2011-09-23 Fredag

Hejhej!
Ska snart röra mig mot bussen. Jag har en känsla av att det här kommer bli en lång och jobbig dag, har inte riktigt lust att anstränga mig när det gäller skolan men jag måste väl.. Har idrott idag och jag lär frysa fast eftersom vi ska vara ute..
Drar till stallet direkt efter skolan. Men vi hörs väl senare ikv antar jag!
xoxo

Lärorik dag

Tjenatjena!
Har precis kommit hem från körskolan. Kursen var galet seg.. Asså ajg menar jag an ju liksom trafikreglerna och sånt eftersom jag har körkort men jag fattar naada när det kmr till hur man ska använda bilen.. Detta blir spännande :P
.
När jag kom hem från skolan började jag plugga fysik direkt eftersom jag inte hade så mkt tid, var jätteeffektiv så jag känner mig faktiskt ganska nöjd med pluggandet :) Jag har väl säkert missat ngt men det mesta kmr jag ihåg från åttan så det sitter liksom redan i ryggmärgen :D
.
Ska väl ta och gå och lägga mig snart så jag är pigg och glad imorgon till provet. Juste minns ni matteprovet jag skrev förra veckan? Vi fick tillbaka det idag och jag blev nöjd med resultatet faktiskt :) trodde det skulle gå sämst men tydligen inte :) Läraren berättade att det var den svåraste delen av Matte C så förmodligen kmr det inte gå så mkt sämre i framtiden :D Jag var förresten asflitig på mattelektionen idag, gjorde klart allt man skulle :D Satt verkligen och fokuserade på matten, hade Gavin Degraw på hög volym i lurarna så jag inte skulle bli distraherad av saker runt omkring och det funkade :D Var dessutom ganska flitig på kemin också men tröttnade när det var typ en kvart kvar så jag gjorde inget den sista kvarten :P Jag och Sanna missade den bussen vi tänkte ta hem förut så vi gick till Espresso House i Täby C och köpte varsin Frapino. Det har typ blivit lite tradition när vi missar bussen. Hehe har gjort det en gång förut men änd :) Det lär hända fler gånger i framtiden :P Men nu ska jag väl bara dricka upp mitt te och sen går jag och lägger mig. Godnatt!
xoxo



2011-09-22 Torsdag

God morgon!
Just nu gör jag mig i ordning och lyssnar på Gavin Degraw :) Jag har egentligen sovmorgon till 11.50 idag men jag ska åka till skolan för att plugga fysik med Sanna. Visst är vi ambitiösa??
.
Ikv blir det ju övningskörningskurs, gud vad jag inte är taggad.. Men vill jag börja köra snart måste jag ju gå den.

2011-09-21 Onsdag

Hej!
Jag känner att det är lite snålt med blogginlägg nu asså.. Grejen är den att just nu prioriterar jag skolan för jag vill ju såklart ha så bra betyg som möjligt så jag har inte riktigt tid att bloga, tyvärr..
Har iaf varit på Zumba ikv och det var najs! Äntligen Malou igen och hon är så galet bra som instruktör, eller hon funkar iaf bäst för mig :)
.
Juste imorse köpte jag Sweeter :thumbup: Har lyssnat på det hela dagen :D :D :D
I loooove him! Asså hans röst ♥ Och det finns en enda dålig låt på skivan. Hans musik passar verkligen min smak!
.
Aaah men nu ska jag väl läsa lite fysik I guess :)
xoxo

Fokus...

... ligger på naglar och fysik just nu. Försöker läsa lite fysik medan jag målar naglarna. 6 dagar utan nagellack, jag tröttnade för 5 dar sen. Hatar att gå runt med omålade naglar..
.
Försökte förresten köpa Gavin Degraw's senaste album Sweeter på iTunes förut men det gick typ inte. Det som verkar vara så galet bra, iaf det som jag har hört på previews. Vissa verkar vara riktiga mästerverk asså! Hoppas det funkar snart för jag vill verkligen ha det albummet! :)

Motivation

Tjennnarree!
Är typ världens duracellkanin just nu! Adrenalinet bara ppumpar och jag blev asmotiverad av instruktionen. Vill börja redan nu!! Det skönt att veta exakt vad jag ska göra när jag är där nu, förut körde jag ju bara lite på måfå..
Men nu ska jag fixa lite med läxor och plugga lite till fysik och sen ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Asså shiiiet!! Jag vet inte vad jag ska säga, vill bara träna nu! haha.. Asså grejen är den att jag körde ju inge hårt idag utan han bara visade hur jag ska göra allt och skrev upp det.
Juste lite roligt för J sa att han också har gått på TEG. Jag typ ba oftaaa :P asså jag sa inte det men tänkte det lliksom hehe
men nu ska jag pluggaaah! Vi höres!

Ändrade planer

J från nJoy ringde precis och frågade om jag inte kunde komma tidigare eftersom han hade fått några avbokningar. Så jag ska dit 18.30 ist för 20.00. Det passar faktiskt mig bättre. Det ska bli skönt att hinna plugga lite efter jag tränat för jag tror inte att jag kmr få så jättemkt gjort såhär innan. Dessutom så behöver jag inte äta så tidig middag nu heller :)

2011-09-20 Tisdag

Yoyoyoo!
Dagen har varit chill. Vi hade som sagt idrottsdag och jag och L höll i en stafett. Det blev mycket väntan mellan alla klasser men vi höllhumöret uppe och gjorde ett bra jobb, iaf vad jag tkr :)
.
Just nu förbereder jag mig inför eftermiddagens pluggande genom att dricka en kopp te. Vill verkligen inte pluuga, det är så gaaaaaalet tråkigt! Jag önskar att jag varsån som älskar att skriva noveller så historien bara kommer av sig själv, men nu är det tyvärr så att jag inte har den förmågan så jag får sitt och plåga mig själv genom att trycka ur mig minsta lilla fras jag kommer på. Låter det kul??

2011-09-19 Måndag

Heej!
Sitter hemma och gör ingenting just nu. Ska snart börja plugga lite svenska eller fysik, kan inte riktigt bestämma mig för vilket..
Fick skjuts hem från skolan idag av mamma. Hon var tydligen ledig. Hon och pappa skulle egentligen ha kommit hem från Strömstad idag men pappa hade ngt möte idag så de åkte igår och så var mamma ledig idag ändå.
.
Ikv blir det Body Jam. Det är typ dans, till låtar som är inne just nu. Eller det var iaf så de beskrev det.. Ska bli spännande :D
.
Har inte så mkt mer att berätta..

Trendsättare #1

Snacka om att vara före sin tid:
.
Pälsmössan förra vintern var ju en aning populär..
.
Wayfarers är ju de hetaste glasögonen man kan ha. Inte för att de är något nyhet direkt men de är ju galet populära och man ser dem överallt. Iofs så kommer nog aldrig Ray-Ban bli omodernt..
.
Hur inne är inte One Piece?? Jag har ju overall på bilden, ungefär samma sak. Iofs var ju overaller inne förut. Haha jag har ju en skidoverall som mamma köpte på typ 90-talet. Det är seriöst det bästa att åka skidor i! Dessutom är den cool :) Måste visa er den någon gång.. Juste mamma lovade ju mig en One Piece, undrar vad som hände med den.. Får väl påminna henne elr ngt :P hehee
.
Med detta sagt så var jag en riktig trendsättare i unga år. Dessutom så var jag ju otroligt söt :D haha
(Hoppas ni inser ironin..)

Träningsschema vecka 38


Horoskop vecka 38


2011-09-18 Söndag

Tjenare!
Har haft det bra i stallet idag, inga konstigheter liksom. Dock stör jag mig otroligt på tre av mina elever, två år aaasdryga och man tror typ att att de hatar en.. och en annan hör ingenting. Man måste typ stå och skrika..
Jag och S fick för oss att vi skulle äta Max till lunch. Vi insåg att vi inte skulle hinna åka dit under vår 1 timme långa lunch så vi besrämde oss för att åka efter. Max ligger ganska långt bort så det tog ett tag.. Dessutom så var de på Max megasega så man fick vänta i en kvart på sin hamburgare.. Men till slut fick vi våra hamburgare och vi blev asmätta så just nu typ rullar jag fram känns det som.. Ikv vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror att jag ska laga ett par jeans som har hål mitt på rumpan.. Men jag älskar verkligen dem för de är galet stretchiga så de är assköna! Ska väl försöka plugga lite tror jag men jag har inte så bråttom med det än känns det som.
Hehe är lite rosig om inderna efter att jag har varit ute i kylan hela dagen. Juste det har verkligen blivit höst nu asså! Det är helt galet.. Man känner att det har en viss inverkan på humöret och man önskar att man hade något särskilt att se fram emot men jag tkr inte att jag har det. Visst jag ska till New York på höstlovet men det känns som om det är så otroligt lång tid tills dess! Har liksom inte börjat tagga än..
.
Livet har kännts ganska bra idag, ingen prestationsångest, ingen stress, ingen oro, ingen rädsla. Önskar all dagar kunde vara såhär.

Fokuserar på fysiken

Det går bra nu!

2011-09-17 Lördag

Heej mina fina läsare!
Hur är det med er? Med mig är det okej, livet är inte perfekt men det funkar. Har precis ringt till Synvårdmottagningen och bokat tid för synundersökning. Det blir tisdagen den 27:e september. Ska bli skönt att få det gjort, de kanske rent av höjer styrkan på mina linser, det vore iofs skönt med tanke på att jag inte ser lika bra med dem som glasögonen.
.
Mamma ringde förut, då mådde jag bra. Jag måste typ prata med min mamma varje dag, hon är bäst ♥ Jag har inget minne av att jag har berättat det men mamma och pappa är iaf i Strömstad och fixar offerter på vårat nya kök där. Det blir vita luckor och mörkt trägolv(minns inte vad det är för ngt) och jag hoppas på en svart bänkskiva i granit för jag tkr att det skulle bli såå snyggt mot det vita men det verkar nästan bara vara jag som vill ha det.. Det blir som det blir, hoppas ritningarna blir bra :)
.
Var ju och tränade Core tidigare idag, det var väl okej man inte riktigt ngt för mig. Det är ju väldigt lugnt med fokus på styrka i bålen. Det var iofs väldigt skönt att ta det lite lugnt såhär på lördag morgon men jag vet inte riktigt om jag kmr fortsätta med det, kanske någon gång ibland :)
.
Resten av dagen blir chill. Har lite plugg att göra annars blir det bara till att ta det lugnt, ska li skönt att få en dag då jag bara kan slappna av.
Har redan gjort Psykologi-läxan vilket är skönt eftersom den är till på måndag så jag var tvungen att bli klar idag. Hittade den här fina bilden i vår psykologi-bok:
Så borde man ju typ börja tänka så, snacka om att ha rätt inställning.

Ensamhetens mekka

Gud vad jag känner att jag inte passar in någonstans. Verkligen INGENSTANS. Fattar inte hur jag har varit så blind tidigare, hur länge till pallar jag?? Det finns ingen jag kan prata med om saker. Eller jo en person finns det men jag träffar henne allt för sällan känner jag, träffade henne ganska ofta i somras men nu har vi inte setts på flera veckor tror jag. Hon är den enda jag verkligen känner mig trygg med. Med henne kmr min verklige personlighet fram. Jag blir inte blyg på något sätt för hon vet vem jag är. Men eftersom jag inte träffar henne särskilt ofta blir det så att jag känner mig väldigt ensam. Ingen annan förstår sig på mig, det kanske inte hon heller alltid gör men hon respekterar att jag känner på det sättet jag gör och hon gör mig alltid gladare. Jag minns i somras när hon ringde till mig och grät, jag kände mig behövd, så som jag brukar känna att jag behöver henne.
Du vet vem du är och jag hoppas du förstår hur mkt jag tkr om dig och behöver dig i min vardag ♥
.
Jag vet att jag inte borde må dåligt och så eftersom jag har det väldigt bra ställt i mitt liv, men jag har en tomhet inom mig. Vet inte vad den beror på. Troligen att jag inte känner mig trygg någonstans. Enda gången i veckan jag känner mig verkligt glad är när jag tränar, jag fokuserar verkligen och tänker inte på något annat än mina mål inom träningen. Imorgon blir det träning igen och sedan plugg. Det är typ det enda mitt liv handlar om just nu, skola + träning (+lite jobb) jag får liksom ingen värme, den dä känslan av att vara trygg. Brukar känna den, vet inte om jag har en sådan där period nu igen men jag ser verkligen ingen mening i något längre..
.
För någon vecka sedan kom jag på att jag vill pierca näsan, det vill jag fortfarande. Vet dock inte om det bara beror på att jag tkr att det är snyggt eller om jag vill ha någon slags föränring i mitt liv, något nytt. Jag tror mitt senaste hål i örat berodde på det, var trött på allt och ville förändra något. Är i och för sig väldigt nöjd med mitt val idag, men jag vet inte om jag kommer vara nöjd med näspiercing..
.
Jag vet ingenting längre. Känns som om min trötthet spelar en viss roll i detta spel. Borde nog ta och somna nu men vet inte om det går. Vad trött jag blir på denna ovisshet, ska jag aldrig få några svar på något??

2011-09-16 Fredag

Heej!
Det har inte blivit så mkt bloggning idag som ni kanske har märkt, och det kmr tyvärr inte bli så mkt mer :/ Sitter just nu och äter middag och när jag ätit upp ska jag åka till S för vi ska ha filmkväll med N och L :D Det ska bli mysigt :D Dock ska de andra sova där också men jag ska inte göra det för jag ska på Core imorgon bitti :P
.
Har inte så mkt meratt säga. Men vi hörs bäl ngn gång antar jag!
xoxo


Zumba avklarat

Tjenare!
Sitter just nu och gör en labbrapport i fysik om grönanbesöket förra torsdagen med mina kära klasskamrater. Det går lite sådär halvbra för vi vet typ itne vad vi ska skriva :P Men det löser sig! Jag kmr nog inte gå och lägga mig tidigat idag iaf.. Hoppas jag pallar morgondagen!
.
Zumban var najs. Det var en annan instruktör denna gången, hon var bra men jag tycker mer om M. E är verkligen jäääätteduktig på att dansa men jag tyckte mer om M som "lärare" liksom. Svårt att förklara. Vi körde iofs till väldigt roliga låter, till exempel Dansa Kuduro som man blir astaggad av!
Haha taggad Emma innan Zumban :D
.
Men nu ska jag fortsätta med fysiken.
xoxo

2011-09-15 Torsdag

Halloj!
Är inte alls taggad på skola idag, vill egentligen bara träna. Ikv blir det iaf Zumba och jag taggar typ redan nu :D
Vill verkligen inte ha matteprov idag! Det känns inte som om jag kan det.. Har dock gjort i ordning formelsamlingen så jag är lite förberedd iaf:
.
Såhär ser jag iaf ut idag, väldigt simpel outfit. Pallar verkligen inte anstränga mig på den fronten idag, känner mig ful vad jag än tar på mig liksom..
.
Men ska snart åka till skolan. Önska mig lycka till med matten!
xoxo

Pojke??

Nej men man skulle nästan kunna tro att jag är det när man bara ser mina händer..
Anledningen till att jag klippte av mina naglar var att en gick av förut när jag skulle åka hem från nJoy. Slog i den i moppestyret..... Hata! Jag som hade tänkt göra fransk manikyr idag liksom.. Så nu har jag iaf korta och omålade naglar så mina händer ser ut som om de lika gärna skulle kunna tillhöra en pojke, suck! Iofs är det ganska skönt att inte ha naglarna i vägen men jag blir samtidigt lite halvt dement med tanke på att jag använder de när jag tar i saker och sånt.. Hur som helst så kanske jag målar dem ngn annan dag, pallade inte idag..
Såhär såg de iaf ut innan:
Lite för långa jag vet, hade tänkt klippa av dem en liiten bit men inte alls lika mkt som jag gjorde nu! Men om man ändå ska vänta på en nagel kan man ju lika gärna ha jämnlånga naglar och vänta på alla!
Här är den omaka:
Jag menar såhär kunde jag ju inte se ut. Mkt bättre som det är nu!

Lill-lördagsmys

Eller vad säger ni?
Tror dock att jag ska fixa naglarna snart :)

Träningsdags

Vet ni vad?? Nu tänker jag sätta mig på moppen och dra till nJoy. Känner att jag behöver det, dessutom tror jag att jag kmr kunna koncentrera mig bättre med matten sen när jag kmr hem :) Jag kmr inte vara borta så länge, ska bara köra de vanliga maskinerna hade jag tänkt så det tar väl kanske 40 min allt som allt. Jag blir typ gladare och piggare bara av att tänka på att jag ska få träna snart :D
xoxo


Dålig dag

Hejsan alla mina glada läsare!
Själv är jag inte särskilt munter idag. Har haft en riktigt dålig dag. Har haft mensvärk också.. inte för att ni kanske bryr er men så är det faktiskt. Har dock tagit en alvedon nu :) Har hela dagen funderat på att hoppa över träningen idag för att jag inte har haft någon lust alls men nu funderar jag faktiskt på att åka till nJoy nästan på en gång.. Vill verkligen tänka på annat än skola och värk. Dessutom har man ju inte ont när man tränar.. Eller jag märker det iaf inte :) Men det får nog bli lite matte först och sen åker jag. Har ju prov imorgon och jag vill lyckas :) Men vi hörs senare!
xoxo

Haha otroligt charmig bild jag tog med iPaden imorse. Älskar verkligen den! Så rolig att fota med :D

2011-09-14 Onsdag

God morgon!
Ha inte skrivit ett morgoninlägg på år och dar känns det som.. Min skoldag kmr bli lång, börjar 8.30 och slutar 16.20.. Har hela 4 lektioner... Man kmr ju vara lagom taggad på sista lektionen asså.. Hursomhelst så ska jag väl ta och gymma ikv hade jag tänkt, hoppas verkligen jag hinner. Jag har liksom matteprov imorgon och jag har liksom inte pluggat en enda minut till det eftersom jag har gjort en massa andra läxor. Dock pluggade jag inte till ett enda matteprov i ettan men n är det matte C och det känns som att jag måste anstränga mig lite mer nu för att få ett högre betyg är G..
.
Såhär ser jag iaf ut idag. Mina jeans är inte nya, de är ganska gamla. Har bara inte gillat de tidigare för att de är raka nedanför knäna ist för stuprör men jag har börjat gillat det mer och mer, det börjar ju typ bli mode nu också och så sitter de ju så otroligt bra upptill nu asså! Det gjorde de inte riktigt i början.
.
Men nu ska jag göra i ordning allt för skolan. Det får ju bli att ta med sig paraply idag för det spöregnar, suck :tired: Vi hörs senare!
xoxo

iPad

Internet har precis börjat funka igen, trodde jag skulle då där ett tag asså. Jag menar jag har två läxor tills imorgon och båda är väldigt beroende av internet!! Men under tiden internet inte funkade satt jag och lekte med min mammas iPad. I love it!! Seriöst, så otroligt roligt! Tog några otroligt sexiga bilder på mig själv måste jag faktiskt påstå. Eller vad säger ni? Tänder ni inte på det här??
(Tog kort med kameran för att jag tror inte att jag får koppla iPaden till min dator, varken för mamma eller hennes jobb..)
.
Jaja nu har ju som sagt internet börjat funka igen så jag ska väl fortsätta med mina läxor I guess..

Städa??

Kanske börjar bli dags att ta bort alla kläder som jag slängt lite överallt i huset och lägga in dem i garderoben.. Eller vad säger ni? Är det overkill?
Kanske dags att städa skrivbordet också..?

2011-09-13 Tisdag

Hej!
Är hemma nu. Jag och S missade bussen hem förut, vi kom precis när den gick.. Vi stannade i Täbban och tog en Frapino på Espresso House och gick sedan till Tibble och tog en annan buss därifån som körde fram precis när vi kom :) Fick dock gå en lite längre bit hem från bussen men det var ju iaf najsare än att vänta i en halvtimme på nästa 614.. Nu sitter jag iaf hemma och ska snart börja plugga. Vem vet jag kanske åker till gymmet senare idag för att jag kmr förmodligen få abstinens.. Får se hur det går läxorna först bara :)

Plugghästen #1

Jag vet att min uppdatering har varit asamegasämst idag men det beror faktiskt på att jag har jobbat väldigt flitigt med mina läxor :D Är faktiskt väldigt stolt!
.
En del av engelskaläxan var iaf att hitta en artikel och läsa den och så ska man berätta lite om den på lektionen imorgon så jag gick in på New York Times igår kväll och på förstasidan stod det såklart om 9/11. En perfekt artikel! Dock är den väldigt deorimerande att läsa men otroligt intressant! Dock tror jag att väldigt många kmr ha en artikel om exakt samma sak.. Jaja!
Ser ni vad det står??
"Like the day when John F. Kennedy was assassinated in 1963, or the day when the space shuttle Challanger exploded in 1986 or the day when Pearl Harbor was attacked in 1941, Sept. 11 was one of those days that divided things into 'before' and 'after'."
Så otroligt bra sagt asså!!
.
Men nu ska jag typ göra mig i ordning för jag måste gå upp jättetidigt imorgon, min buss går nämligen 7.31.. Segt!! Så jag kan ju meddela att det inte blir ngn bloggning i morgon bitti! Dock blir det nog en del inlägg resten av dagen för jag ska inte göra ngt annat efter skolan än att plugga :P
Men vi hörs då!
xoxo

2011-09-12 Måndag

Hej!
Hur är det med er??
Med mig är det jättebra, är faktiskt väldigt nöjd med livet :D Har varit och gymmat så nu ska jag bara fokusera på mina läxor. Har verkligen jättemånga läxor den här veckan, inte kul!!! Men men.. Har förresten lyckats ändra min tid för instuktion som jag skulle haft på onsdag men en lärare ändrade ju schemat så jag kan inte som jag förklarade igår. Har bytt till tisdag kl 20.00 så då kan ju ingen lektion komma i vägen :D
.
På gymmet idag körde jag på gåmaskinen (vet fortfarande inte vad den heter.. Någon som har koll??) i en kvart på ett program som var ett snäpp jobbigare än förra gången. Sen körde jag lite biceps, bröstpump, och ben-maskiner. Inte så avancerat för jag kände inte riktigt att jag hade ro att verkligen ta i in i det sista. Men lite motion iaf :)
En lite tjusig bild jag tog när jag väntade på bussen efter gymmet. Det är jättebra för nJoy ligger liksom på vägen till skolan. Så när jag skulle åka hem kunde jag bara ta den bussen jag brukar ta bara att jag går av lite tidigare och så kan jag ta bussen därifrån hem sen. Desssutom är det också väldigt najs att det bara tar typ 1-2 minuter att gå till nJoy från bussen :D
.
Men nu ska jag plugga!! Vi hörs senare!
xoxo

Every teardrop is a waterfall

Det är bara helt crazy hur mkt det regnar ute just nu! Tur att vi la på regntäcken på stona, då blir inte Pearl lika kall :D
Ser ni vattendropparna på fönstren? Det blåser ju också så det regnar in på fönstren :/ Dessutom har det ju börjat bli riktigt mörkt nu på kvällarna också, lite depp..
.
Ska snart göra mig i ordning och sedan gå och lägga mig men jag säger godnatt nu! Vi hörs väl tomorrow I guess!!
xoxo

Träna

Har precis gjort ett schema över min träning här i veckan, vill gärna göra min träning så seriös som möljigt så jag har tänkt planera inför varje vecka och då får även ni se hur jag har tänkt mig. Denna veckan ser det ut såhär:
.
Ser det bra ut? Får se hur det blir på onsdag för min miljölärare har lagt en lektion mellan 15.20-16.20 eftersom vi har så lite lektionstid i veckan(35 min..) men jag menar då hinner jag ju inte till introduktionen. Men S kan inte heller för hon jobbar från 16 så vi ska klaga imorgon :D
Sen får jag också se hur jag gör med Coren på lördag, kanske inte pallar gå upp så tidigt men isf kör jag ett Bodypump-pass vid 10.30 ist :)
.
Sen så kan jag ju tyvärr inte träna på fredagar och söndagar eftersom jag är i stallet då. Men vi får ju nästan lite motion på söndagar så som jag och S springer runt med alla hästar :D

Mission complete

Heej!
Är nu hemma från stallet. Vi hade det lite jobbigt att få ihop hästar för två var halta.. Men det löste sig :) Har inte så mkt att berätta.. Nu ska jag väl fortsätta göra alla mina 483 läxor, Wish me luck!

2011-09-11 Söndag

Heeej!
Detta är ett tidsinställt inlägg för just nu är jag (förhoppningsvis) i stallet. Det är väl ingen som har missat att det är den 11 september idag?? Det hoppas jag verkligen inte.. Det var ju hela 10 år sen nu asså. Sjukt ju. Kmr ihåg att pappa var i USA när det hände fast han var i South Carolina så det var en bit därifrån :) Men hela världen stannade ju. World Trade Center var ju en av de saker de var allra stoltast över.
En tavla inne på en restaurang nära Ground Zero.
.
Är det bara jag som tycker att man nästan glömmer bort Pentagon lite när man tänker på Nine Eleven?? Det första som ploppar upp i skallen när man hör det uttrycket är ju ändå de raserade Twin Tower. Fast det kanske bara är jag som tycker det..
.
USA var lite ur balans det första året men det har bara blivit bättre och nu har de lyckats gå vidare. De kmr ju såklart aldrig glömma men de kan tänka på annat, iaf vad det verkar som.
.
Såhär 10 år senare kan jag fortfarande inte fatta hur man kunde göra något sånt här, men jag kmr nog aldrig fatta så det är väl inte ens värt det att försöka..
.
Precis innan jag fick den här datorn så kopierade jag alla saker som fanns på den gamla, hittade det här dokumentet:

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova!
.
1) New York City har 11 bokstäver
2) Afghanistan har 11 bokstäver
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver
4) George W Bush har 11 bokstäver
.
Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten:
.
1. New York är den 11:te staten
2. Flygplan 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)
3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 =11)
4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 911
(9 + 1 + 1=11)
5. Som du kanske känner till är US emergency services telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1=11)
.
Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!
.
1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)
2) 11 september är den 254 dagen på året (2 + 5 + 4= 11)
3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 (3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11)
4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien.
.
Nu kommer något som är ännu märkligare:
.
Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.
.
Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:
.
For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace.
.
Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.
.
Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet? Prova detta och se vad du sedan tror och tycker:
.
Öppna Microsoft Word och gör följande:
.
1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers.
2. Markera Q33 NY
3. Ändra storleken till 48
4. Ändra typsnittet till WINDINGS
(Evt. WINDINGS 1)

.

Lyssna på den här låten, ett mästerverk! Så otroligt bra skildring av verkligeheten asså. Dessutom så passar hans röst så bra till det aukustiska och känslan/händelsen bakom hela låten.

Bestick VS Pinnar

Är det bara jag som älskar att äta med pinnar?? Det är så roligt :D Inte samma gamla vanliga bestick liksom. Jag är inte särskilt bra på det men jag tränar gärna :D Gjorde det ikv och det gick iaf hyffsat bra, de sista smulorna tog jag dock med besticken :)
Vi köpte så otroligt fina pinnar i Chinatown när vi var i New York förra gången! (Fyra olika färger)

Träningskläder

Här är de saker jag köpte idag:
Slimmade byxor från Craft (Team Sportia). Så otroligt sköna och snygga. 299:- tror jag.
Tight linne från Soc (Stadium). 149:-
Löst sittande linne (det är därför det ser så stort ut) från Röhnisch (Team Sportia). 349:-
Tight linne från Nike (Stadium). Så otroligt snyggt på!! 249:-
Strumpor från Soc (Stadium). Behövs alltid ;) 79:- (2-pack)
Vattenflaska (behövdes verkligen) från Soc (Stadium). Har ingen aning om priset men kanske 50:- ??
Även skorna var välbehövliga. De kmr från Nike (Stadium). Typ 500:-
Velade fram och tillbaka asmkt mellan storlekarna men bestämde mig för den större och de kändes jättebra när jag tränade idag! :D
Såg förresten ut såhär när jag tränade idag:

2011-09-10 Lördag

Heej på er!
Har precis duschat efter gymmet. Var och shoppade gymsaker mitt på dan och är riktigt motiverad att gymma nu asså! Har iofs precis varit på nJoy men ändå. Det var typ naada folk där så jag kunde gå runt ite hur jag ville mellan alla maskiner. Nu funkar förresten mitt kort också, har jag berättat om det? Tror inte det.. När jag var på Grönan i torsdags så ringde D från nJoy och sa att han hade fixat det, skönt! Alltid lika pinsamt att dra det och så säger den att det inte funkar.. Som tur var så fattade alla att det var nyinköpt så jag fick gå in ändå obviously :D
.
Nu ska jag ta och göra så många läxor som möjligt så jag blir av med en del av den där irriterande högen som ligger brevid mig..
.
De nya kläderna och det får ni se i ett eget inlägg lite senare, måste plugga nu!
xoxo


Fest hos Mange

Förut idag berättade L om när hon hade sett Mange Makers i Vakna med the Voice och jag menar jag var ju bara tvungen att se det. Galet soft att lyckas så bra när det börjar med en så oseriös sak..
Den är så galet skön!

Kristallen 2011

Tittade på Kristallen 2011 förut med mamma. Det är en väldigt bra gala asså! Röstade på Erik och Mackan som årets manliga programledare och på 99 saker man måste göra innan man dör på webben för ngn månad sen men de vann inget :/ Men de är väldigt bra! Själv tkr jag iaf att de är bättre än Filip och Fredrik men det är ju en smaksak :)

Ångest

God kväll!
Vet ni vad?? Håkan spelar på Grönan just nu.. Vill så gärna vara där asså. Men jag hade ju aldrig hunnit liksom :/ Kunde det inte ha varit där igår för då hade ju jag kunnat ta plats precis efter skolarbetet liksom.. Jaja vad gör man??
Dagen (Kvällen??) till ära har jag på mig världens fina t-shirt!
♥♥ I Varberg ♥♥ Lekte med bilden lite i min mobil, det är därför den är blå ;)
.
Var ju i stallet förut och det gick bra, A jobbade den nya hästen, han är otroligt rädd för allt! Men fin är han!
Det har dessutom kommit en ny katt dit, ingen har ngn aning om vem han är. Han har varit där i 1-1,5 vecka nu och han har blivit väldigt bekväm där :D haha men söt är han iaf! Och social :)

TGIF

Tjolahopp!
Har precis kommit hem från skolan. Sitter här i idrottskläder och äter lite mellis. Ska ju som sagt ha fodringen ikv så jag förbereder mig ;) haha inte för att det är så jobbigt :D
.
Soft hög med läxor man fick med sig hem över helgen:
+ en svenskaläxa men den fixar man på datorn :) Dessutom så är matten ett prov, ingen vanlig tråkig läxa :P
.
Kmr typ ha fullt upp hela helgen, och läxorna är ju bara e vråkdel av vad jag ska göra liksom.. Men jag säger bara såhär, hellre fullt upp än inget att göra! Men nu ska jag väl göra mig i ordning och åka till stallet!
xoxo

Who is?

Så underbar låt, kan aldrig få nog.

2011-09-09 Fredag

God morgon!
Jag måste typ egentligen göra mig i ordning så jag borde väl inte sitta här.. Jag är så otroligt trött, måste verkligen ta en sovmorgon snart, men imorgon hade jag tänkt gå ett corepass som är 9.30.. Får se hur jag gör.. Ikv ska jag iaf till stallet. Har kvällsfodringen, det är skönt att det inte är så mkt att göra iaf, bara två hästar ska stå inne :)
Ni kanske märker att jag inte är lika taggelitagg som jag var igårkväll?? :P
Men nu ska jag ta och göra mig i ordning.
xoxo

Serious business

Heeeeej!
Veeett niiii vaaaad???? Nu tänkte jag gå och lägga mig :D haha intressant va? :D Nej men jag var asaduktig på fysik så nu är hjärnan genomtrött..
.
Juste igår beställde jag halvårsprenumeration på Cosmopolitan :D Är aaaastaggad på att få första nummret :D :D
.
Har precis fixat idrottsväskan till imorgon, är inte taggad på uteidrott men Sverige kanske leverar lite sensommarväder vem vet?? :D Inte för att jag tror att det blir särskilt varmt men det vora skönt med sol iaf :)
Men vi hörs väl imorgon som vanligt antar jag. Fast vem vet, jag kanske bara lägger ner bloggen :O haha inte för att jag tror det men ändå :P Jaja vi hörs väl på ngt sätt iaf ;)
xoxo

Gröna Lund - Fysik

Hallojs!!
Nu har alla lämnat mig så jag är ensam hemma. S följde med mig ett tag efter vi kommit hem från grönan för att göra klart matten. Vi fick inte särskilt mkt gjort menmen, vi kan ju liksom det vi håller på med iaf :) Hade jätteroligt på grönan! Inte så mkt att berätta egentligen men bara skönt folk liksom. Dagy var förresten också där så man träffade några man känner :D Här får ni några bilder från när jag och S åkte Djurgårdsfäjen tillbaka till Slussen!
Ännu en bild på oss, kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag tkr mest om.. Jaja!
.
Nu ska jag väl ta och göra klart fysikläxan antar jag.. Vi hörs väl när jag är klar! Om jag någonsin blir klar... Zzzzzznark!
xoxo

2011-09-08 Torsdag

God morgon!
Ska ju som sagt till grönan idag men vi ska inte vara där förän 12 så jag och S hade tänkt plugga matte nu på förmiddan. Ska möta henne på busshållplatsen vid 8 så ska vi gå hit till mig sen :)
.
Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, de sa ju att vädret skulle bli bra idag men det är inte det just nu iaf, kanske blir bättre sen ?
.
Vet inte om jag ska träna idag, mamma tror att jag kmr tröttna om jag gör det så ofta men jag menar; det blir bara 3:e gången den här veckan.. Kan inte träna varken imorgon eller söndag så det blir väl inte så ofta?
Vi hörs senare!
xoxo

Born to run

Tjennnnaaaaa!
Är superduper nöjd just nu! Har varit på zumba nämligen och det så otroligt bra efteråt! Dock kom jag dit för tidigt så jag gick på gåmaskinen ett litet tag, ville inte ta ut mig max innan zumba liksom men provade iaf ett program bara för att se hur det funkar (har bara kört på Just Go tidigare) och det blev roligare! Det händer liksom lite saker då :) Sen så är det jättebra för de har tre TV-apparater framför gåmaskinerna och springbanden så man kan titta på TV medan så tänker man inte lika mkt på att det är jobbigt :D Jag tkr iaf att det är smart :) Mitt nJoy-kort funkar förresten inte, det har inte gjort det någon gång men D har väl typ glömt att registrera elr liknande men han sa att han skulle fixa så fort som möjligt så förhoppningsvis så funkar det imorgon :D
.
Juste imorgon ska jag till Grönan med klassen! Hehe vi har som fysiklabb att räkna ut vissa saker så vi ska få åka massa saker och spela på hjulen. Vi är indelade i grupper och min grupp ska få åka Katapulten, Jet Line och Kättingflygaren (I don't know about you men jag kallar den iaf Slänggungan :P) sen så ska vi också spela på Scenhjulet. Det ska bli asaroligt! Är såå taggadc:D Dessutom så betalar ju skolan såklart ;)
Men nu ska jag inte babbla mer om det, här får ni dagens låt:
Hörde den på radion förut. Orginalet såklart. Dock skulle jag vilja säga att jag tkr att McFly gör den bättre än originalet(om man vågar säga det?) Det är ju en såklart en otroligt bra låt i grund och botten och Bruce Springsteen ska självklart ha all cred men jag giller deras version mer, den får liksom en annan klang :)

Det är okej att känna

Såg precis den här videon. Så stark. De flesta av er har säkert redan sett den på alla andra bloggar ni läser men jag knner ändå att jag vill lägga upp den, för er som inte har sett den än.

2011-09-07 Onsdag

God morgon!
Det typ öser ner utanför fönstret så jag tar bussen idag igen. Ikv tror jag att jag ska gå på zumba. Trodde att det fanns ett corepass på kvällen men det fanns tydligen bara ett kl 12 och det kan jag ju liksom inte gå på eftersom jag är i skolan då.. Menmen!
.
Såhär ser jag iaf ut i dagens höstväder:
Hittade mina gamla jeansleggings som jag trodde var för små. De sitter som gjutna! Lite väl tajta över rumpa och höfter kanske men det kan jag leva med :)
Har glasögon idag eftersom mina ögon måste ju vila ngn gång och nu har jag haft linser varje dag i typ flera veckor..
.
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!
xoxo

Buss

Har precis gjort en liten personlig lista på vilken buss jag ska ta till skolan varje dag. Känner mig väldigt ambitiös :D Nej men det är väldigt skönt att ha den listan nu hela terminen så jag slipper kolla sl.se varje dag liksom :P

Tränat

Heej!
Har precis duschat efter jag varit och tränat. Körde först 15 minuter på gångbandet för att värma upp och få in liiite kondition. Sen körde jag en massa maskiner, mkt armar och sånt i intervaller. 3 × 10 på de flesta. Körde dock olika vikt på olika maskiner, man känner ju att man är starkare i vissa muskler asså.. Körde lite extra hårt med armarna så det känns nu kan jag ju meddela.. Men det är ju najs! Det märks ju att jag har tränat :)
.
Jag innan jag tränat:
Haha taggad :D
Gillar ni mitt linne förresten? Det står "Activate your body, it activates your mind." Haha en sann naturare? :P Nej men det är gammalt, ska köpa nya träningskläder på typ lördag :)
.
Resten av kvällen blir lugn, ska typ bara göra en liten läxa, annars inget. Skööönt! :)
xoxo

Outfit - 365 Sunshine

Har typ naada smink idag, bara en mascara som inte syns så mkt så jag ser väldigt naturlig ut :)
Oj lite suddigt.. Äsch ni har ju sett de här kläderna förut så ni vet ju hur de ser ut ;)

2011-09-06 Tisdag

God morgon!
Just nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar i badrummet, hon är seeeg :P Jag tar bussen till skolan idag eftersom det typ regnar så jag har liksom inte all tid i världen att vänta!! Äsch, efter skolan ska jag iaf bara svänga förbi hemma och byta om och äta ngn macka elr så ch sedan åka och träna. Det ska bli otroligt skönt! Har ju inte gjort det sen i fredags.. Men ni fr ha en bra dag!
xoxo


Who wants to live forever?

Vet ni vad de sa på radion förrut idag? En radiopratare sa att om Freddie Mecury hade gått i pension idag om han levde. Jag blev så paff av att de sa det. Jag menar han födde för 65 år sedan, den 5 september 1946. Han dog för nästan 20 år sedan. Asså jag var inte ens född då, och ändå vet man så mkt om hnm. På tal om det läste jag precis att han födelsenamn var Farrokh Bulsara, haha fett wierd ju :P Men han föddes ju typ i Zanzibar, som nu är en del av Tanzania. Jag visste inte det, trodde han var britt liksom :P
Dagens låt blir tillägnad Freddie Mercury, så otroligt mäktig och fin låt!

No-lifer??

Heeeeeej :D
Sitter just nu och äter middag. Åkte hem från skolan vid halv sex. hehe no-lifer? Nej då, ville ju bara bli klar med matteläxan liksom. Jag tror nog vi hade blivit klara tidigare om vi inte hade varit så otroligt flummiga och oseriösa.. Vi hade iaf otroligt roligt, M tyckte nog vi var heelt galna! Men han sa iaf att han hade roligt :) Tror inte jag hinner träna idag, måste göra engelskaläxan först så får jag se om jag kanske hinner träna senare :) Men nu har jag ine så mkt tid att sitta här, vi hörs senare!
xoxo


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

(För er som inte ser det så är det inte Pärlan. Och så har antalet hjärtan i rubriken en mening, bara de som känner honom förstår.)

2011-09-05 Måndag

God morgon!
Jag känner verkligen att jag inte vill gå till skolan idag asså. Grejen är den att jag varlde ju bild bara för att fylla ut liksom.. Jag är egentligen jättesäms och inte alls intressserad av att rita, jag tror dessutom min lärare förstod det förra lektionen.. Jaja nu ska vi ine klaga, jag ska göra det bästa av det här och jagkmr ju lära mig en hel del och förmodligen bli bättre på att måla. Förra lektionen lärde jag mig att rita med kol, det ska vi göra idag också. Men idag måste visa att jag är bättre än det jag gjorde förra gången..
.
Här får ni iaf min outfit för idag:
Asså jag vet inte rikigt vad jag ska tycka om de här jeansen. De sitter jättebra på mig, asså verkligen übersnyggt! Men det är liksom raka, inte stuprör som jag brukar ha, och jag tkr bara mina ben ser tjocka ut i det..
.
Men ska åka till skolan snart iaf, ni får ha en bra dag så hörs vi senare!!
xoxo

Söndagsångest ×1000

Hade tänkt gå och lägga mig nu. Ni tkr säkert att jag är varldens tard som går och lägger mig så tidigt varje kväll men vet ni vad? Isf är jag ett tard! Grejen är den att jag måste verkligen sova, jag har typ alltid varit så att jag måste sova mkt, lite segt kanske men det är verkligen det bärsta jag vet :)
.
Är verkligen inte taggad inför morgondagen, den kmr bli jobbig. Dels pga att jag har bild och psykologi imorgon, blä.. Eller asså psykologin är väl lite rolig iaf men så segt med 3 timmar långa lektioner. Sen efter skolan ska jag plugga matte med S. Efter det hade jag tänkt försökt hinna träna men får se för jag har en del andra läxor att göra också och jag menar skolan är ju prio 1! Tror dessutom att jag har mer tid för att träna på tisdag, hmm.. Aja sen har jag en del personliga skäl också som jag inte vill skriva om här. Morgondagen kmr bli jobbig, därför är min söndagsångest extra stor! Men det ska iaf bli bra väder imorgon :D haha!
Men vi hörs väl imorgon antar jag. Godnatt♥
xoxo

2011-09-04 Söndag

Hejsvejs lingonfejs!!
Haha det rimmade ju.. Jaja idag har jag jobbat. Det gick bra, hade elever som jag känner sen tidigare så det var ju ganska soft. S fick en massa nybörjare, haha! Det kom en ny häst igår, han var riktigt biffig asså.. Juste A och L var i stallet idag och gjorde en grej och de tyckte att Pärl såg jättefin ut nu när jag har ridit henne! Wiiie :D Blev jätteglad av att höra det!
Nej men det var väl typ det som hände idag tror jag.. Men igår hade jag så otroligt kul på Grönan med D, N, L och S. Vi var där tills de stängde :D Åkte förresten Tilt för första gången. Det var asagrymt ju! När jag och L satt där uppe sa jag ba: L jag kmr kissa på mig!! Haha men det var jätteroligt att åka :) Sen efter det var man grymt taggad på att åka allt, det var typ där det släppte liksom så åkte vi allt några ggr till liksom och mot slutet av kvällen är det ju inga köer så så vi ba sprang mellan alla attraktioner! :D
Charmiga brudar va??
Haha i Tilt! :D
.
Men nu ska jag väl göra ingenting anar jag, ha söndagsångest typ bara..
Vi hörs senare!
xoxo

Outfit - Gröna Lund

Jag ser fett tjock ut på den här bilden.. Men jag pallade inte ta fler, haha! :P

2011-09-03 Lördag

Heej!
Det blir inte så mkt bloggning idag för jag ska ju som sagt till grönan med Nora, Sanna, Linda och Dommi. Det ska bli jätteroligt!!
Haha pigg tjej...!
.
Men vi hörs väl förmodligen ngn mer gång idag iaf antar jag :)
xoxo

Döööööööd

Chachaaa! Ligger just nu helt halvdöd i sängen och lyssna på lite Bruno Mars. Imorgon blir det sovmorgon för min del! Har gått upp halv 7 varje dag den här veckan och måste även göra det på söndag så inatt ska jag passa på att sova ordentligt!
.
Tror att jag ska till Grönan imorgon med Nora, Dommi, Sanna, Linda och kanske ngn mer. Det blir kul :) Men nu pallar jag inte mer!! Vi hörs imorgon!!!!
xoxo


It's our first time

Heej!
Har precis kommit hem från gymmet. Det var jätteroligt! Det bästa var att det inte var så mkt folk där så vi kunde springa runt mellan massa maskiner :D Men jag började iaf med att värma på gångmaskinen i 10 min. Ser höll vi på med massa maskiner, inte så satsigt utan jag provade dem bara liksom. Slutade med 10 min på gångmaskinen igen. Det var skönt att iaf ha ngt som var seriöst liksom. Men jag känner ju av i mina biceps och triceps att jag inte har suttit still iaf.. Så det är ju najs!
Dock funkade inte mitt kort, David har väl inte registrerat det än antagligen för han var tydligen sjuk idag. Men jag fick gå in ändå som ni kanske förstår :D
.
Haha klockers!!

BlogLovin

Bara för att prova hur det funkar:
Följ min blogg med Bloglovin
.

Bildspel

Titta vad jag har lyckats klippa ihop! Iofs så gjorde typ Picnik allt, jag behövde bara ladda upp bilderna, but still! :D

.
När mamma kommit hem ska vi åka och träna. Asså hon gymmar också på nJoy så hon ska visa lite hur vissa mskiner funkar och sånt, kul! Första träningen liksom..
Juste jag och Linda har bestämt oss för att hålla en idrottslektion för klassen, vi hade tänkt köra Zumba. Fett kull ju!! Dessutom ska vi hålla i en stafett på idrottsdagen, visst är vi ambitiösa??

2011-09-02 Fredag

God morgon!
Håller just nu på att göra mig i ordning, tog på mig min jumpsuit idag efersom jag inte pallade leta fram flera plagg som passade ihop, haha!
Och så har jag mina svarta skor med kilklack till. De passar jättebra till och de gör så outfiten inte ser så pyjamas-aktig ut :P
.
Känslan av att på mig min jumpsuit får mig att tänka på Spanien..
.
Juste igår bokade mamma hotell i New York på höstlovet. Vi kmr bo typ 2-3 "blocks" norr om Times Square. Snacka om centralt! Åååh mamma har fått en iPad med jobbet.. Man är ju lite avis, dessutom ska hon snart få en iPhone också. Jag fattar inte riktigt varför man behöver iPhone, iPad och laptop. Men de har väl kommit på ngt bra system antar jag! Det är ju trots allt NCC..
.
Men nu ska jag snart åka till skolan. Vi hörs senare!
xoxo

Vintage mint

Har nu fixat naglarna. Sanna tyckte att de kunde få blir gröna och jag har ju bara en mintgrön färg så det fick bli den :)
Inte så bra ljus på bilderna men det får duga sålänge :)

Heldag

Hejhej!
Har verkligen varit igång hela dagen. Hann bara hem och äta en macka precis innan stallmötet. Det gick bra, jag kmr ha samma fodringar som tidigare, skönt! Imorgon behöver jag dock inte komma eftersom det inte behövs fodras än, ska träna då ist hade jag tänkt :) Men nu ska jag väl försöka göra lite engelska hade jag tänkt, får se hur mkt jag pallar :)
.
Juste jag skulle ju fixa naglarna också.. Får göra det nu. Ni får se dem när de är klara ;)
Vi hörs då!
xoxo

2011-09-01 Torsdag

God morgon!
Är ni ens vakna nu? haha hursomhaver så har det blivit september och höst. Lite tråkigt men samtidigt lite roligt :P Men jag bryr mig inte så mkt om det och har lite halvsomrig outfit idag, men det får blir jeans ist för shortsen som jag brukar ha till de här kläderna :) Ska ju som sagt till skolan snart och räkna matte med Sanna, hoppas vi hinner klart :D Ikv hade jag tänkt träna men det hinner jag inte eftersom det är sallmöte ikv, vi ska typ planlägga alla fodringar till hösten och vintern.
.
Här är min outfit idag:
.
Nu ska jag börja göra i ordning allt inför min skolfärd. Vi hör senare idag!
xoxo

RSS 2.0
ThinkExist.com Quotes