fortfarande har den... men den är ju så skön!

Individuella val

Jag lackar lite just nu. Fick precis reda på vilka individuella val jag ska läsa i tvåan. Allra helst ville jag läsa 200 poäng i tvåan och sedan bara 100 i trean men jag fick bara 100 poäng i tvåan!
Som tur är så är de bara preliminära, ska prata med Inkan för jag vill verkligen inte ha det såhär...

The 70s

Kom hem för typ tjugo minuter. Just nu chillar jag galet. Insåg precis att That 70s show har börjat gå igen så jag tittar på det just nu :D

Väntan

haha oj vad tråkigt mitt förra inlägg blev, hade inte tid att skriva klart :P nu sitter jag iaf och väntar på att franskan ska börja, inte kul asså... Efter skolan ska jag faktiskt dra hem direkt, inget stallet för mig! Och ikv så är det ju Desperate Housewives! Missade det förra veckan eftersom jag var i Spanien :( 

Engelska

Sitter just nu på engelskalektion, vi ska skriva en text om musik för att förbereda oss inför natgionella provet nästa torsdag. Kemiprovet imorse gick ganska bra, jag tycker inte att organisk kemi är så svärt så ja...

Outfit

Såhär ser jag ut idag. Det fick bli jeans men den här outfiten ser ju väldigt vårig ut så den är inte fel iaf! Jag har två ringar, "klockan" och "fågeln". I öronen har jag två små ringar, en stjärna i det nya hålet och en liten gubbe som klättrar upp för örat! På min handled hänger två pärlarmband med två berlocker i form av en delfin och en vas(?).

God morgon!

Just nu håller jag på att göra mig i ordning inför skolan. Har dock världens ångest över vad jag ska ha på mig, vet verkligen inte.... Men det får väl bli ett par jeans antar jag, för enligt DN ska det vara molning idag... Dock litar jag inte riktigt på det med tanke på att himlen är blå... Aja!

Pessimist #1

Har precis avnjutit en mysig middag i kvällssolen på altanen! Jag säger bara rabarberkräm till efterrätt!! Det är riktigt somrigt. Dock stör jag mig lite på folk som säger att det är sommar just nu, det är ju trots allt fortfarande april... Jag vill inte förstöra några drömmar men jag tror inte att det här vädret håller i sig asså... Minns ni i somras när det var typ 30 grader i Strockholm den första månaden och tråkväder resten? Minns ni i höstas när den första snön kom och försvann lika snabbt? Minns ni i februari/mars när vårvädret kom i ngn vecka och sen snöade det igen?? Jag litar inte på det här vädret säger jag bara!!!
.
Nu under lovet har jag ätit så sjukt mkt och så sjukt god mat asså! Så jag hade tänkt vara lite nyttig nu för att kompensera liksom men det blir lite svårt att vara nyttig när pappa kommer med ett stort påskägg fyllt med godis... får väl börja med nyttigheterna i maj istället...
Det här är bara halva...

Hemma igen

Kom percis hem från stallet. Och guud vad härligt vädret var asså! red i bara t-shirt :D det är lite synd att man måste ha ridbyxor som är så långa, menmen det finns ju inget annat val... nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig ;D hörs snart!

TJENA!

Nu ska jag nog ta och göra mig i ordning och åka till stallet på min nytvättade moppe! :D

I'm walking on sunshine!

Haha jag just nu!
Katrina & The Waves – Walking On Sunshine

Sjukling

Stackars lilla Sanna är magsjuk. Hennes mamma och syster är här just nu och tar hand om henne. Hon mår jättedåligt :( Men det blir nog bättre snart, hon fick någon tablett av sin syster som borde verka snart :D
Krya på dig gmn <3

Hål i örat

För exakt sju veckor sen nu tog jag ett till hål i örat. Det örhänget de tog hålet med ska man ha i 6-8 veckor och förra söndagen vart det ju då 6 veckor och jag ville ju såklart byta så tidigt som möjligt men jag kom på att det kanske inte är så bra att fiffla med det i Spanien så jag väntade till nu istället. Åhh vad glad jag är att jag gjorde hålet asså! Det är ju bara såå snyggt med två hål i ena örat! Jag skulle även vilja ha ett till hål i andra örat där uppe, ni vet?? Det är också döösnyggt! Men jag kanske borde vänta tills det jag vet att det här funkar bra. En sak som jag stör mig på med det är att det hamnade så nära det andra hålet, det blir liksom lite trångt när jag har mina stora pärlor... En till sak som är jobbigt är att jag måste ha örhänge i hålet hela tiden under hela första året! aldrig att jag kmr lyckas med det... Jag sover alltid utan örhängen för de är bara i vägen men nu måste jag ha örhänge i... blää. Jag menar det första örhänget var ganska lugnt eftersom det hade en plastplupp där bak som gjorde att inget spättade mig i huvudet men nu kommer jag säkert få värsta skavsår av pinnen... MEN jag ska inte klaga, hoppas det läker ihop fint bara! Peppar peppar...

Rent var det här!

Mamma och pappa var übergulliga idag och tvättade min moppe :D haha ja båda gjorde det, pappa körde med högtryckstvätten för att han tyckte att det var roligt och sedan tog mamma en trasa och skurade. Det blev jättefin!
Visst blev den ren och fin?? Den glänser verkligen!

Zero chance of rain!

Var i stallet idag på morgonen och fram till 1 ungefär. Då åkte jag hem och duschade och åt lunch. Efter det plockade jag fram kemiboken (kemiprov på tisdag) och satte mig ute och pluggade, solade och lyssnade på härlig Håkan-musik! Hjälpte även pappa med att ta fram utemöblerna!
(Gjorde en kanna med saft på bubbelvatten för man blev ganska törstig av att sitta ute i solen!)
Utemöblerna! De är dock inte så fina för tillfället men pappa ska slipa och olja in dem snart!
Plugg!!
.
Tog även massa härliga bilder på blommor som tittar fram ur jorden! Men de får komma i ett eget inlägg för det blev ganska många...
.
Grillen är framme så ikv blir det grillspetttill middag!! Wiho! Årets första grillning!!
.
James Blunt – Stay The Night
Den här låten passar ganska bra in på den här dagen - "It's 72 degrees, zero chance of rain. It's been a perfect day!"

Sola

Nu har jag precis skrivit ut ett papper om vad man ska plugga på till kemin så ska jag ta med mig det, kemiboken och min iPod och plugga i solen endast klädd i shorts och bikini!! :D

Godnatt ♥

Haha fin pyjamas jag har va?? nej men en stor t-shirt från NCC (mamma jobbar där) är perfekt nu inatt när jag inte packat upp och inte pallar hämta en i garderoben! den här hände bakom min dörr :P

Ring

Kolla vilken döcool ring jag köpte igår i Malaga för bara 5 €!!

Från brittiska Bobbys till indiska servitörer

Nu är jag hemma i Täby igen. Har verkligen haft det heeeelt underbart i Spanien asså! Trots att vädret inte var det bästa har jag njutit otroligt mkt! Minnena av allt vi sett och upplevt är ju värda sååååå mkt mer än en snygg bränna.
.
Tänkte starta upp datorn på Malagas flygplats för de hade nämligen WiFi men då var det inte så lång tid tills planet skulle lyfta så jag trodde inte att jag skulle hinna, vilket jag sedan insåg att jag skulle ha gjort... Men sen tänkte jag starta den i München och de hade ett WiFi men det funkade inte... Flygresan var ganska soft. Satt inte med någon i familjen/Sanna på ngt av planen men det störde mig faktiskt inte för jag fick läst en hel del i min engalskabok! Dock insåg jag att tyskar är helt galna, Malaga-München satt jag omringad av tyskar och de tjattrade som galningar och inte bara med den de satt brevid utan även men ngn på typ andra sidan planet! München-Stockholm vart det iaf lite chill, satt längst bak i vänstra hörnet av planet. De jag hade brevid mig var två svenskar som också satt och läste nästan hela resan! Man märkte verkligen att det nästan bara var svenskar på planet till Stockholm och nästan bara tyskar på planet till München. Betyder det att inga spanjorer vill åka till Tyskland och att inga tyskar vill åka till Sverige?? haha
.
En bild på mig och Sanna och servitören igår under middan! Han var så sjukt gullig så vi var tvungna att fråga om han ville vara med på bild haha!
.
Imorgon blir det till att gå upp tidigt, har tydligen morgonfodringen... så jag ska väl göra mig i ordning nu och gå och lägga mig nu...
.
Kommer aldrig glömma Spanien, har fått så sjukt många underbara minnen! Från britiska "Bobbys" till indiska servitörer... ♥

Fredag

Det har varit en urmysig sista dag här i Spanien! (Även om det regnade lite till och från) Vi besökte dels Picassomuseet och en Katedral i Malaga! Men jag orkar inte skriva om det just nu, det får bli imorgon! Vi åker hem imorogn blähäää :(
Asså jag har egentligen jättemkt att skriva om men jag måste gå och lägga mig, Blir till att gå upp ganska tidigt imorgon eftersom jag måste packa... Planet går vid typ två elr ngt så vi kmr typ vara hemma vid elva... mellanladningen äger rum i Münschen. Får se om jag hinner blogga imorgon bitti annars blir det massa bloggning när jag kmr hem!

Let's go ner på stan!

Idag fick det bli en shoppingrunda i Fuengirola med Marcus och Sanna. Mamma och pappa spelade golf idag igen, denna gång på Mijas!
När jag bad om en strumpa när jag skulle prova skor fick jag en plastpåse ist
Urmysigt fikaställe
Pappa ♥
Mammas fika
Några av Marcus inköp
Mina nya skor!! från Best Shoes (aldrig hört talas om förut) för 22,95 € galet billigt!
Min nya jacka, från Zara 59 €
Sannas nya skor! Dööööösnygga! Från HOYVOY, för 39 €. Det var lite knepigt att få tag på dem för när hon såg dem i skyltfönstret var det siesta så affären var stängd. Men vi kom tillbaka senare och då fanns de inte i rätt storlek men en som jobbade där sa att de fanns i rätt storlek i en galleria som heter Miramar så då åkte vi dit och det blev ett snabbt avklarat köp!
Sannas nya tröja, från Zara
Hon köpte jeans också, även de från Zara! Här är alla hennes inköp!

Gibraltar

Idag har vi varit ute på en heldagsutflykt. Eller ja, vi åkte hemifrån halv tolv... Det tog oss ungefär 2,5 timme att åka till Gibraltar ( det är en halvö som sitter ihop med Spanien men tillhör Storbritannien). Det är typ en gigantisk sten... Asså det ser iaf ut så. Först åkte vi och åt lunch i centrum och sedan åkte vi upp til själva naturreservatet. Det var typ sjukt läskigt att åka bil där uppe, dels för att det var så sjuuuukt brant men även för att det var dimmigt så man såg inget heller... Där uppe åkte vi först och titta på St Michael's Cave. Det var jättehäftigt, det är en sån där kalkstengrotta. Tyvärr fick man inte ta bilder där inne, suck... Sen åkte vi iaf och tittade på aporna, de var jätteläskiga tyckte jag. Men det tyckte tydligen inte Marcus så han hade en på sin axel!!! SJUUKT!! Efter det åkte vi och tittade på en tunnel man hade grävt under typ 1700-talet, för att ha kanoner i, de hette Great Siege Tunnels. Sen åkte vi och kollade på the Moorish Castle, jag som inte brukar ha höjdskräck undvek gärna att kolla ner... Sen skule vi åka hem, och då hade vi sjukt kul! Först var det så att i kön på väg ut ur Gibraltar så slängde mamma ur sig att vi skulle vinka till en "Bobby". Så då ville såklart jag göra det och jag trodde att även Sanna var på. Men nehe tydligen satt jag där i bilen helt själv och vinkade som ett utve till honom och han bara gav mig tummen upp! haha! sen gjorde vi bort oss lite till för när vi hade stått i kön ett tag till hörde jag ett jätteonstigt ljud från bilen bredvid och vände mig såklart dit och insåg att en kille gäspade jättehögt och jag började ju såklart asgarva, och Sanna med. Och även han som hade gäspat... Sen åkte vi typ bredvid varandra resten av kötiden... vi skrattade varje gång vi såg dem...
Man kan se berget mellan husen i centrum
Berget
Lagom dimmigt
Apor
Apor
Apor
Bror med apa på axeln
De satte sig på våran bil... har en film på det nedan ;) Dessutom en om två apor som bråkar :P
Berget
Man kan se Medelhavet...
...och Atlanten från samma punkt! ( Har även film på det nedan)
Great Siege Tunnel
Great Siege Tunnel
Great Siege Tunnel
Great Siege Tunnel
Sanna och Marcus i Great Siege Tunnel
Moorish Castle
Moorish Castle
Eftersom manvar i Storbrittanien var man ju tvungen...
Även denna är given!
.
Apor som åker bil!
.
Apor som bråkar!
.
Haven (Medelhavet till höger i bild, Atlanten till vänster)

Godnatt ♥

Nu blir det till att göra sig i ordning och sedan gå och lägga sig och läsa. Jag hatar boken jag läser för tillfället. En bok vi blev tvungna att läsa av engelskaläraren, suck...

Inomhusmiddag

Under eftermiddan spelade jag, Marcus och Sanna kort
Detta blev min middag. Kyckling, och så fick jag en till tallrik med stekt potatis och grönsaker
Hihi jag fick en "blomma" i maten, den var typ gjord av en rädisa
Jag och bror under middagen. Lagom pigg man ser ut...
Mamma och pappa ♥
haha Sannas mat. Tog alla bilder från hennes kamera nämligen
Marcus och Sannas efterrätt: Friterad banan, chokladdoppade jordgubbar, tiramisu och glass
Tror inte riktigt att det syntes på de andra bilderna men såhär satt vi iaf under middagen. Jag fick sitta mittemot en tom stol. Vadå femte hjulet? Nej verkligen inte! :P haha nej jag skoja bara ;)

Min dag i bilder!

Marknaden
Sanna blev kär i en liten valp så hon var tvungen att fota den :P
Vi hade gått igenom hela marknaden så vi gick och fikade på det där stället med servitören som pratar svenska
Sanna drack Chai Latte
Sanna blev även kär i några blommor så hon var tvungen att fota dem med...
Efter fikat fick vi för oss att vi ville gå och klappa på tjuren. Vi hittade dock ingen väg dit så det blev inget med det...
Sen gick vi en stund längs med strandpromenaden
Vi gick även ut på vågbrytaren och satt och hade det jättemysigt!
Marcus och Sanna. De har varit tsm i 2,5 år, GALET!!
.
Detta köpte jag på marknaden:
Två ringar och en väskhållare
Ring 2 €
Ring 3 €
Väskhållare 3 €, otroligt smart att ha med sig när man är på resurang!!

Marknad

Nu ska vi snart dra ut på stan och gå på marknad. åååh vad jag älskar det! Mamma och pappa spelar golf på Los Naranjos Golf Club som typ är den finaste/bästa banan på Costa del Sol!

God morgon!

Har precis duschat. I väntan på att Marcus och Sanna ska bli klara för att äta frukost lyssnar jag på lite sköön musik!
Det här var i typ söndags :P
.
Haha upptäckte precis en jätterolig sak. Det är iofs lite obvious men ändå, Spotifyreklamen är på spanska! haha det låter så sjukt kul!

Måndag

Dagen har varit full av händelser! Vi började med att äta frukost på en jättemsyig resturang där de pratade svenska. Det kändes jättekonstigt! Sen åkte vi till Marbella. Vi gick runt i gamla stan där ett tag innan vi betämde oss för att ta en fika på Plaza de Los Naranjos. Det var jättemyys! Fast det var lite kallt... Sen började vi gå runt på stan igen. Tyvärr började det regna. Mamma och Sanna bestämde sig för att shoppa lite smycken gjorda av glas. Mamma köpte även två jättefina glasunderlägg! Vi tröttnade på regnet så vi bestämde oss för att åka till El Corte Inglés ist. Det är ett stort varuhus så vi fick gå under tak. Där shoppade jag, Sanna och Marcus lite kläder. När vi var klara där hade regnmolnen försvunnit så solen sken igen och då åkte vi hem och satt och njöt på balkongen med lite Ice Tea. Vi åt middag på en Pizzeria inte långt från lägenheten. Efter att vi ätit ville jag gå ut på vågbrytaren. Det var jättehäftigt eftersom vågorna var så stora! Tyvärr kunde man inte få med några vågor på bild eftersom det var så mörkt. Men fick många fina bilder på staden iaf!
Smågator i Gamla Stan i Marbella
Plaza de Los Naranjos
Fika på Plaza de Los Naranjos
Kjol jag köpte på El Corte Inglés, 19,95 €
Örhängena Sanna köpte i Marbella
Middag!!
Fuengirola
Marcus och Sanna

Vamos a la playa!

Eftermiddagen spenderades på standen. Vi låg och solade ett bra tag! men efter en stund gick solen i moln och då blev jag och Sanna ganska uttråkade så vi bestämde oss för att gräva ner Sannas ben under sanden. Ja vi är 16 och 18 år...
Mamma och Marcus i bakgrunden också. Pappa valde att stanna hemma för han är inte så mkt för det där med att sola.
Jag insåg att sand ser väldigt bra ut i närbild
(Bror i bakgrunden)
Efter ett tag tröttnade vi även på sanden så då bestämde Sanna och jag oss för att gå och känna på vattnet. Det resulterade i att vi stor där i ngn timme och hade jätteroligt när de stora vågorna slog in mot stranden. Jag vet inte hur många gånger Sanna trillade. Men när vågorna var i ungefär midjehöjd fick även jag svårt att hålla balansen...
Det jag gillar med denna bild är vågen som slår mot klippan, härlig power!
Bara lite mysiga bilder sådär!
Jag på den jättemysiga middagsresturangen vid kajen
Bara en mysig bild på ett ljus som stod på bordet
Det är fullmåne ute!

Promenix

Nu har vi precis tagit en härlig promenad i stan. Jag vet inte den exakta temperaturen men det är väl 20-25 grader iaf! Enligt mamma är havet ungefär 20 grader! Fast de råder en att inte bada för det är jättestora vågor!
Jag på vår balkong
Sanna på balkongen
Sanna och jag på frukostresturangen
Några hade gjort världens coolaste sandfigurer! En drake
Den sista måltiden! Lagom nu såhär till påsk!
Jag och Sanna fick för oss att vi skulle åka karusell :P
.
Nu blir det en mysig lunch på balkongen! Efter det ska nog jag, Sanna och Marcus dra till stranden och sola :D

Söndag morgon

Morgonen har bestått av att duscha och chilla. Snart ska vi gå till ngn restaurang och äta frukost! Jag är otroligt hungrig!!

Framme!

Sanna redo att åka?
Vi behövde en stor taxi så vi fick en som det var lite limo-style på. Jag åkte baklänges ;)
Vi mellanlandade i Bryssel och spenderade nästan 3 timmar där.
Serious business?? Haha nej men man var ju såklart glad när man väl var framme!
En bild på mig när vi skulle ut på stan och leta efter en middagsrestaurang. Bilden är tagen precis utanför vår lägenhet. Får ta några bilder på den förresten för den är sjukt fin!
Man var ju tvungen att känna hur varmt havet var! Det var faktiskt inte så kallt. Men man vet ju inte om är sååå taggad på att bada liksom :P Det var jättastora vågor och en skvätte upp på min fina jumpsuit :(
Var såklart tvungen att prova fotduschen efter jag kännt på vattnet. Den skvätte lite för mkt...

I believe I can fly....

Flyget går vid typ 9 så taxin kommer strax före sju så jag ska gå upp typ halv sex, inte taggad... Jag hoppas verkligen internet funkar där asså! Men om det inte gör det kmr jag blogga om hela resan när jag kommit hem!

Inköp

Håller just nu på att packa det sista. Är väldigt trött just nu men ändå taggad! Mamma hämtade min H&M-kläder idag så här är några plagg:
Blää vilka suddiga bilder... jaja.
.
Planet går vid 9 imorgon. Datorn får följa med för det finns tydligen internet i lägenheten! Najsnajs!
.
Btw, det var denna parfym jag köpte idag:

Biologi

Sitter just nu på biologilektion, tråkigt... men det det här avsnittet är det sistavi har prov på iaf, wiho! Var i Täby på lunchen förut. Köpte en parfym från Body Shop. Men mitt bankomatkort funkade inte!! blää...

God morgon!

Håller just nu på att göra mig i ordning. Det är typ jättebra väder idag! Dock är det typ bara 5 grader än så länge, men det blir varmare ;) jag trodde faktiskt att jag skulle vara dödare idag men det känns som vilken morgon som helst... dödheten lär typ komma imorgon, eller ikv kanske. Aja vem bryr sig? It's a beautiful day!

Hemmaaa

Nu är jag hemma igen. Det blev ytterligare en lysig kväll vid ängsan. Dock lite fler pers. Nu var typ hela N2 ocbh alla tyskarna där, men det var mysigt ändå! Det bästa var att min mamma var på jättebra humör när jag kom hem! Även om jag kom senare än var jag hade sagt att jag skulle. Men hon har varit och ätit middag med sina kompisar, tror hon mår väldigt bra av det! Jag är inte särskilt taggad på imorgon justnu asså... Menmen måste man så måste man. Juste tyskarna åker hem imorgon. Lite synd kanske. Fast asså Jag pratade typ bara med några få, men de var typ jätteshysta! Men de andra var lite wierd... :P Juste när jag körde hem kom det en polisbil med blåljuset på (dock inga sirener... kommer inte riktigt ihåg vad skillnaden är, måste kolla upp det, känns som om det är lite bra att veta vad man ska göra när det kommer en polisbil liksom... tror dock att bara ljusen betyder att det inte är lika serious emergency men jag är inte säker...) jag blev såklart livrädd. Det är ngt jag verkligen är rädd för, polisbilar... När jag var ute och red idag såg jag liksom två polisbilar och blev tom rädd då liksom, när jag satt på hästen!! aja jag kommer väl säkert över det till slut. Har ju trots allt bara haft körkort i lite mer än ett år nu liksom.
.
Nu ska jaggöra mig i ordning och sen gå och lägga mig, har iaf lite sovmorgon imorgon. Men jag känner att jag inte behöver vara så seriös sista dagen liksom...
GODNATT GOTT FOLK! ♥

Känslan

Asså det finns en låt som är så underbar att man svimmar. Lackar dock på att den inte finns på spotify och att det inte går att bädda in från YouTube. suck... Låten är iaf What are words - Chris Medina. Får väl ta och länka YouTube-klippet iaf.
http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&feature=related

Retarderad??

Jag tänkte dricka en kopp te förut. Så jag satte på tevattnet och förberedde koppen. Men jag kom inte längre än så... eller jo, när vattnet var klart drog jag ur kokaren ur väggen men där är min saga slut. Så nu hade jag allt förberett! (var bara tvungen att koka vattnet igen) så nu sitter jag och avnjuter en varm kopp vaniljte!

H&M

Fick precis ett sms av mamma om att min kläder från H&M har kommit!!!!!! Wiiiiiie :D Dock ska hon typ hämta dem imorgon.... Menmen är sååå taggad! Nu är det upp till bevis, passar jag i Jumpsuit eller inte???

Packaaaaaaa

Nu blir det till att packa galet!! Drar inte till stallet sen så jag kan packa ist, skönt!! Nu blir det till att ta fram tunnare kläder!!

Blogg

Nu har jag fixat den nya bloggen om Pearl. Så nu behöver jag inte skriva om min ridning här ;) Den är fortfarande under ombyggnad så den ser lite myppig ut just nu men den bli bättre jag lovar!
.
Här finns den:
http://emmaorientalpearl.blogg.se/
(Den finns även under mina länkar)

Ny

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Nu blir det till att packa och sedan vid ungefär 4 åka tillbaka till stallet för att hjälpa till att ta in hästarna. Har bestämt mig för att skaffa en till blogg där jag skriver om den delen av mitt liv som innefattar Pearl, så att alla hästnördar där ute kan läsa om vad jag har för mig med min lilla arab.

Torsdag

Nu har jag precis ätit frukost. Ska bara göra mig i ordning och sen dra till stallet. Annika sa att jag inte behövde komma upp så tidigt för hon behövde mest hjälp med mockningen så det är skönt! Men jag är ändå otroligt trött... Dagens planer är att först nu åka till stallet dårå och hjälpa Annika med fodringen och sen rida. Sen hade jag tänkt åka hem, börja lite smått med packningen och så måste jag åka till Täby för att köpa en parfym. På eftermiddan sen kanske jag måste åka tillbaka till stallet igen för jag hjälper alltid till att ta in hästarna på torsdagar. Sen ikv får vi se om jag drar till ängsan eller packar. Det lutar åt alternativ nmr 2 eftersom jag inte ens har börjat än....


ONSDAG

Dagen har varit en mupp. Var ju i Tyresta med Tyskarna (N2:s utbytesstudenter) idag. Det var det tråkigaste ever! Resan tog två timmar och det enda vi gjorde var att titta på skog irl och på film, suck... På vägen hem kom vi på världens knäppaste idé. Att vi typ skulle ha en "klassfest" på kvällen. Det blev inte så mkt till klassfest utan mer cillkrök vid ängsan. De som var där var Linda, Sanna, Dommi, Nora, Moa, Niklas, Dexter och Tom (en tysk, så vi pratade engelska typ hela kvällen). Vi typ grillade och hade galet mys. Vissa blev mer fulla än andra, *host* Nora *host*... Tankade på vägen hem sen. Det var galet jobbigt förklockan var tolv, jag kunde jag inte stå still för att var så kissnödig... menmen jag lyckades iaf, spillde bara lite :D Nu sitter jag här på mitt rum och äter choklad och ör helt uppe i varv... Har morgonfodringen imorgon, inte kul... Kanske ska drar till ängsan imorgon igen, det vore kul :D menmen mer om det imorgn ;) jag LOVAR att jag ska blogga mer imorgon !

Fail

.
28 = 30 ???
.
FAIL FB!!

"Yes, leaving is never easy, especially not for those who have nowhere else to go."
-Desperate Housewives

Lång dag imorgon

Som jag har sagt flera gånger nu ska klassen till Tyresta Nationalpark imorgon med tyskarna. Vi ska samlas i skolan kl 7.35, kul...  Så jag ska väl ta och gå och lägga mig snart... Det LÄR ju inte bli ngt bloggande förän imorgon kväll för vi kmr hem till Täby 15.40 och då drar jag direkt till stallet. Men jag tror att jag ska ta med mig kameran så kan man fota :D

Close your eyes

Just nu är det reklam i Desperate Housewives. Gick till Ica förut och köpte en baguette som jag ska ha med mig imorgon. När jag kom hem bytte jag och mamma från vinter- till sommarskor och jackor. Härligt härligt! Dock fick min dunjacka stanna inne för jag ska typ använda den imorgon för det ska typ regna... Juste jag tänkte på en sak när jag gick hem från Ica. När man blundar får man mkt sämre balans... Eller jag får iaf det. Dessutom får jag helt annorlunda gångstil. Vanligtvis går jag ihop med benen väldigt mkt, jag går nästan som på en linje men när jag blundade gick jag typ som en ko åt alla håll. HAHA

Tedax

Sitter just nu och dricker te efter en hetsig middag. Slängde typ i mig maten för att jag var så hungrig. Iofs slänger jag typ alltid i mig maten men ändå :P
.
Jag måste nog erkänna att franskan var rolig idag... SKANDAL!! Nej men det första vi gjorde var egentligen bara att läsa upp fraser två och två men jag och Linda var så flummiga så det blev roligt. Efter det satt vi i grupper om 3 och då skulle en person gå ut ur klassrummet medan de andra lyssnade på en text. De två som lyssnat skulle sedan återberätta vad texten handlade om för personen som gått ut. Det sista vi gjorde var att man satt två och två. Den ena personen skulle leta upp en bild i boken och beskriva den för den andra som sedan skulle rita det som person nmr 1 säger. Jåtterolig uppgift faktiskt!
.
Efter skolan drog jag till stallet. Skulle hjälpa till med att lasta det nya höt som kom men högubben kom halv fyra och jag slutade 16.05 så det blev lite knivigt så att säga... Jag hjälpte iaf till med att ta in hästarna. Tisdagar är ju Pearls vilodag så det blev ingen ridning för mig idag!
.
Ska snart gå till Ica för vi ska ju till Tyresta Nationalpark imorgon och vi ska ha med oss matsäck så jag ska köpa det :)

Engelska

Stter just nu på engelskalektion. Läste precis igenom ngt papper om Tyresta Nationalpark som vi ska till imorgon, med TYSKARNA!! Aja, hoppas det finns några snygga så man får lite ögongodis hihi :D

Boktips

Ska få låna en bok av Sanna. Har ingen aning om vilken men hon sa att det är en romantisk feelgood-bok och jag älskar ju såna så den lär ju vara bra. Dessutom vet jag ju att hon har bra smak när det gäller böcker för på min 16-årsdag fick jag två böcker av henne. Garden Spells och the Sugar Queen, båda skrivna av Sarah Addison Allen. Dock fick jag inte Garden Spells på engelska för det fanns tydligen inte så den fick bli på svenska, men the Sugar Queen är på engelska. Har bara läst den hittills, och den var sjukt bra asså! Sanna har dessutom berättat att det har kommit en till av samma författare nu, hennes tredje bok. Den måste jag bara sååå ha!

Mina har dock inte de här omslagen, antar att det beror på att mina är svenska även om ena är skriven på engelska :P

2,5

Snart börjar Two and a half men på TV6. ska nog ta och titta på det för jag har typ inte sett det på år och dar. juste gick precis in på http://tv6.se/ och så bad de mig fylla i ngn frågesak och jag gjorde det såklart. Men det var typ 500 frågor om Axe som jag inte ens använder jag ba ääääähmm......

Måndag

Oj jag har typ bloggat nada idag... Försökte göra det från Alex's mobil men lyckades inte.. Dagens teknik asså!!! Satt på mattelektion just då, insåg att vi har fel mattelärare... Vi fick ha Emma idag eftersom Henrik är borta och hela klassen fattade såååå mkt mer idag än vanligt, så ja... Orienteringen idag gick väl hyffsat. Det var väldigt lätt så jag hittade alla kontroller men jag blev inte särskilt nöjd med min tid... Juste det var fortfarande massa is kvar i spåren. Galet asså! Trampade igenom flera gånger så jag blev lite blöt om fötterna och anklarna. Men jag älskar känslan när man ser en vit/orange fyrkant gömd bakom ett träd och man känner att benen går snabbare och snabbare för varje steg. Känslan av att målet bara är några sekunder bort. Det måste vara den mest underbara känslan i hela världen!!
.
Efter skolan drog jag iaf till stallet, där red jag en sväng. Men det blev inte så långt för Pearl blev jättesvettig eftersom det var så sjukt varmt. Det var typ 15 grader och hon har fortfarande typ vinterpäls för hon har inte fällt så länge än... Men man märker hur pälsen blir finare och finare hela tiden så snart tittar väl den där vackra sommarpälsen fram!

Döööööööd

Just nu är jag döööd som en ko. Vet inte riktigt varför, men antar att dagen varit extra jobbig... Iofs så har hela den här veckan varit allmänt konstig. Visst jag brukar ha bra och dåliga dagar och man märker skillnaden väldigt tydligt. Men hela den här veckan har varit muppig. Asså den har väl egentligen inte varit dålig utan bara mest konstig, inte som en vanlig vecka iaf...
Det har varit helt underbart väder idag iaf, det gör hela dagen sååå mkt lättare! Red lektion för Sally idag med Rebecka-Byzz & Malin-Natala. Det var riktigt najs!
Söta Pearl <3 (OBS gammal bild)
.
Börjar 8.20 imorgon, då blire orientering... inte sådär jättetaggad med tanke på hur död jag är just nu... ska väl gå och lägga mig otroligt tidigt ikv. känner att jag behöver det.

Jobb imorgon...

Ska som vanligt jobba imorgon. Inte taggad... MEN! Idag tänker jag vara riktigt duktig och gå och lägga mig i tid så jag är pigg och glad imorgon så ska väl göra mig i ordning snart. Har precis betällt kläderna från H&M och allt utom ett par skor kommer nu i veckan!! Lyssnar just nu på skön musik av Coldplay. De är väldigt bra!

Lördag kväll

Det var sjukt skönt att rida förut. Jag hade rätt, jag behövde det verkligen. Lämnade alla problem bakom mig när jag galopperade över ängen med vinden i håret. Efter stallet har jag läst Flyga Drake igen. Har lyckats göra läxan jag har tills på måndag. Middagen var myys. Nu ska jag beställa lite sommarkläder från http://www.hm.com/se/. Hihi juste om en vecka drar jag iväg långt härifrån. Till ett varmare ställe. Längre söderut. Med familj och Sanna. Det kommer bli underbart. Magiskt. TAGGA SPANIEN!!!
Hehe fick bara lite lust att ta kort på krassen mamma hade i maten.
Efterrätten fick blir Marängswiss...
...med hemmagjord chokladsås. Som faktiskt jag gjorde!!
Dels kommer jag beställa denna dösnygga jumpsuit.
Jag kommer även beställa dessa dösköna byxor!

Lördag förmiddag

Hela förmiddan har spenderats med Sanna. Hon sov här. Vi tittade typ bara på tv. Efter det har jag läst Flyga Drake. Snart ska jag dra till stallet och rida Pearl. Hon fick ju stå igår eftersom jag skulle på skivan så hon får röra på sig idag ist. Känner att jag behöver min Pearl just nu...

Skiva avklarad

Kvällen har spenderats i Skyddsrummet. Umgicks i princip hela kvällen med Sanna efter att vi insett hur dåliga vi är på att mingla... Men jag älskar verkligen den tjejen asså! Satt bredvid henne under hela middan, vi var omringade av massa främlingar så vi pratade bara med varandra. Helt underbart. Hon är en av mina bästa och närmsta vänner och jag hoppas att hon och Marcus aldrig gör slut!!
Lilla Sanna var utklädd till plockepinn-pinne eftersom det var speltema.
Haha finnar asså... Denna "sång" fanns med i sånghäftet

Skiva

Just nu håller jag på att göra mig i ordning inför brors skiva ikv. Temat är spel så jag är en dominobricka. Svartklädd med vita prickar på ryggen. Middan börjar sju så vi ska åka typ sex. Kan tänka mig att det blir jätteroligt!!

Jag vill åka hem

Pallar inte skolan längre... Vill åka hem, äta ngt och sova. Men nejnej ist ska vi ha franska i 1h 20 min...

Seriös lärare??

Nu ska jag snart åka till skolan. Samhällskunskap är första lektionen. Vi ska titta på Wall Street har jag för mig att vår vikarie sa igår. Christian (läraren) är i Italien med S3orna. Juste fick världens roligaste sms av Sanna igår: "Okej att Christians lektioner brukar va flummiga, men dagens tog priset! Instruktioner: hitta en dator. Skapa ett twitter-konto om du inte redan har ett. Lägg till alla i klassen inklusive mig. Twittra i en timme och utvärdera sedan." Haha fett skoj ju! :D

"Det var en gång en man som hittade en magisk bägare och fick veta att hans tårar skulle förvandlas till pärlor om han grät i den. Men trots att han alltid hade varit fattig så var han lycklig och grät sällan. Han började hitta på olika sätt att göra sig ledsen, så att han skulle bli rik. Ju fler pärlor han fick, desto girigare blev han. Sagan slutade med att mannen satt på ett berg av pärlor med en kniv i handen. Han grät hjälplöst ner i bägaren medan han höll sin mördade hustru i famnen."

-Flyga Drake


Saknar dig♥

Älskade lilla Maja. Vad ska det bli av dig? I princip ingen klarar av att rida dig. Jag har inte tid för dig. Saknar tiden då jag kunde rida dig. Vi passade så perfekt ihop. Önskar att jag kunde vara 12 år igen. Det är så jobbigt att veta att ingen klarar av dig, samtidigt är det roligt att gå runt med vetskapen av att jag inte hade några problem med att rida dig. Ska fråga Mona om jag får vänja dig och Pearl med varandra så jag kan ha dig som handhäst när jag rider henne eller köra in dig. Du är en sån underbar varelse. Det finns ingen bättre än dig. Du var mitt allt. Jag saknar dig min älskling.

Hej då långa naglar

Nu blir det att klippa av de naglar som är långa, alldeles för många har gått av nu asså...

Storm

Kom precis hem från stallet. Det blåser ju så sjukt mkt ute! Så jag och Pearl höll oss på ridbanan. Men det var jätteläskigt att köra moppe för jag vinglade som en galning... Är dööööhungrig just nu. Mamma kommer hem om typ en timme och då blir det pannbiff med pressad potatis, woho! Juste på tal om ingenting så glömde jag att tvätta mitt nya hål i örat i morse, inte bra... Aja nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare!

Engelska

Sitter just nu på engelskalektion. Det vi hittills har gjort har varit ganska roligt men nu ska vi skriva en text om urinvånare i Australien, kul kul... Efter skolan idag drar jag ofc till stallet som vanligt. Hoppas solen fortsätter skina så för det är jättehärligt väder just nu!

Filippa Bark

Hela eftermiddan/kvällen har spenderats med Sanna och Marcus. Sjukt härligt, har fått lite tips om vad jag ska klä ut mig till på Marcus skiva på fredag. Det är speltema. Vi har även tittat på massa roliga YouTube-klipp! Det fick bli många med Filippa Bark! Dels Centralskolan och när hon varit med i Robins. Sjukt roligt asså!!

Museum

Dagen har varit lång men lärorik... eller? Inte riktigt. Vi var ju som sagt på utställning och föreläsning idag på NAturhistoriska riksmuseet. Utställningen handlade om etologi (djurs beteende) så vi hade typ hundra frågor att svara på, vi höll på i ca 1,5 h och jag och Kristoffer var ändå typ snabbast, suck... Sen lyssnade vi på en otroligt intressant föreläsning om mijlögifter... det stämde inte riktigt va? Visst föreläsningen handlade om miljögifter men den var inte minsta lilla intressant. Har varit på så sjukt humör hela dagen, måste ha berott på vädret för jag blev på bra humör igen när vi skulle åka hem för då var det jättefint väder, och det är det fortfarande :D
.
Det blev inget stallet idag eftersom jag skulle till museet, lite synd eftersom vädret är så bra...

Skolan

Har rast just nu. Känner mig bara allmänt blää. Har sån dag... På eftermiddagen idag ska vi åka in till stan, ska typ på föreläsning/utställning om ngt som har med naturkunskap att göra, låter det kul?? JAg tkr iaf inte det... Men det är väl iaf roligare än att sitta i klassrummet i tre timmar :) Dock slutar vi en timme senare än vi brukar, inte kul...

Älskar texten

"Treat you like a princess
Girl you're so delicious
Like ice cream om a sunny day
Gonna eat you before you melt away"
Bruno Mars – Our First Time

Tisdag

Efter skolan idag drog jag som vanligt direkt till stallet. Egentligen är tisdagar Pearls vilodag, men jag kan inte rida imorgon så det fick bli idag ist :) Jag har upptäckt att sen jag tog henne på foder har hon blivit mkt lugnare! Hon sticker inte lika ofta och så är hon inte så stark i allmänhet! :D (tror det beror på att jag rider henne 5 dagar i veckan och då får hon ta ut sin energi ordentliget, hon gick inte alls lika mkt förut) Det är så otroligt härligt, fast hon är ju såklart inte seg, det finns inte i hennes natur :P förutom när man typ går till/från hagen :P Hon fick jobba lite idag och så var det ju så varmt så hon blev lite svettig, hihi :D
.
Juste på tal om väder, mamma visade mig det här förut!
Stället vi ska till i Spanien under påsklovet ligger typ 3 mil från Malaga... TAGGA!!! :D:D:D:D:D:D
.
Jaja nu blir det Desparet Housewives! :D

Hemma

Kom precis hem, ska hoppa in i duschen nu medan mammi lagar mat :D ikv blire Desperate Housewives :D:D men vi hörs senare för nu ska jag fräscha till mig ;)

Outfit

Så här ser jag ut idag ;) Snart ska jag dra till skolan, inte taggad, tisdagar är så sega.... aja måste man så måste man... ha en bra dag allihopa! :D

Dricker te just nu


Prejudices

Håkan Hellström – Brännö Serenad
.
Den här låttexten får mig att tänka på fördomar, att man tror saker om ngt innan man egentligen har kollat upp hur det egentligen är. Så ha inga förutfattade meningar innan du vet helt säkert. Det blir bäst för alla på det sättet.

Explanation

Min föräldrar kom precis hem. Vet ni vad de hade med sig till mig? Marsipan! :D som de köpt på mitt favoritcafé Kaffedoppet ;)
Marsipan är seriöst det godaste godiset ever! :D
.
Juste måste ju förklara rubriken till förra inlägget. Förstår att det låter lite konstigt... På svenskan idag skulle vi komma på tema, ämne och rubrik (man kunde utgå ifrån en bild, dikt eller låttext) till en novell vi skulle börja på. Alla i klassen ska ha samma tema etc. Vi blev indelade i små grupper, och med dem skulle vi berätta om ett förslag vardera inför hela klassen som sedan skulle rösta. Jag var med Kristoffer, Greta och My. Vi tänkte först på en bild som vi sett i vär lärobok som visar skillnad mellan olika samhällsklasser. Det är en arbetarklassperson som sitter och dricker te. Han är lite småskabbig men dricker sitt te ur ett döfint porslin och han håller även koppen som en överklassperson (med lillfingret ut etc.). Vi var ju tvungna att komma på en rubrik till en novell som utgick från denna bild, så den fick heta tekoppsgetto. Men det var tydligen bara jag och Kristoffer som ville ha det så vi kom på ngt annat tråkigt :P

Tekoppsgetto

Kom hem från stallet för typ 20 minuter sen. Sitter nu och äter middag, fick bli en Karins Lasagne idag eftersom bror redan hade ätit när jag kom hem.
Efter jag ätit klart ska jag hoppa in i duschen. Juste jag såg världens coolaste duschmunstycke för några veckor sen på http://www.coolstuff.se/. Det lyser i olika färger beroende på vilken temperatur vattnet har!
http://www.coolstuff.se/LED_Duschhandtag
.
På samma sida hittade jag även ett jättecoolt vinställ. funderar på att köpa ett sånt till mina föräldrar. Det enda jobbiga är att de inte fyller år på ett tag...
Coolt va?! Här hittar ni det ;) http://www.coolstuff.se/Kedjevinstall



HAHA

Ni som inte har hört den bara måste höra! Så sjukt underbar!

Söndag

Var i stallet idag som alla söndagar. Dagen var otroligt seg... Förutom en sak, på min och Rebeckas sista lektion hade vi bara en elev så vi gick ut i skogen med henne. Vi mötte ett utve till gubbe som började prata med oss, och han slutade aldrig! Han höll på i typ en kvart. Det jobbigaste var att jag och Rebecka inte kunde hålla oss för skratt så vi stod och asgarvade honom rakt i facet!! haha oops... Jag skrattade så mkt så jag höll på att kissa på mig, det var helt sjukt asså :D

Filmkväll

TJENA!
.
Internet funkade inte igår kväll, så jag kunde inte blogga... :(
.
Det jag gjorde var iaf att titta på tre feelgood-filmer. Love it! Hade egentligen tänkt dra ut ngnstans men pallade inte, så det fick bli en filmkväll :D
Filmerna jag såg var:
She's the man (har faktiskt inte sett den tidigare, har så himla gärna velat men det har bara inte blivit så...)
Picture this och Just my luck
.
Jag måste bara påpeka att det fanns snygga killar i alla filmer, men det är ju klart annars blir inte filmen lika rolig att titta på :D;)
.
Channing Tatum är med i She's the man, dräggel......
.
Robbie Amell är med i Picture this, ännu mer dräggel.... dock förstörs han lite av sin röst, den är så töntig...
.
McFly är med i Just my luck, åååh de är så bra...

HAHA


The Hills

Ååh det var såå länge sen jag tittade på The Hills!! Men nu är det The Hills Weekend Break på MTV, WIHO! Kmr nog inte få så mkt gjort idag för det programmet är bara såååååå bra! :D:D

Frulle


God morgon!

Vaknade för kanske en kvart sen. Gick upp och satte mig framför TVn ganska direkt, och Gilmore Girls började precis då! snacka om tajming :D
Hehe jag har snvänt denna bild ganska många gånger nu men jag älskar verkligen det här programmet! Synd att det bara går på helger :(
.
Idag känner jag inte för att göra så mkt, är så sjukt trött just nu... men jag blr säkert piggare sen :) men jag känner lite såhär Bruno Mars – The Lazy Song :) Funderar på att åka till stallet och rida en sväng sen men vet inte om jag orkar :P

Friday night

Nu är jag hemma igen, har typ varit borta hela dagen känns det som... Efter skolan drog jag ju direkt till stallet, sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att sedan åka till stan. Det var sjukt stressigt när jag var hemma, hade tänkt blogga men jag hade typ 40 min på mig att duscha och göra mig i ordning innan tåget skulle gå så jag var verkligen tvungen att stressa. Så jag var helt uppe i varv när jag mötte Sanna vid Roslags Näsby... Vi åkte in mkt senare än de andra för att jag var i stallet och ville inte åka in själv :P Vid östermalm mötte vi iaf alla, tror vi var elva pers... På Friday's blev vi tilldelade två bås men vi tryckte alla ihop oss i ett, haha mysigt värre ;) Jag åt typ sjukt mkt... inte bra asså... haha nejdå jag bryr mig inte om hur mkt jag äter, bara jag blir mätt så är jag nöjd ;) Men jag hade iaf en underbart mysig kväll, tack allihopa! Det var så värt att stressa innan asså :P
.
Hoppas ni också haft en bra fredag! Nu ska jag nog gå och lägga mig snart :D

Tepåse i en Risifruttiask

Sitter just nu på franskalektion. Vi ska se på film nu. Vi såg första halvan för några veckor sedan och nu ska vi se fortsättningen. Den är bajsdålig!! Vill verkligen inte... menmen det är iaf bättre än att sitta och skriva texter :)
.
Efter skolan drar jag till stallet. Efter det ska jag till Friday's som jag sa förut ;) Ska bli såå kul :D

Fredag morgon

God morgon :D
.
Vaknade för typ en halvtimme sen av att min pappa kom in i mitt rum och frågade var min insstruktionsbok till moppen var, det hade ju inte jag ngn koll på... menmen han hittade den till slut och fyllde på tvåtaktsolja i lilla moppen :D Idag åker mamma och pappa till Strömstad (vårt landställe) så i helgen ska jag partaja :D hade jag tänkt... nej men ikv blir det ganska chill, ska äta middag på Friday's med massa mysigt folk från skolan, taggad :D nu måste jag göra mig i ordning ;)
.
Ha en bra dag ;)

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes